46059
.
  • zoolee
    akárhova kattintok nem lehet csak a képet lehet menteni mit tegyek legyetek szívesek moderáltan válaszolni előre is kössz a választ
  • 12346
    még ezen az oldalon megtalálod a linket (#38098)
  • Savmacska
    itt volt a forumba 1 kép arra kell rákattintani !!!
  • zoolee
    csá honnan lehet letölteni a kis polákot mondjátok meg moderáltan mondjátok meg az oldalt próbáltam a googlen és az sl catalogban de nincs
  • Savmacska
    easy....
  • ALIENwoods
    léégy türelmes....
  • 12346
    a 2-ből nekem is hiányzik az egy kezelhetősége. vhogy jobban lehetett "dobálgatni" a járgányt kanyarban, miegymás. ha meg borultam, akkor nem csúszott a tetején, hanem széjjel dobálta.
    az barát volt:)
  • SZilaJMaGGoT
    Ugyanmár! Ez nem SL3 elvárás, hanem az SL2 felturbózása. De szerintem ahoz is kevés. Tisztelem becsülöm az Invictust, de két ilyen hibás játék után sokat várok tőlük. A CRC-ről aztmondják sokan hogy jó lett, úgyhogy szerintem kipróbálom, de ez nem mentség az SL szériára, ugyanis a rövid határidő miatt, lett két befejezetlen játékuk. Ha a 2 játék fejlesztési ideje egybe lett volna, talán sokkal igényesebb SL-ünk lenne. Persze erről a kiadó tehet, de akkora ökör állatok! Két db selejt játékkal kurva sokat kaszálhatott a kiadó. Nem hogy hagyták volna még dolgozni az invit, és akkor lenne pénzük is..
  • streeter
    Mondjuk ha lenne netán 3. rész akkor én eltudnék még képzelni pár dolgot.
    1. Ami mindig idegesít, hogy ha leszedek mindent a kocsiról akkor csak egyessével tudom eladni. Jó lenne ha lenne egy olyan gomb amivel az összes cucc eadható, olyasmi mint az a gomb ami mindent megszerel.
    2. A garázsba a kocsi alatt ugyan van emelő, de nem működik. Szerintem nagy fless lenne ha csak úgy lehetne szerelni a futóművet ha felemeled a kocsit. Valami olyanra kellene gondolni mint a Monster Garage-ba. Sokkal élethűbb lenne szerintem.
    3. Ugye ami szerintem mindenkinek egyértelmű a grafikai engine. Ugye hát nem a legjobb ezért nem ártana egy új. Valahonnan átvenni egy másikat.
    4. A kocsik törését mindenképpen megkéne tartani ilyen szinten amilyen most és még az se bajha más néven futnak.
    5. Szerintem több alap autó kellene bele.
    6. A motorok kicsit lehetnének kidolgozottabbak, meg a motortér kicsit lehetne telítettebb. Gondolom sokan kipróbáltátok az E34-es BMW-t és abba sok extra volt a motortérbe. Sokkal élethűbb.

Most kb. ennyi lenne és ez csak az én véleményem.

Végeredményben mind a kettő jó. Sl1-be nagy volt a térkép, de nem lehetett látni a zsarukat ami szerintem rossz :) A 2 meg hát ugye egyértelmű.
  • Tomo15
    Redline jobb...
  • Savmacska
    az 1 mert jobban törik a kocsi de a 2ö jobb mert grafika meg minden cheat szoval nincs gáz ha összetörik a kocsid
  • ReflX
    Hello!
    Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek a Street Legal vagy a Street Legal Racink Redline a jobb?
  • Gibor
    Sztem!! Alapból crc hibás!! De nem biztos!!
  • streeter
    Ha tudnánk a hiba okát akkor válaszolnánk, de mi se tudjuk ezért nincs rá válasz. Ha lesz rá megoldás akkor benne lesz a FAQ-ban.
  • Tony
    A biztos modszer nem ment...akkor nem irtam volna........
  • SZilaJMaGGoT
    Akkor én kérek elnézést, de én azt tudom hogy patchelésről van benne szó, és hogy a biztos módszer le van írva. Sok sikert!
  • Tony
    Köszi...különben nem fikáztam a faq-t. De erröl tényelg nincs benne szo.
  • streeter
    Jah a FAQ linkje most nem is jó, mert az oldalamra vezet nem közvetlen a FAQ-ra,de a menüpontok közt ott van csak már Gy.I.K néven (gyengébbek kedvéért Gyakran Ismételt Kérdések).
    Majd ha Malter topic házigazda lesz át lesz javítva.
  • streeter
    Ha hatszor kérdezed meg akkor se tudjuk.
    Legyél türelmes!
  • 12346
    ps-re szerencsére nem jött ki. ha kijött volna, akkor az autó tuning kb hasonlóan színvonaltalan lenne, mint az nfsu/mw. neked jobb a ps2 biztos:D de itt a többségnek kicsit nagyobbak az igényei
  • 12346
    live helyett jó a 2.0.0 -> 2.2.1 patch is esetleg. azzal no para, és 1 lépésben megoldódott a problem.
  • Savmacska
    nem tuttya valaki hogy a Jeep Wrangler-t hogy tudom megcsinálni h jácchassak vele mert kiába tekerem az órát és várom h hátha megjelenik az autókereskedónél de semmi valaki segitsen h ő hogy szokta ezeket megelözni
  • SZilaJMaGGoT
    FAQ-ban van szó az invictus live-ról, ami felfrissíti az alapgémet 2.2.1-re!!!!! Ne fikázd a FAQ-t. Nekem se ment fel 2.1.8-ra a patch azér szedtem le invictus live-t....
  • Tony
    Van egy kérdésem. De mielött beirkálnátok 72-es betümérettel, hogy faq elárulom hogy erröl ninc benne szo. 2.1.8-ig felmegy az összes pach. Aztán mikor rakom a 2.1.8->2.2.1 pachet akkor ugye meg kell keresni az exe filet-t a szerencsétlennek. Elinditom és ezt irja ki:
    Check...
    Error in check crc.
    Cancel install...
    Install aborted.
    Error code: -5
    Na de milyen hiba? nekem a -5 error code nem sokat mond. Valaki tudja a probléma megoldását?
  • Savmacska
    nem tuttya valaki hogy a Jeep Wrangler-t hogy tudom megcsinálni h jácchassak vele mert kiába tekerem az órát és várom h hátha megjelenik az autókereskedónél de semmi valaki segitsen h ő hogy szokta ezeket megelözni
  • Gibor
    Lenne egy kérdésem!!
    Nem tudja valaki hogy 3dsmax5-el hogy kell festhető kasznit meg egyebet gyártani?
  • Gibor
    Azt tudtam! ottszoktam néha ugratva összetörni egy-két verdát!!
    De ilyen ugrálgatós modokról nemtok!!
  • ALIENwoods
    hát tudtommal egyenlőre csak az az egy
  • Savmacska
    hé emberek tuggyátok van a testtrack és ott majnem a közepént van 2db rámpa meg bár bólya nos szóval merre van még ien ugrálgatós triálozos pályarész illetve mod ?
  • Gibor
  • Bruce007
  • Bruce007
    Jahh.. értem... köszi.. Bots a láma kérdésért csak nem volt kedvem 38ezer hozzászólást visszaolvasni
  • ALIENwoods
    SL 1-s topicnak indult csak az SLR:R annyira kötödik hozzá hogy nem kreáltak neki új topicot!

és ne kérdezz ostobaságot ;P
  • Gibor
    Most szórakozol?????
  • Bruce007
    Mi ez a street legal topik? Van új? Nekem a Redline a legujjabb....
  • Gibor
    Az igazán jó lenne mert ennyi -t egyhelyen! És a legjobb még csak visszasem olvassnak!!!!!
  • streeter
    Újraindult a streeter.uw.hu Még nincs fönt letöltés, de amint lesz időm rakok fel.
  • malter
    jövöhét állitolag
  • streeter
    TÉnyleg mi van a házigazdasággal???
    Mert azt a kis FAQ-t kilehetne rakni 72-es betűméretbe, hogy a vak is lássa :D Meg a hülye balfasz láma
  • streeter
    Jah lehet. Most így utólag olvasva meg, hogy már kapoot a fejére én nem fogom már lebaszni :D
    Amúgy csak az a szerencséje hogy egész délután jégkorizni voltam és nem láttam a hozzászólását este meg már lusta voltam elolvasni.

Amúgy tőlem már kapott 2 nagy lebaszást, de úgylátom nem ért semmit.

Lehet frissíteni kell kicsit a FAQ-t is hogy nincs PS2-re meg itthon nem lehet kapnitémával :)