.
  • GTi Gaga
    Na Vazze ez a topic is eljuttot idáig... elsem hiszem!
    Ez tipikusan ojan hsz lesz amit magamban kellet volna tartani!
    de felteszem a kérdést:

Srácok, EZT MUSZÁLY VOLT?

Nem bántani akarlak bennetek, de ezzel hihetetlenül beégettétek magatokat!
    Mind a ketten tettetek le valamit, hogy mit, mikor és mennyire volt az lényges, azon most nincs hangsuly...

Vazze emberek vagyunk, sok butaságot és haszontalan dolgot hordunk össze, de ezeket a fölösleges kakaskodásokat! HIHETETLEN! Felkéne már nöni! Ezért Tart itt ez az ország ( már elnézést a kihefejézésrt), mert egy valamihez k**** ért, másra a szart dobálni! Amit itt lerendeztetek, hallod... HIHETETLEN!

Ne hari Bandyboy, ( tudom, nem egy hsz fogok töled kapni, hogy hasónló jókat kivánsz nekem mint Sonnynak ) de a te hsz aztán nagyon kellet! vissza olvastál pár csipös sort, azt rögtön belenyögtél valami okosat azt jól leugattad a másikat! Arra kurva büszke lehetcc, hogy neked csak a modellezés, fájlátirás a menö, meg hogy kocka fejed legyen a sok computerezéstöl, de miért kell a másikat azért cseszegetni, mert van valami normális, társasági hobbyja is! Basta ez rád is vonatkozik! azért mert valaki nem MONITOR ARCU, már nem is ember! ( és bocsánat a kifejezésért - de computer nem a VILÁG VAZZE!!! )

Lehet engem is lehurogni, meg ijenek, jöhetnek a beszolások, meg minden, hidd el élvezni fogom! jót nevetek rajta, azt halihó! jobb lesz töle? olcsobb lesz a kenyér? Ha neked ez jó, és igy tudod magad kiélni...