Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

streeter
NSX-nekem egy ideig eltûnt amikor raktam rá valamit, de ha "bementem" a boltba majd vissza a garázsba akkor visszajött.
A neonokat max a skyline-ból lehet kiszedni.

Ez a játék rohadt jó. 102méter a rekordom😄

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Ombika
http://www.das-essig.de/barney/index.html Ha mar unnatok a gamet! 😊

basta002
Végre mûxik a gém. Miket nem tesz 1 reinst?? Mûködik az NSX is, de ha ráteszek valami body partot, akkor azonnal fejreáll. Tipp?

..::S::L::M::..

Ombika
Xi regisztraltam magam de meg nem jott level az aktivalashoz,mennyi az atfutasi ido?

12346
jaj. nem figyeltem...😊

12346
egy tirpák reklámozott vmi csengõhangos-hátteres ratyi oldalt.

basta002
#33645 - Ezt a neon-t. Láttam az oldaladon javítást hozzá, de nekem maga a neon kellene. A felnivel kapcsolatba pedig szerintem akkor letöltöm az RSX-et, aztán majd ügyeskedek valamit vele.

Ombika
Ugylatom torolve lett mi volt ?

malter
onnan hogy én is azt használok😉valami paré csengöhangos marhaságot reklámozott jopár topicban
streeter
Jah!! 😄 Honnan jöttél rá?? Annyira érthetetlen amit írok??

Amúgy milyen reklám volt itt? Mert mindenki a 33711-es üzenetreválaszol de olyan már nincsen.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

malter
anyádatlegalább a forumokat kiméljétek meg az ilyen szaroktol
12346
remélem törölve lesz. utálom az ilyen retkes picsájú parasztokat az 2 filléres reklámszövegeikkel.

malter
szotár v7-el nyomod az xi-n?😊kiprobálom az r6c-s cuccokat még nem is volt rá idöm,csak v10 mocit vártam volna😞
streeter
Milyen neon-t???? A felnit meg csak a kocsival együtt tudom feltölteni mert külön nincsen parts/wheels/rims/meshes be való cucc csak az RSX_R_data meg RSX_R.rpk file

basta002
Figyu! Ezt most találtam:

Ombika
Nem vezermutengelyre celoztal? 😊

basta002
Ja, és a felni sem lenne rossz...

12346
az oldal bejön. a járgány nem az én ízlésem😊

basta002
Streeter! Még valami! Nekem magát a neon-t töltsd már föl légyszi. Nem akarom az egész pack-ot letölteni.

Ombika
😊

streeter
Igen azt tudtam csak nem volt jó az UW szerver egy ideig de már megcsináltam.

Ezt meg úgy hogy alap V10-es motorra ráment a high akármi intake manifould vagy mi meg az eredeti turbó. utánna meg az Intake meg Exhaust crankfrash (vagy mi nemtom mi az a 4 baszás magyarul) A külsõket 315fokra a belsõket -15-ra állítottam és kijött a 18 LE 😄
A kocsi be se indult annyira gyenge volt a motor 😄

basta002
Ezt hogy sikerült??

basta002
Streeter! Az oldaladdal kapcsolatban. Van a menü, az ugye képekbõl áll, nah szóval oda írd be, hogy border="0" (szóköz nem kell 😊)

basta002
Biztosan emlékeztek az Axis mûszerfalára. Illetve abban a fordulatszám- és sebességmérõórára. Ahhoz hogyan lehet megcsinálni magát a mérõt. Csomó helyen kerestem, de nem találtam. Az rpk-t meg nem volt kedvem végigolvasni. Lehet, hogy abban van. Valaki tud esetleg segíteni?

streeter
Szar az UW szervere.

12346
nekem nem jön be😞

más: NSX-hez van vmerre javítás? pl hátsó szárny lejjebb van, mint kéne stb.

streeter
Mostmár újra teljes mértékben mûködik az oldalam.
Sok újdonság még nincsen de szólok ha lesz valami.
http://streeter.uw.hu

streeter
Odabasz????

Az Acurát meg nemsoká feltöltöm

Ombika
Linket ahol le tudom szedni?

basta002
Tényleg nem rossz... 😊

streeter
Ha hazaérek mutatok egy bivalyerõs V10-t 😄

streeter
Az XI-n is válaszoltam már rá. 😄 Amúgy felraktam Az ACURA RSX-hez tartozott.

M@TriX
jah, habár végülis úgy meg lehett oldani, hogy az nem egy, hanem 2 féle felni.
de ha festhetõ, az tuti jó lenne 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

malter
ugylátom az ix-n is arra kiváncsi mindenki amire én:honnan szedted a festett felnit?
M@TriX
jól is néz ki, grat

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

streeter
Ennek a kocsimnak nagy sikere lettXI-n

malter
nem mai cucc már valahol xi-n rajta van,de megnézem
Hol lehet beszerezni azt a hátso motoros big foot????Én még azt nem is láttam.
Ombika
Mindig addig vartam amig a viz mellett a hid toveben van a gyorsulas es egyenesben soha nem tudtak megverni! 😊

malter
tom én is probáltam,de nem jo tök szar hogy csak állnak,elvégre autoverseny😊inkább probáld ki a hátso motoros big foot haulert tedd be és akkor roc-on is azzal "megy" nagyon jo képeket lehet csinálni ahogy szerencsétlenkedik 2 keréken az al😊)
basta002
ROC: Szóval én csaltam egy kicsit. Kimentettem az összes ROC-os autót, és kicsit át alakítottam õket, hogy el se tudjanak indulni. Nem nehéz megcsinálni, de nem is a legegyszerûbb. Nagyon oda kell figyelni, hogy nehogy hibát generáljon. Egyébként ez is csak azért volt, mert felidegesítettem magam, hogy nem bírom végignyomni, mert azok a majmok csaltak össze-vissza...

A játékban fakóbbnak látszik de akkor nem szórakozok vele.Kösz szépen a segítséget
streeter
Paint 😄 Én is azzal csináltam. Megnyitottam a képet másoltam a színt, nyitottam egy új ablakot ott befestettem az egész lapot narancsra és mentettem. Ennyi.

Kösz a színt.Nincs valami progi amivel lehetne szerkeszteni hogy jobban hasonlítson rá???Mondjuk színszerkesztõ :-)))
malter
már jok a linkek,valszeg az elején még nem voltak föltöltve csak a link volt mert már megy

a második domb az tényleg gáz,én leszoktam roc-on szedni az elsö spoilert+küszöb meg elég nagy rugokat teszek alá és ugy át lehet padlon menni rajta,de azért még igy is néha bicskázik olyat hogy az auto romhalmaz lesz
Ombika
Linkeld be es megnezem,mar nemtom melyik topicban volt!!

Akkor az volta gaz,hogy csak 2 autot vertem el raadasul kiutottam motort autobol es nincs meg a 904 lovas tok idegroncs vagyok ,persze 100 ronggyal lehuzott a kocsog ahhhhhh!!! 😞(
Jah es egyre tobbet kilep a kurva game!

malter
te le birod öket szedni? mert nekem nem jo egyik link sem😞
malter
a végéig,ha elkezded nem lehet kilépni,csak ha mindenkit elversz,nézd mindig az öszesitést,abbol tod mennyit kell még lenyomni,aszem 4el kell,minimu 2x szal elég hosszu,de r5el ne is nagyon probálkozz,mert hibás és az esetek 90%ában kilép ha gondol egyet,és elég idegtépö
nekem 1x sikerült r5el megcsinálnom
Ombika
Erdekes nyertem 2 szer is ,aztan megegyszer masik auto ellen kileptem mert untam es levont 100 lepedot,meddig kell ottmaradnom?

malter
jah és ha veszitesz,vagy kilépsz akkor von le 100lepedöt