46059
.
  • malter
    ne offoljátok szét a topicot plz
  • basta002
    Akkor te csak homo vagy... "ahol lakok segberakják". Buzi környék, buzi emberek.
    Beniboyhoz meg ne szólj egy szót sem, ő maximálisan képben van.
    Azt mondod, hogy másfél éve nyomod?? Elárulok neked valamit... Nézd meg, hogy mikor regisztráltam ide! Én egészen pontosan azóta nyomom. És az kb. 1.5 év... vagy kevesebb... erről ennyit
    És még valami! Kit nevezel te szakmunkásnak?? Fúj... te is beszélsz a nagyvilágba, és azt sem tudod, hogy mi az ábra. Ha minden jól megy, nyártól az Invictusnak dolgozom, innentől kuss a pofádnak!!
  • Sonny Nashh
    te jo ég emberek szinház meg ezek te jo éf nemtudom de nagyon ökörfejü volt aki felhozta.
    1.Beniboy ne pampogj hanem olvass vissza vagy 15 lapot hogy tudd miröl van szo!
    2.Egy szoval se mondtam hogy többet tudok EBBBEN basta elvtársnál
    3.Sose kértem segítséget azért lázadok mert nagyképüsködik holott ez a forum nemcsak a profiknak készült mertNINCS KIÍRVA RÁ ésha valaki segítségért fordult hangsújozom beniboy számára nem leszolni kell hogy jé láma hanem ha negatív véleményed van akkor megtartod ha segíteni akarsz akkor írsz.
    4.hogy ki mennnyit tud mit mutat fel hogy én azt a kevés kb másfél éves street legal tapasztalataimat felhasználva bárkinek segítséget nyujtok és nem 1 ember kért segítséget tudnék ide sorolni egy párat ÉS NEM LÁMÁZTAM!
    5.Meg arrol hogy belenne verve a pofám annyit hogy az ilyen köcsögöket mint te ahol lakok segberakják na erröl ennyit de ha valami bajvan akkor Miskolc AVAS és ott mindenkitöl megkérdezheted hogy hol lakok de akkor mond mellé hogy mitakarsz.Megnézem meddig jutsz.
    6.A szinházrol meg még annyit hogy nem a neten van nagy pofám hanem van hobbim is és ez az én legalább nem szaros szakmunkással pampogok itt hanem eljárok és fejlesztem magam.
    Nektek (basta & beniboy csak azt tudom monani mint már előttem egy ember aki hangt adott nemtetszésének basta modorával szemben hogy "Basta azért nem kéne ilyen gizdagyereknek lenned,........Az ilyen hozzászolást tarst meg magadnak!
  • Beniboy
    Féj emberek Basta már felmutatta h tud vmit Ő tanított engem is és sztem ne arcozz itt mert nemszeretem ha vki ok nélkül nagyzol basta már nem 1szer bizonyított!! Azthiszem te még nem mutattál fel semmit akkor legyen nagy a pofád ha eljucc olyan szintre h rpk-t cfg-t clss-t írj átt és tudj modellezni!! nekem ez a véleményem! Ha legalább anyit mutacc fel mint basta akko már van mivel nagyzolni de azthiszem addig nincs okod rá!!!! Még a rohadt peccseket sem tod felrakni ami a világ leg 1szerübb dolga főleg ugy h már kismilliószor leírtuk!! Lehet h basta zmodelleresett az anyja hasában de legalább nem homokos !! A színházra vagy ilyen büszke mert az itt szart se ér!! Itt a modellezés és a file áttírás a mérvadó ugyhogy ne vagánykodj!!!
  • basta002
    Tudod ki a pajti. Kár hogy nem laksz a közelben... Biztos, hogy lenne egy pár dudor a képeden. Ráadásul aki színházban játszik, az alapból homo. De inkább hagyjuk. Gyere MSN-re és ott arcozzál. Remélem azért tudod, hogy mellettem még mindig senki vagy!!
  • VinylToy #36088
    heeeheee :D
  • Gyiik
    gyerekesek vagytok...nagyon
  • streeter
    Ez nem gyógymód mert mind a 3 szar. Már kipróbáltam.
  • Sonny Nashh
    hej streeter találtam valamit amit kértél tőlem asszem a hírlevél probléémádra itt a gyógymód:
    LINK
  • Sonny Nashh
    Én nem versenyzek veled mert nagyképüségbe nehéz felvenni a versenyt és nemegyedül mondtam ezt amint láttam nem nekem kellene elgondolkozni.
    A másik szentem a szüleid így csináltak hogy már édesanyád hasában is Zmodellereztél hát az fasza grat.Istenem mekkora egy fazon lehetsz.Ebböl látszik hogy nemütöd meg a mércét.
    A másik meg sose mondtam hogy többbet tudok nálad pff ezt nemtudom honnan vetted de nyugi elnézzük az image-edbe belefér pajti.
  • basta002
    Hát nézd. Tök jó, hogy ilyen nagy a szád, csak kár, hogy tudás nincs mögötte... Ha nem hiszed el, hogy én többet tudtam mikor kezdtem, nézd vissza szépen a fórum oldalakat. Én egy hét után már megcsináltam a saját cuccaimat. TI MEG EGY KURVA PATCHET NEM TUDTOK FELTENNI. Akár abban is benne vagyok, hogy csináljunk versenyt. A jobbakkal kitaláljuk a szabályokat, feltételeket, és akkor megnézzük, hogy ki a jobb. De hogy nem te, Sonny, az 200 %.
  • streeter
    Bocsika de Streeter néven avgyok reggelve mind1. Amúgy meg annak jónak kell lennie mert nekem is bent volt a játékba és jó volt.
  • Sonny Nashh
    Az oldalam leáll egy időre (kb 5 nap) mert költözök uj tárhely és uj felület könnyeb kezelés és több dolgot lehetlesz majd csinálni mind a ti érdeketekben
    ÉS BASTA NEMKELL SEGÍTSÉG DE KÖSZI
  • Goku
    Bocsika zoo de senki nem beszélt nitrórol! Ez megpróbáltam én is, hogy a játékba megpróbálom finom beállításokkal! De az alap a szar! Így már érted? Vagy kiírjam nagybetükkel?
  • streeter
    a class fileokat hiába szerkeszted meert abba nincs semmi arravonatkozó rész csak a cfg-kbe.
    Amúgy meg a Tune (csvarhúzóval) gombal lehet tuningolni azt a nitros szart. Rákattintasz és a kis csúszkát felhúzod max-ig már jó is a cucc anélkül hogy belenyúlnál a gambe.
  • Sonny Nashh
    "Sziasztok!Én lehet h 1 láma vagyok,ebben a telepitgetésben mert nem tudom h miért nem engedi felrakni azt a k...a pecset!(Basta azért nem kéne ilyen gizdagyereknek lenned,mert lehet h te is 1 láma voltál régen és még lehetsz is!Az ilyen hozzászolást tarst meg magadnak!Ha nekem irtad akkor arra reagáltam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ha nem akkor hagyd figyelmen kivül!!!)Azért jáccanék a gameval mert teccik"

nemtudom most a gyereknek ebben teljesen igaza van te is voltál láma meg még lámább az fix.
    Sőtt abba is belemegyek hogy lámák vagyunk még hanemis kértem segítséget de ha láma vagyok akkor neked meg kiugrik a vetőmag a szádbol és itt befejeztem!
  • Sonny Nashh
    a zmodellerröl meg annyit hogy segítséget nemkértem senkitöl egyedül jövök rá és csak megköszöntem a felajánlást eőször ércsd meg amit írunk és utána kezdj el reagálni!
  • Sonny Nashh
    basta te meg nemismered őket meg engem ez me göngól volt
  • Goku
    Szevasztok nem tudna valaki adni egy 8 channel methanol system-et? Mert ami nekem van meg az nem nagyon mükszik! :( Pedig van egy frankó ötletem amit meg akarok csinálni csakhát nem igazán jó a cucc! De ha valaki meg tudja mondani mivel lehet szerkeszteni a class fielokat akkor azt is megköszönöm! Előre is THX
  • Gyiik
    remélem, nem nekem szólt...
  • Ombika
    Igy van jogos!!!!
  • basta002
    Lol! Ha van valaki aki lámázhat, az biztos, hogy nem ti vagytok. Nem ismertek, így nem szólhattok bele, hogy láma vagyok-e vagy sem. Kérdezzétek meg nyugodtan Ombikát, Maltert, Streeter, vagy ALIENwoods-ot... ők majd megmondják. De amíg nem tudtok egy kurva patchet felrakni, addig mind lámák vagytok, és ezen napokig vitatkozhatnánk, de ennyi. Először tanuljatok meg patchelni, majd utána menjetek zmodelerezni. Nem akarok nagyon arcosnak tűnni, csak nem bírom, ha valaki hülye, és még annak nagy a szája. Bocs az offért, d ezt muszáj volt!
  • Sonny Nashh
    Rendben köszike szépen
  • Gyiik
    Zmodelert ugyan utóljára egy éve használtam, de akkor elég jól vágtam a témát, ha valami kell, szólj, 1-2 dologban biztos be tudok segíteni.
  • Ombika
    http://hardwired.hu/index.php?nc=4

A 2 Days to Vegas egy nézdahátam játék lesz, megspékelve kőkemény akciójelenetekkel, úgymint autós üldözések és parázs tűzpárbajok. Vinny útja több amerikai városon keresztül vezet, miközben bajba jutott (úgyszintén y-ra végződő nevű) testvére segítségére siet. Reméljük, hogy a 48 óra történéseit megörökítő játék végre méltó kihívója lehet a Max Payne stílusnak, ugyanis a remek sztorival rendelkező kőkemény, filmszerű akciójátékokban nem túlzottan dúskálunk. A játék előreláthatólag 2006-ban érkezik, next-gen konzol(ok)ra

Szoval nem nekunk valo!!!!!!!!
  • Vlala #36068
    Van hozzá egy tutorialom, a készítője tök köznapi nyelven elírva készít egy BMW 3-ast.
  • Ombika
    Hat igen de sose stimmel minden 100%-ban csesszek meg ,ha ilyen szep a grafika nem marad idejuk a fizikara ez tuti!!! :(
  • streeter
    Nem semmi ez a grafika.
    Még csak XboX 2-re csinálják meg de tervezik Xbox-ra RC-re meg PS2-re is.
    Na csorgassátok a nyálatokat.

Hozzá kapcsolódó link.

Ha egy ilyen grafikát egy fazsa engine-el össze tudnak hozni PS-re akkor ez lesz a következő kedvebnc játékom.
    Nézzétek meg azt ahol áll a fekete autó a patkánál és két ember nézi. Full élethűnek tűnik az egész. És a kamion tartájkocsiján is elég zsír a tükröződés.
  • 12346
    ez még nekem is tetszik, pedig nem nagyon nézek meg egy golfot. üdítő látvány a csicska gyerekek által összetákolt romok után, amik csak hangosak, de nem mennek:D
  • Sonny Nashh
    Az biztos hogy aki ezt csinálta az tudott valamit....
    Én meg a Zmodellert tanulgatom..
  • Harly18
    észrevettem hogy az alsó kettő alap golf.
    azt hittem, hogy két féle golf is van a játokhoz, de rosszul
    sajnos baj, hogy nincsen egy játékba rakható példány
    nagyon kár
  • streeter
    Jah és nagy golf rjongólehetsz ha nem veszed észre hogy az alsó kettő alap golf.
  • streeter
    Akkor cak álmodozz tovább mert ezt a gambe nem lehet berakni mivel ez csak egy maxba megcsinált golf. Nincs belsőtere csak a kaszni, de az viszont irtó szépre meg van csinálva.
  • Harly18
    nem tudnátok egy linket adni?

imádom a 2-es golfokat és sajna ennél szebb nincs is amit game-be lehetne tenni

valaki segitsen....
  • malter
    az alsok gyárik
  • Harly18
    igen erre, de nekem a gyári golf kellene, nem a tuningolt
  • streeter
    Fogadjunk hogy erre gondolsz.

• Sonny Nashh
    Én még nemláttam de nézd vissza ki tette be és írj neki de ha megvan akkor jolenne nekem is
  • Harly18
    EGY VW GOLF 2-T LÁTAM ITT A FÓRUMON (KÉK KÉPEK VOLTAK RÓLA)

nEM TUDJÁTOK HONNAN LEHET LETÖLTENI?
  • 12346
    mind1, kösz, az oldaltérképen keresztül körbelestem.