.
-
Sonny Nashh #36091 te jo ég emberek szinház meg ezek te jo éf nemtudom de nagyon ökörfejü volt aki felhozta.
1.Beniboy ne pampogj hanem olvass vissza vagy 15 lapot hogy tudd miröl van szo!
2.Egy szoval se mondtam hogy többet tudok EBBBEN basta elvtársnál
3.Sose kértem segítséget azért lázadok mert nagyképüsködik holott ez a forum nemcsak a profiknak készült mertNINCS KIÍRVA RÁ ésha valaki segítségért fordult hangsújozom beniboy számára nem leszolni kell hogy jé láma hanem ha negatív véleményed van akkor megtartod ha segíteni akarsz akkor írsz.
4.hogy ki mennnyit tud mit mutat fel hogy én azt a kevés kb másfél éves street legal tapasztalataimat felhasználva bárkinek segítséget nyujtok és nem 1 ember kért segítséget tudnék ide sorolni egy párat ÉS NEM LÁMÁZTAM!
5.Meg arrol hogy belenne verve a pofám annyit hogy az ilyen köcsögöket mint te ahol lakok segberakják na erröl ennyit de ha valami bajvan akkor Miskolc AVAS és ott mindenkitöl megkérdezheted hogy hol lakok de akkor mond mellé hogy mitakarsz.Megnézem meddig jutsz.
6.A szinházrol meg még annyit hogy nem a neten van nagy pofám hanem van hobbim is és ez az én legalább nem szaros szakmunkással pampogok itt hanem eljárok és fejlesztem magam.
Nektek (basta & beniboy csak azt tudom monani mint már előttem egy ember aki hangt adott nemtetszésének basta modorával szemben hogy "Basta azért nem kéne ilyen gizdagyereknek lenned,........Az ilyen hozzászolást tarst meg magadnak!