.
  • Gregorius
    Igen, leginkább egy marha nagy űrpótlónak mondható be a játék. Azért is aratott nagy sikert sokaknál, mert hát lássuk be, de több sebből vérzik, mégsincs jobb.

Viszont azon röhögtem nagyot, mikor az NFSU atja, nem is tudom, ki, de ezek után isten ments, hogy megnevezzem a nevét, azt nyilatkozza az egyik magazinban. "Nagyon a bögyömben vannak azok a fejlesztők, akik csak majmolják a többieket, megpróbálják leutánozni a Need for Speed sorozatot, és semmi újat nem találnak ki." Mikor is jelent meg a Street Legal? Mikor is kezdték el fejleszteni az NFSU-t? És mekkora ötlet volt már, hogy tuningolhatni lehessen az autót amolyan underground módon, és aztán pénzért versenyezni egy városban, ahol majd mindig más útvonalat jelölünk ki. Arról a frenetikus újításról már ne isbeszéljünk, hogy a második részbe kitalálták, hogy legyen az egész egy nagy bejárható környezetben. :D

Ezek után, ha jó lett volna a játék is ellenszenvvel fogadom. Nem azt mondom, hogy katasztrófális a játék, sőt, a Need for Speed sorozatokat elnézve az NFSU1 a második helyen áll nálam az NFS1 után, és utána jön csak a többi, amikre viszont bátran állítom, hogy förmedvéynek. Persze csak azért, mert nekem nem jön be ez az arcade módi.