46059
.
  • Evogordon
    Különben mióta van megborúlva az xtremeimport???
  • Vlala #35212
    mijafene... ez egyszer ismerősömnél is előfordult, pedig kb. 500 kb.-nyi tárhelyet foglalt, név, cím, telefonszám, hobbyk, meg egy fénykép volt rajta. Amolyan fapados honlap, de állítólag jogot sértett.
    Az smsweb-warezoldalak meg tombolnak az ATW-n, mégsem törölgetnek. Ők biztos nem sértenek annyi jogot, mint amennyit tejelnek...

A múltkor ígértem némi képanyagot, jövő héten tom csak feltenni!
  • streeter
    Írtam nekik e-mail-t de azóta se válaszoltak.
    UW-n meg próbálkozok majd php-vel és most nicns fent semmi de ők ma küldtek email-t hogy: "A(z) streeter felhasználó megsértette a regisztrációs szabályzatot. A tárhelyeden nem található kezdõlap! A hibát javítsd ki 2005.02.09. 0 óráig, különben a regisztrációdat megszüntetjük! "

Ennyit erről.
  • Evogordon
    Valaki mondjon már egy oldalt ahonnan lelehet tölteni a street legal rr-t.
  • Vlala #35209
    Meg sem kérdezted tőlük? Már legalább ennyi lehetne bennük, hogy szólnak...
  • streeter
    Az oldalamról most nem lehet letölteni, mert a geci ATW törölte a tárhelyem és semmi figyelmeztetés vagy e-mail, hogy miért törölték.
    ááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
  • Ombika
    Olvass vissza Live-ot kell leszedni es frissit maganak!
  • paynes
    Sziasztok a 2.2.0 patchet honnan lehet letölteni?
  • streeter
    Ami megy 2.1.9R6c patch alatt az megy a 2.2.0-val is.
  • Nicoo
    Ombika! és 2.2.0 hogy lehet?
  • Nicoo
    http://xi.dpx.nl/ Ha menne a szerverük......
  • MaSzKa
    hali http://streeter.uw.hu ról már minden autót letölttöttem Honnét lehetne még letölteni???
  • Vlala #35201
  • Nicoo
    SLRv2.1.9r6c
  • Ombika
    2.2.0 alatt megy ugye?
  • Nicoo
    Valaki tud segíteni? Milyen programmal lehet megváltoztatni egy autó textúráját? pl Einvagenröl a kilincseket, stb
  • Ombika
    Ezert nem szabad letorolni soha ezt a gamet! :)
  • Vlala #35196
    Örömhíreket hozok!

Hull a pelyhes
    de szééép
  • 12346
    dc
  • bazze
    Fiuk csak +kérdem hátha gyorsan válaszoltok és nem kell itt könyörögnöm hol lehet a racing redlinet letölteni??
    THX
  • basta002
    http://xi.dpx.nl/
    Próbáld ki ezt a linket, ez általában működni szokott!
  • streeter
    Nem kell reggelni csak ha a fórumba is akarsz írni. De most csak a legújabb cuccok a letölthetők, mert szerintem behalt a szerverük.
  • Evogordon
    www.street-legal.tk-ezen az oldalon regelni kell magamat hogy letölthessek???
  • streeter
    Akkor http://streeter.uw.hu
  • Gregorius
    Tégy úgy!
  • Evogordon
    Hát az az oldal nagyon szar mert nem lehet letölteni mert amikor rámegyek hogy letöltés akkor bejön egy kereső, csak a patchokat lehet letölteni arról az oldalról
  • Evogordon
    Kössz streeter
  • Vlala #35186
    szerintem minden huszadik hozzászólásban benne van az xi link...

Végre volt időm StrLegozni, építettem egy szép kis autót. Ha lesz időm, feltöltöm a képeit.
  • streeter
    Na töltögess
  • Evogordon
    VALAKI TUD ADNI EGY LINKET AHONNAN TUDOK LETÖLTEN A STREET LEGALRR HEZ????
  • Gregorius
    Én is valami 286 előtti csodamasinán toltam monochrome monitoron, ami olyan xar volt, hogy amikor 40-nel száguldoztam már záróvonalnak látszott a szaggatott is. :-)
  • Gregorius
    Igen, leginkább egy marha nagy űrpótlónak mondható be a játék. Azért is aratott nagy sikert sokaknál, mert hát lássuk be, de több sebből vérzik, mégsincs jobb.

Viszont azon röhögtem nagyot, mikor az NFSU atja, nem is tudom, ki, de ezek után isten ments, hogy megnevezzem a nevét, azt nyilatkozza az egyik magazinban. "Nagyon a bögyömben vannak azok a fejlesztők, akik csak majmolják a többieket, megpróbálják leutánozni a Need for Speed sorozatot, és semmi újat nem találnak ki." Mikor is jelent meg a Street Legal? Mikor is kezdték el fejleszteni az NFSU-t? És mekkora ötlet volt már, hogy tuningolhatni lehessen az autót amolyan underground módon, és aztán pénzért versenyezni egy városban, ahol majd mindig más útvonalat jelölünk ki. Arról a frenetikus újításról már ne isbeszéljünk, hogy a második részbe kitalálták, hogy legyen az egész egy nagy bejárható környezetben. :D

Ezek után, ha jó lett volna a játék is ellenszenvvel fogadom. Nem azt mondom, hogy katasztrófális a játék, sőt, a Need for Speed sorozatokat elnézve az NFSU1 a második helyen áll nálam az NFS1 után, és utána jön csak a többi, amikre viszont bátran állítom, hogy förmedvéynek. Persze csak azért, mert nekem nem jön be ez az arcade módi.
  • Beniboy
    én is toltam velük a 166 osomon
  • ALIENwoods
    Street Rod 1-2-t én nyomattam Pentium 1-n, na az autó tunning játék volt, a Street Legalokban az a jó hogy '3D-s Street Rod' volt
  • malter
    álltalában az elsö pecsek a bugokat javitották,a késöbbiek,meg 1-2 hiányoságot ami nem fért bele+fps emelkedés
  • grebber
    Én szerettem és szeretem is a gamet.
    Az NFSU nem jön be anyira.Most a SRS ami bejön.
  • Gregorius
    Nem tudom mire gondolsz, ha esetleg a fasz fasza akart volna lenni, akkor nekem eddig is fasza volt a játék. Az, amit mások kritizálnak benne, az az, amire a SL játékosok tesznek magasról. Annyit nem változott patch óta, hogyha te nem szeretted előtte, akkor megszeresd.
    Ez olyan dolog, hogy az NFSU-hoz sem tudnak kiadni egy olyan patch-et, hogy én azt megszeressem. :)
    Szóval alapvetően nem forgatta ki a játékot a négy sarkából a patch. Tulajdonképpen én észre sem vettem, hogy mit csinál. De ha valaki tudja, akkor nyugodtan ossza meg velünk.
  • Gregorius
    CRC demóhoz van patch. A világkörüli megjelenéssel egyidőben pedig kiadják a teljes játékhoz is a patch-et. A nemzetközi verziók pedig már a patch-el integrálva jelennek meg valószínűleg.
    A CRC-hez azonban nem csak patch, de külön topic is van. ;)
  • Gregorius
    Hát akkor ezek szerint én vagyok a kakukktojás. Én annak idején a Street Rod-ot nyomtam elég sokáig. Aztán mikor kijött a SL, akkor azt nyomtam a vézna kis gépemen, és addig nyomtam, amíg végig nem vittem. Nem fogok túlzásokba esni, én sajnos olyan béna vagyok, hogy nekem 3 hónapomba telt, amíg végig vittem. De nagyon élveztem, ahogy pakolom tele a garázst, és festegetem az autókat. Alkatrészenként javítgatom őket, meg minden.
    A második rész nekem viszont olyan nehéz, hogy 400$-nál több, még soha nem volt a zsebembe. Úgyhogy nekem az nem jött be annyira. Persze még nem tettem le róla, de egyelőre annyi élményt nem nyújt, hogy most így vizsgaidőszakban előkaparjam.
  • grebber
    Az új patchel már fasz a game mert akkor előkaparom a 1-éves tescos DVD-mről??