.
  • 12346
    az első részben kellett azt csinálni sajna, ha vmi gebasz volt, akkor szét kellett rántani az egész autót. a 2.-ban már megoldották szerencsére.
    ebben talán az a jó, hogy egész jól hangolható az autó és ha vki ért hozzá és van kreativitása, akkor jóval változatosabb lehet egy autó kinézete, tulajdonságai, mint az nfsu-kban. ez a játék nekem sose a versenyről szólt, mert az elég lájti lett. inkább csak autót csinálgat az ember, aztán mutogatja meg hasonlók:)) igaz volt olyan időszak, mikor arra mentem rá, hogy hogy tudom cifrábban megreccsenteni az autókat. ez már csak az én hülyeségem, de az nfs-ben még ilyet se tudtam volna:P

nfsu-nak meg hiába van olyan niga hangulata (ami picit unalmas kezd lenni) meg "tuning", vhogy nem fekszik annyira. az csak arra megy, hogy csilivili, meg racsingolok, lesz dellám, teszek rá még drágább cumókat, még jobb bringák ellen racsingolok, megint veszek drágább cumókat és egyszer csak vége. amit az nfsu2-nél már meg se vártam, mert szét untam magam rajta egy idő után:)