46059
.
-
#35173 De a CRC jol iranyithato,mert demo fos volt!?? -
#35172 Az oldalon reggelni kell vagy micsoda??? Egy kocsit se tudok letölteni, mert rossz a szerver. -
#35171 Érdemes lenne kipróbálnod a második részt. Én is kivittem rövid idő alatt még egy évvel ezelőtt és azóta is nyomtam szinte folyamatosan. Az utóbbi 1 hónapban nem játszottam vele, mert elkezdtünk a CRC-be kocsikat csinálni. Az SL2-be az a jó, hogy könnyen módosítható. Pl.: kerekek helyzete, ajtónyílás stb... Ha tudod kezelni a 3D Maxot akkor akár új kocsikat is rakhatsz be. Egy időbe mi is ezzel próbálkoztunk, de több okból fel kellett adnunk. Most CRC-zés közbe megtanultam én is és a többiek is olyan dolgokat ami hasznos lehet SL-nél is. Ki tudja egysze még lehet visszatérünk -
Myster #35170 háát, a nfsu 1 nekem olyan szinten bejott, hogy végig játszam, mert tudod, akkor jotteza nitrofiling, aztán most az U2-t már elvittem 40 % -ig aztán letoroltem a francba, mert unalmas szar volt. Háát a SL1, avval játszottam, elment az életkedvem, aztán azota nem követtem hogy hogy fejlodott, de ezekszerint jelentosen...uj probat megér...:D -
#35169 jah, hogy téged csak ez érdekel:DD mind1, legalább elvoltam, míg írtam. -
#35168 ehe. ekkorát sztem még nem írtam. -
#35167 az első részben kellett azt csinálni sajna, ha vmi gebasz volt, akkor szét kellett rántani az egész autót. a 2.-ban már megoldották szerencsére.
ebben talán az a jó, hogy egész jól hangolható az autó és ha vki ért hozzá és van kreativitása, akkor jóval változatosabb lehet egy autó kinézete, tulajdonságai, mint az nfsu-kban. ez a játék nekem sose a versenyről szólt, mert az elég lájti lett. inkább csak autót csinálgat az ember, aztán mutogatja meg hasonlók:)) igaz volt olyan időszak, mikor arra mentem rá, hogy hogy tudom cifrábban megreccsenteni az autókat. ez már csak az én hülyeségem, de az nfs-ben még ilyet se tudtam volna:P
nfsu-nak meg hiába van olyan niga hangulata (ami picit unalmas kezd lenni) meg "tuning", vhogy nem fekszik annyira. az csak arra megy, hogy csilivili, meg racsingolok, lesz dellám, teszek rá még drágább cumókat, még jobb bringák ellen racsingolok, megint veszek drágább cumókat és egyszer csak vége. amit az nfsu2-nél már meg se vártam, mert szét untam magam rajta egy idő után:) -
Myster #35166 nemmondtam, hogy nfsu ide-vagy oda, az sem jon be nekem, nemvagyok kocsis játék rajongo, én csak arra lettem volna kivancsi, hogy ez ugyanaz-e? -
#35165 mellesleg az nfsu-t meg 2 nap alatt lehet végig tolni:D 1 nap ide vagy oda:)) -
#35164 sztem kár lenne magyarázni...:) -
Myster #35163 pardon a kétszeres beirasert... -
Myster #35162 Sziasztok! neharagudjon az, akit esetleg megsértenék, de mitesztek ezen a játékon? Nemtom, egyszer játszottam vele, amikor megjelent az NFS U1, ugy akorul, a street legalt ki lehetett játszani egy nap alatt, és ilyen idegesito volt, hogyha az alváz horpadt be, akkor ki kellett pakolni mindent belole, és ujra be. Ez az a játék, vagy nem? vagy azota ujabb van? ty -
Myster #35161 Sziasztok! neharagudjon az, akit esetleg megsértenék, de mitesztek ezen a játékon? Nemtom, egyszer játszottam vele, amikor megjelent az NFS U1, ugy akorul, a street legalt ki lehetett játszani egy nap alatt, és ilyen idegesito volt, hogyha az alváz horpadt be, akkor ki kellett pakolni mindent belole, és ujra be. Ez az a játék, vagy nem? vagy azota ujabb van? ty -
#35160 pl itt nem kevés berendezés van.
dee konkrétan mikor ezt tologattam és széthullott, akkor jutott eszembe, hogy nem lehetne-e... -
#35159 És hol vannak hozzá kocsik??? Meg milyen a modelljük??? -
#35158 midtown 2-ből lehet átrakni szekereket ebbe? mert abba is készülget pár igen durva modell és szét is hullanak. -
#35157 Lenne meg mit alakitani azon a BMW-n de alakul :)
Vegleges furball van mar 2.2 patchez? -
#35156 Meg úgy belehet tenni a játékba kocsit meg alkatrészeket hogy ne írja felűl az eredeti aklkatrészeket és kocsikat?? -
#35155 Tud valaki adni egy linket ahonnan rengeteg mindent lelehet tölteni a játékohoz??? találtam egy olyan oldalt hogy www.street-legal.tk -
#35154 Na pár nyalánkság.
És egy kis BMW
BMW1
BMW2
BMW3
BMW4 -
#35153 röviden és tömören igen, annyira xar a Lada modellje hogy elveszi az ember kedvét, ha modellező lennél akkor látnád, hogy főleg 1 ilyen precíz játékba elég nehéz lenne mindent kijavítani rajta...
-
#35152 Nincs Bug mentes Game!Soha nem is volt nem is lessz! ;) -
#35151 -
#35150 http://basta.uw.hu/try/sl_shot101.jpg
Aki azt mondta, hogy bugmentes az sl, annak mutatom ezt a képet. Próbáljon meg bárki ebből a kameraállásból fényképezni! -
#35149 Hát fog. Sl hez úgy néz ki, hogy csal én maradtam, a többiek crc-znek. De nekem viszont a mostani munkám után már van 2... esetleg utána. -
#35148 És nem is várható hogy elkészüljön? -
#35147 En nem nyomom mert nem jott be demo veglegest meg se neztem! -
#35146 óh, hogy lehet ilyet is... most már cseszhetem, mert perpill csak melóban van netem...:/ szar ügy...
köszi -
#35145 Street Legalhoz nincs befejezve, crc-hez ha minden igaz, ki lett adva béta verzióban, de hamarosan jön a hivatalos is, de ez még nem 100%, mivel ebben jogi problémák is napfény alá kerültek! -
#35144 HAli all!Látom kijött a CRC megált az élet a Street Legal körül :(!Kár!
Arra lennék kiváncsi anno folyamatban volt egy Lada 2101 GTS project azzal mi lett ?Süjjesztő?Vagy késsz csak én nemtudok róla?
Előre is köszi! -
#35143 De miért ereszted rá? Próbáld meg 1.0-tól Live!-val frissíteni! -
#35142 akkor sztem egyeni problema lesz, raengedem a peccseket 2.18-ig bezarolag, utana (streeternek is szol) elinditottam a liveupdate-et, ami kb ugy muxik, mint a directx, 600 kilo a program, es netrol leszed meg nemtommennyit (talan 19megat?), egybol telepiti is a pecst (mondjuk ez gaz, jobb a local).
Szoval minden adott. Mondjuk korabbi peccsekkel ment, meg nocd nelkul is, mostanaban mar nem...kenytelen leszek nocd-re varni :/ -
#35141 De akkor hol talalhato Furball patch ,mert ott nemlatom SORRY A LAMASAGERT!
Felteszed live-ot es mar telepiti is neked a 2.2-est patchet!! -
#35140 Most ez a 2.2-es patch tényleg 600Kb??? vagy az a Live??
Valaki küldjön már egy linket a 2.2-es patchez.
Zotyát valaki nem tudja elérni, mert eddig is ő csinálta a crackeket hozzá. -
#35139 Kicsit(?) visszahúz a szívem ide, úgyhogy csinálok egy autót 2.2-höz. Mostmár tudok egy-két dolgot 3ds-ben, amit eddig nem, úgyhogy haladok vele... ;) -
morgo #35138 amit felsoroltal az negy kulonbozo auto a SL1-bol atkonvertalva SLR(v2.2)-be.
-
#35137 V2.2.0 Furball's Axis for V2.2.0 1,766KB
V2.2.0 Furball's Coyote for V2.2.0 2,027KB
V2.2.0 Furball's Ninja for V2.2.0 2,201KB
V2.2.0 Furball's Remo for V2.2.0
Csupan erro beszelek vagy en vagyok lama!? :) -
#35136 Na most én meg annyit tudok neked mondani, hogy a crackelt verzióra ráeresztettem az Invictus Live!-ot, leszedte és telepítette rá a 2.2-t, az exe-t is frissítette, és utána beindult a játék is CD-vel. Tehát a kérdést távolról sem poénnak szántam, mégha egyesek úgy is fogták fel. -
#35135 namost hülye kérdésre megpróbálok okos választ összehozni :)
Tehát, a patchek felmennek a nem-crackelt játékra, és mivel a 2.2-höz még nincs nocd, így nem indul cd nélkül....pontosabban cd-vel SE indul. De más, korábbi patch után se, pedig idáig működött... -
morgo #35134 ??? milyen negy furball? furball a srac neve. mennyit ittal?;)