Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bucser
nem emlékszem de mindjárt megnézem flashgetben...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

malter
honnan szedted le?
Bucser
NEm letölthetõ a Supra??? Bármilyen Furcsa nekem van Supram😊 ÉS nagyon fain😊 Bár valószínûleg az Emer Street Gt 2 lett átalakítva ... Sajnos kicsit húz jobbra és könnyen fejreáll...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

malter

malter
valahogyan rendszerezni kellene a letölthetö dolgokat,mi milyen pecsel jo,mert már 15ére telepitek ujra feszt kiakasztja valami,most pl valoszinüleg fela real car name-je nem tetszik neki
malter
nekem bejön,valoban supra van rajta,de még nem letölthetö,amugy a hang nagyon állat😊))
streeter
A www.lm.uw.hu nektek se jön be?? Nekem bejön valami hang ami valami kocsi hangja és utánna nem megy tovább.Egy pillanatig pedig bejön az oldal és van valami új supra

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

streeter
Amúgy meg nem lehet megunni mert mindig vannak új cuccok a kocsikhoz én már csak a várost unom. A pályát meg lehetett volna úgy csinálni hogy mondjuk a készítõkre való tekintettel Magyarországon nyomulnak a kocsik és az országba meg vannak a vvárosok (falvak nem muszáj) és fel lenne osztva az egész 5-6 részre és akkor nem kéne az egészet betölteni csak mindig egy részletet. És ha városba érne az emberke akkor meg betöltené a várost. Ez igen nagy meló lenne megcsinálni de tuti lenne az biztos.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

3Error

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

3Error
BAZMEG ! amiota megjelent a SLRR azota kuldom neki (kis kihagyassal), mostanaban is csak ezzel jaccom. Ebben vagy egy kis lego feeling... 😊
BAZMEG!... koze nincs hozza a J-nek... nem szabad... ...draga gyermek !... RUBY !!

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

streeter
Kipróbáltam ezt a játékot és hát.....
Szarabb mint az NFSU. Grafikailag kb az a pályák elég szarak. Full derékszög kanyarok. Az autók jók meg tetszik hogy mozog a hátsó elem ha roncsolódik az oké de hogy a neon csõ sérül elõször az háááttt. Meg hogy van valami fekete szar a motorháztetõn ami nem tom mi lehet de elég ronda.
A kocsik tuningolása meg ez még szarabb az NFSU-nál is.
A játék nálam 10bõl 4-et kap.

20TYA
Ha éjszaka megyek a játékban szinte észre sem veszem, hogy nem az nfsu-val játszom

BLUE FLAMES --> RACE PRO

Bucser
Juiced demot próbáld ki.. abszolút arcade csak több köze van a valósághoz mint az NFSU-nak.. nem az SLRR kategóriája...

streeter
Jah és a nagy BUG-os képet kitöröltem mégis itt van??!!

streeter
Lehet hogy jó lesz ez a Juced. A honlap az mindenesetre jó meg ott jó a grafika de miért is ne lenne jó?? SLR-rõl is a beköszönõ intro kép tök fasza de aztán meg tele bug-al persze ez már javult. Addig szerintem nem kell komoly kritikát írni amíg nem próbálta valaki.

20TYA
Hogy írhatsz ilyen hülyességet?
Próbáltad már a játékot?

SLR FOREVER

BLUE FLAMES --> RACE PRO

ALIENwoods
jah persze "súrolódnak a belsõ alktrészek". Max a neon csõ pislákol ha kellõen bezúztad. de hogy ha a kormány deformálódna akkor nagyot néznék bazz.
Egyébként ez Street Legal fórum nem Juiced

M@TriX
nem kell mindent elhinni 😉
persze jó játék lesz, legalábbis annak tûnik..

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Bucser
Próbáltad a demóját a Juicednek?? Mert én igen... Nincs menetközbeni olyan, hogy ha sokat pörgeted ki a kereket akkor egy idõ után gondol egyett és jégpályává alakítja a nyomvonalat vagy hogy erõt veszt az autó ha sokat driftelsz ugyanis a motorod szépen lassan megy át sárgába narancsba majd pirosba és olyan sem lesz benne, hogy a befecskendezés szögét vagy az üzemanyag levegõ arány állíthatnád + hogy a kerkek guminyomásáról ne is beszéljünk és nyomatékról meg etc... Ez is inkább NFSU utánzat amikor csúszkával fejezik ki az autók tulajdonságait vagy "Független" pontrendszerrel (meg most is röhögök, hogy a 206-os peugeot lenyomta a fullra tunningolt Skyline-t...) Jobb mint az NFSU de jóval szerényebb mint a SLRR SLR-el az igazigond az alacsony FPS volt.. nekem más bajom nincs vele😊 Jahh meg a néha fvelettéb idióta AI😊

Jónak tünik a "vetélytárs" de koránsem érhet fel az SLRR-el, mert abban nem külön-külön lehet betenni az alkatrészeket, hanem ugyanugy mint az NFSUban. Kiválasztod hogy mit szeretnél rárakni. Azt annyi, llegalábbis így elsõ ránézésre. Viszont elõnye, hogy sok auto van benne!
Amit a leírásában olvastam az oldalon, nekem pont az derült ki, hogy a törés nem csak a kasznira vonatkozik, hanem vele együtt megfelelõen surólódnak szét a belsõ dolgok is. De mint mondottam, meglássuk .
I-NoVa
Milyen konkurrencia? Arcade VS szimulátor... Ez inkább az nfs-nek jelent valamit.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

M@TriX
ez egy alapvetõ dolog, hogy az NFS széria koppintása, nem értem mi nehéz ezen.
Lesz közel relisztikus törés, alkatrészek beszerelgetése, finomtuningolgatása, kopása? Nem.
Na látod. Nem azt mondom, hogy nem lesz jobb szórakozás, mint az SLRR, azt még nem tudjuk, de nem ez a kategória...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

nem hinnem, de majd meglátjuk
M@TriX
mamám, ekkora lámát 😉
Ha lesz valakinek kedve majd felvilágosít bazz.
Az SLRR-nek ez a vetélytársa? Max az NFSU szériának...

Naná, különben nem írtam volna
dtk1985
Miért kéne a kukába dobni? A Juiced-ben is lesz szerelgetõs rész mint a SL-ban?

http://flickr.com/dtk | http://last.fm/user/dtk1985

Lassan itt az ideje kukába dobni ezt az elfeledett SLR-t. A konkurenciaerõssen fejleszt!
Carlos

Þór vígi þessi rúnar

M@TriX
fincsi:
Acura

I-NoVa
Attól még letörölheted. Meg aztán itt pár hozzászólással késõbb egy kicsinyített kép.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

streeter
Hiába kicsinyítem és felrakom újra itt nemtom módosítani az üzenetet. A lépet meg ha letöürlöm és újra feltöltöm akkor úgyse ugyanarra a címre rakja vissza.

ALIENwoods
Ha nem láttad akkor mért kérdezed?
Egyébként még nem letölthetõk...

3Error
kovezzuk hat meg !

ranGer2

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Mi a helyzet ezzel akét SL1-es farmotoros verdával? (Naxas, Furrano). Letölthetöek már? a Street-legal.tk-n még nem láttam 😞

ALIENwoods
még, nincs...

Bucser
Hiába töltessz le V10-es Blocko ha nics hozzá 10-es csomagolású dugattyú camshaft crankshaft kipufogó etc...

Nem tudja valaki honnan tudok letölteni esetleg v10 es Engine block ot? Jo a v12 is... 😊

légyszi agyatok linket vagy küldjetek el ilyen blokokat a mailomra: [email protected]
köszi
I-NoVa
Kövezzük meg? 😄

M@TriX
nem tette 😉

Nagyon jó az oldal! Jól sikerült.
ALIENwoods
Nézzétek + az oldalamés mondjatok vélemény, mitõl lehetne jobb.
Az oldal történetérõl annyit hogy azért csináltam mert elegem volt abból hogy nem frissítik a Street Legal Catalogot

I-NoVa
Nem, de nagy szerencséd, hogy saját tárhelyre tetted, mert így még lecsökkentheted max 800x600-ra, különben meglincselnek a modemesek / kis monitort használók...

streeter
Ezt nemtom láttátok-e.

Mit kell még átírni ahoz hogy a sunsetbe egy 6 hengeres motort tudjak rakni? Átírtam a sunset.rpk-t hex editorral, és scriptet notepad-al. Az rpk-ba ezt írtam:/parts/engines/Baiern_Emer.rpk
a scriptbe pedig ezt:
attach 0x00070041 1
attach 0x00070052 1
attach 0x0007007E 1
attach 0x0007007F 1
slotdmgmode 0x00000008
slotdeform 0.000

ez egy emer-é

Valaki segítsen mert felidegesít!!!!
3Error
elkuldtem...

SLR2\Street Legal Racing\parts\accessories\meshes -ben lévö Stock_Battery.scx et küldje el nekem valaki légyszi mert felülirtam valami nagyon szarra... 😊
mail: [email protected] (vagy ha felteszitek valahova és adtok egy linket az is jo) köszi...
streeter
Most szarok be hogy a lambo SL1-hez van. Padlót fogtam kicsit mikor megláttam a zip-be lévõ cuccokat. Az lenne még a nagy szopás ha a viper is SL1-hez készülni