.
-
Jó van'na, kiszedem belőle
,
Basta002, Beni ne fikázzátok egymást
,
Az RX-8 nem Basta miatt szünetel, rögtön egy új autó készítésével kezdeni, nem a legszerencsésebb dolog.
Én special legelőszőr Einvagen F_bumper-l kezdtem, s azóta 'modellezek/konvertálok' egyre nagyobb és nagyobb dolgokat.
Hidd el én speciel sok autóval voltam úgy hogy 'na-akkor-most-megcsinálom' (My Buggy, Plymouth, Ford, Chrysler 300C, MyRod s a legendás Lada)
, de ezek nagyrésze befejezetlen, mivel egy idő után sem időm sem kedvem nem volt befejezésükhöz. Megyjegyzem hogy van egy állandó CSAK SLR:R-l munkáimat tartalmazó mappám ami mérete lassan CD-nyi lesz (651 mb), ez tartalmaz minden kis modding szösszenetemet amit eddig csináltam/csinálok/csinálni fogok.
minden elkezdett projektem nem arról szólt hogy 'én-most-csinálok-egy-full-add-on-kocsit', hanem folyamatosan sajátítottam el, tanultam meg hogy mi hogyan működik a Street Legalban, mit hogyan kell és lehet megvalósítani.
húú, ha belegondolok lassan már 3,5 éve foglalkozok Street Legallal, s még mindig találok olyan problémákat amiket nem tudok megoldani.
megjegyzem, kis sikert hamar el lehet érni SLR:R modding során
"(...) Az új járműveket 3DS MAX-al kell majd megalkotni, ami viszont már igényel némi gyakorlatot. Ám még akár egy teljesen szimpla kis modellt is betehetünk (vagyis a kezdőknek is lehet sikerélményük
."
2002/07 GameStar, Invictus interjú - A Street Legal kapcsán
ÚJ ÉVET MINDENKINEK