46059
.
  • Vlala #34973
    htx
    ott pont nincs, de találtam egy csomó jó dolgot...
  • ALIENwoods
    suurland.com
  • Vlala #34971
    Ilyen rajzokat honnan lehet szedni? Konkrétan egy ötajtós Astra F érdekelne...
    Ezekről a képekről tök jól lehet papírautót gyártani :-)
  • malter
    nem olyan mint a többi game,hogy bizonyos számu verda után nem jön uj,össze lehetne szedni akár az egész várost,nem értem miért nagy a gépigénye;))
  • malter
    kira képek én meg unatkoztam mondom csinálok jo kis dugot:))
  • ALIENwoods
    kéne majd egy kis MS Smooth, vagy szimpla AutoSmooth, mert így nagyon darabos
  • streeter
    Én is újra bombázlak titeket egy képpel.

A lökhárító 1/3-a látszik már belöl :)
    Holnap kész lesz az is.
    Egyelőre ez van.

• ALIENwoods

És egy FUN kép a végére :P
  • streeter
    És végre nem átlátszóóóóóó.

• ALIENwoods
    ha így haladsz lassan texturázni is fogsz tudni :P
  • Beniboy
    jó lesz
  • streeter
    Na itt állok jelenleg és ilyesmi lesz a kocsi.

És végre van a motortérbe valami:)
    Nem csak a nagy üresség.

További képek majd itt várhatóak.
  • ALIENwoods
    Kész 2 FULL ADD-ON felni, egyszer már sikerült az RPK-t átírnom csak véletlenül töröltem :(,
    mihelyest bátyám vissza adja a netet rakok fel képeket róluk,
    még anyit mgjegyzek hogy HI-Poly, azaz ~65.000 polygonosak,
    a 90.000-snél már szaggatott nálam :P
  • streeter
  • 12346
    kira. ebből a 3-ból messze az audi a legszebb:)
  • streeter
    Egyelőre ennyit az új projectről.

• streeter
    A Bugatti Veyron-t nem tudom ki mnnyire várta, de most pausálom kicsit :) Ez se jött össze sajnos.
    De a következő remélem igen.
  • basta002
    Én is csatlakoznék az előttem szólókhoz!! Mindenkinek Boldog Új Évet Kívánok! Streeter! Köszi az sms-t, megkaptam, de későn vettem észre. 4 órakor fel akartalak hívni, de ki voltál kapcsolva. AlIENwoodsszal egyetemben. Milyen dolog ez??? Én nemrég jöttem haza, és még nem is aludtam. Na, de most megyek is. bye
  • ALIENwoods
    <span style="filter:Blur(Add=1,Direction=240,Strength=10)"><span style="filter:shadow(color=yellow)"><span class="bb-style-xlarge">HAPPY NEW YEAR 2005</span></span></span>
  • streeter
    ha még nem lett volnap edig volt és meég lehet hogy lesz is egy párszor mivel itthon vagyok :(

<span class="bb-style-xlarge"><span style="filter:glow(color=RED)"> B.U.É.K. Minden SLR:R fannak moddingolónak stb.... </span></span>
  • paynes
    Minden SLRR FANnak játszásban MAXozásba Boldog Új Évet !!!!
  • streeter
    Haha ha.
    Egy rakat újévi addon van XI-n Haha ha
  • báttyó02
    huhh az a carrera gt nagyon szép
  • báttyó02
    Boldog uj évet minden Street Legal fannak
  • streeter
    Én majd azt szeretné megtanulni, hogy full nulláról összehozni egy kasznit vagy egy alkatrészt legalább.
    Egyelőre nekem elég bonyolúltnak tűnik és van mit tanulnom.

És mondjuk egy ilyen segéd képre ráépíteni egy kasznit.

Vagy hasonló fasza új és jól kinéző kocsikat.
    Remélem egyszer sikerül az álmom.
  • bricsi01
    áh, zsír. egyébként nekem nagyon bejön
  • ALIENwoods
    Jó van'na, kiszedem belőle,

Basta002, Beni ne fikázzátok egymást,
    Az RX-8 nem Basta miatt szünetel, rögtön egy új autó készítésével kezdeni, nem a legszerencsésebb dolog.
    Én special legelőszőr Einvagen F_bumper-l kezdtem, s azóta 'modellezek/konvertálok' egyre nagyobb és nagyobb dolgokat.
    Hidd el én speciel sok autóval voltam úgy hogy 'na-akkor-most-megcsinálom' (My Buggy, Plymouth, Ford, Chrysler 300C, MyRod s a legendás Lada)
    , de ezek nagyrésze befejezetlen, mivel egy idő után sem időm sem kedvem nem volt befejezésükhöz. Megyjegyzem hogy van egy állandó CSAK SLR:R-l munkáimat tartalmazó mappám ami mérete lassan CD-nyi lesz (651 mb), ez tartalmaz minden kis modding szösszenetemet amit eddig csináltam/csinálok/csinálni fogok.

minden elkezdett projektem nem arról szólt hogy 'én-most-csinálok-egy-full-add-on-kocsit', hanem folyamatosan sajátítottam el, tanultam meg hogy mi hogyan működik a Street Legalban, mit hogyan kell és lehet megvalósítani.

húú, ha belegondolok lassan már 3,5 éve foglalkozok Street Legallal, s még mindig találok olyan problémákat amiket nem tudok megoldani.

megjegyzem, kis sikert hamar el lehet érni SLR:R modding során
    "(...) Az új járműveket 3DS MAX-al kell majd megalkotni, ami viszont már igényel némi gyakorlatot. Ám még akár egy teljesen szimpla kis modellt is betehetünk (vagyis a kezdőknek is lehet sikerélményük ."
    2002/07 GameStar, Invictus interjú - A Street Legal kapcsán

ÚJ ÉVET MINDENKINEK
  • Rafaelo
    bujék!!!
  • streeter
    BÚÉK mindenkinek.
  • Rafaelo
    megoldottam a problémám 32 bitesen tökéletes
  • Rafaelo
    egyébként tetszik a game csak erőműigényes
  • streeter
    Elég baj volna ha nem bírná.
  • Beniboy
    majd szerintem megcsinálom mert még eléggé az elején járok
  • Rafaelo
    föntvan pedig a directx 9.c és valamikor jó volt és volt háttér csak amikor ujbol elinditottam megint elmosodott az égbolt különben amikor
    volt égbolt akkor jól ment a játék semmi gond nem volt nem tudom miért
    lehet hogy 256 mb -os 9600 at nem birja a geme?
  • streeter
    Nekem 9600pro van és semmi gond nincsen vele.

Ha eddig még csak a kaszni van kész akkor nem nagy gond.
    ha már több cuccot beraktál akkor kicsit gázabb a golog.
  • Rafaelo
    volt valakinek ati 9600 as problémája texturákkal mármint az ég texturájával???

egyszer beállitom jo után máskor elinditom nem jo átállitom jo aztán megint nem csak ilyen elmosodott
  • Beniboy
    már az elején elszúrtam h nem 4 ajtós kocsira csinálom de lehet h átt rakom az Einvagen helyire.
  • Beniboy
    Nincs semmi kérdésem nem tudtam hogy ez az 1. autód de akkor is tudod h nem olyan könnyű.
  • streeter
    ha most beírom a kódot akkor te nagyon fogsz örülni meg minden és 10 perc múlva jönnél, hogy hogyan kell motort összerakni.
    Ezt megelőzendő szedd le EZT a .doc file-t és akkor minden endben lesz. A végén ott vannak a kódok is.

Sok sikert.

Beni egy kérdésem lenne még:
    Miért a 180SX vagy a Toyota Levin helyére csináltad a Hummert??
    De inkább Levin mert abból van 4ajtós is.
    Szerintem egyszerűbb lenne egy Einvagen helyére.
    Ez csak tipp, mert akkor nem kell azzal baszogni,hogy a komádat átrakd a másik oldalra.
  • 12346
    nee máár:(( eddig tetszett is a járgány:/