.
  • Slymaster
    A corvettetel mi van??? És a civickel??? a GTO??? hol vannak? miért csak képek vannak? a végén kiderül a turpisság, mint az sl1es trabant, és skodás képeken!
    Ne mondjátok hogy a talán 500 fanatikus rajongó egy év alatt csak 100 add-ont csinált! vegyük példának furballt!
    remo, ninja, axis, coyote, yotta, sunset, badge, FURBALLS COMBO PATCH 2.1.9R5M, touchup patch for invictus, Removable roof for bayern... és ez csak 1 ember!!!!
    Shadow: jeep, truck és 2006 sztárja a corvette!
    Racing Beat??? 72%os civic si amihez már a f***om se tudja hányadik spoiler készül, (persze 1 az 1-ben nfsu-ból átpakolt!!!) és mi van belölle??? :"ne beszéljetek magyarul a fórumon mert ez nem magyar oldal és a nem magyarok ezt nem értik" Ki a f**zt érdekel! Csináld az si-t te m*jom aztán kussoljá be a .hu oldaladon az angolnyelvű magyar barátaiddal! Szégyenlitek hogy magyarok vagytok, nem villogni kell a képekkel: itt egy fél nemzet várja már munkátok gyümölcsét, ti meg azzal vagytok elfoglalva, hogy tudatlan gyökerekkel beszéljetek angolul arról, hogy most az exe-re vagy a txt-re kell kattintani ahoz, hogy elinduljon a játék........
    builders edge: nagyon király, hogy dial uppal nem lehet cstlakozni! Foggalmam nincs hogy mi van ott!
    x-treme-imports: hmm elég sok minden van, de egyre gyengébb cuccok és egyre ritkábban!!!
    slcatalog: utolsó használható dolog a 2.1.8nocd patch decemberben!!! Alexease, hát hogy van ez???
    Ja meg itt vagyok én: nagy pofám van fikázok mindenkit, és én még ennyit se tudok felmutatni, csak reménykedem abban hogy újra lesz értelme várni! Várni az újabb és újabb autókat, felniket, textúrákat... hogy mindig mutasson valami újjat a kedvencünk!

bocsi a hosszú blabla-ért... meg a többiért, csak kissé pipa vagyok..........