46059
.
  • Slymaster
    Szia!
    Kik az újjak mesélj!
  • basta002
    Sziasztok! Benéztem rgy röpke órára. Látom vannak új tagok. Nem tudok semmi újdonságról, úgyhogy mindjárt mentem az előző... öhhmmm... 10 oldalt.
  • Slymaster
    Ha(!) lesz sl3, vagy esetleg a várva várt patch lenne egy két ötletem.... ja meg egy kérésem, és jópár kérdésem.
    Nagyon örülnék ha meghalgatnál, és válaszolnál!
  • Slymaster
    A corvetteben biztos vagyok, az sl3 meg csak rajtatok múlik... szerintem nagyobb sikere lenne mint az agyon- scriptelt, -mosott, szedett vedett instabil 2.1.9.76.4.6.4r76 beta sl2-nek!
    Azt meg vágom hogy miért volt jó a Mg: a sok nulla miatt ($)... Igy van vagy nem így van?
  • Carlos
    Ebben nem lennék olyan biztos...
  • Slymaster
    Makói? Én meg Jeruzsálemi!
    ha küldök egy 3ds filet átnyomod nekem scx-be???
    Erre gondoltam! Amúgy
    Z a l a e g e r s z e g i v a g y o k ! ! !
  • streeter
    Mi az a dolog amivel mindenki jól jár??? Nem tudom honnan vagy de gondolom Pestről én meg Makóról (Szegedtől 30km) és én nem járok pestre meg semerre nagyon ezért cd-n nem tudom odaadni neked se e-mailba átküldeni.

Mi az ajánlatod?
  • Slymaster
    JA! A Szép fekete corvette tényleg csak kamu! Szóval nincsennek csodaautók és valszinű hogy nem is lesznek majd az sl3-ban, de az meg biztos nem lesz... miért? Hmmmm... az ilyen monster garázs és társai miatt... kár.
  • Slymaster
    http://www.freewebs.com/redlinemods/GTO%20beta2.zip ez nekem nem müködik, mást meg nem találok!
  • Slymaster
    Strit R !!! én már 1 hete várok a 3dsmax-ra és mér 1-et legalább kell! Van egy ötletem, ha segítesz talán jól járunk mind a ketten, ja meg a többiek....
    Érdekel a dolog???
  • DJ RX7
    segitsen hogyan kell használni a nitrot berakom de nem megy??
  • streeter
    A 3dmax nekem túl bonyolult volt meg semmit nem tudtam belerakni.
    Leszedtem a Zmodelert és tök faszán fut meg minden de azt a hálót amiből ugye összeáll a cucc azt hogy a rákba lehet változtatni??? Melyik menüpontba vagy gombal??
  • streeter
    Köszi a segytséget slay
    Az a duhen eléggé elbaszottnak néz ki szerintem.

3Dmax-al csinált már valaki valamit? Mert most töltöm le és majd próbálkozok pár dologgal
  • DJ RX7
    ha felrakom a legujabb crackot ezt írja ki ,,!JMV::compileSoucre:recompilation needed of"Data\SCRIPT\scr\String.java"but soucre not exists"
  • Slymaster
    Na milyenek a képek ???
  • Slymaster
    jaj streeter! sok a kérdés! nézd meg a v8-as scriptbe mi van írva meg a soros6-osba mi van írva...
  • Slymaster

• streeter
    ÉS melyik motornak mi a "kódja"???
  • Slymaster
    Van aki ír, és van aki átír!
  • Slymaster
    Az akksi és a motorhtető között van...
  • Carlos

Házibarkács póver...
  • Slymaster
  • streeter
    Ez street legal topic te pénix

Slay nekem nem küldtél semmit ezzel kapcsolatban. Megköszönném ha elküldenéd
  • Slymaster
    Very Thanks!

Streeter: azthittem már egyszer elmondtam de akkor lehet hogy másnak küldtem ....

Tbc Mi a fax van veled, gyógyszerre ittál? ? ?
    s t r e e t l e g a l ! ! !
  • TBC
    Sziasztok!
    Létrehoztam egy fórumot Drakula 2. Van egy kis problémám:Segítsetek!!! A 2. cd-ben megvan a lovag kersztje, a temetőben a piros körök eltűntek, be tudtam menni a sakkszobába, ahol a papírt alátettem a táblának. Nemtok kijutni abból az egyész helyiségből, vaygis a temetőbe. MIt tegyek? Van Valami kód? HELP!!!
  • 12346
    tényleg a gto-t honnan lehet lekapni? nekem is megvan, de a tököm se tudja honnan szedtem le. slymasternek meg kéne:)

m3 múvi: ilyen láma operatőrt...
  • streeter
    Na most megint megkérdezem már sokadjára!

Hol kell átírni a kocsik motorját hogy mondjuk ne I4 hanem I6-os vagy V8-as motor legyen benne!!!!

Valaki mondja már meg mert már vagy 5ször megkérdeztem de snki se válaszolt.
  • M@TriX
    az igaz, hogy a reflexe mint egy részeg tehéné. ;)
  • Carlos
    Szép!
    Az operatőrnek meg gratula...
  • Alexease
  • M@TriX

videó
  • M@TriX
    hogyan csesszünk el egy linkelést. ;)
  • M@TriX
    Mit ne csináljunk gyorsulási veresenyen egy M3-as BMW-vel:

http://www.aktuality.cz/tuning/2002_brno/04/08.jpg[/img]
    videó
  • Slymaster
    A corvettetel mi van??? És a civickel??? a GTO??? hol vannak? miért csak képek vannak? a végén kiderül a turpisság, mint az sl1es trabant, és skodás képeken!
    Ne mondjátok hogy a talán 500 fanatikus rajongó egy év alatt csak 100 add-ont csinált! vegyük példának furballt!
    remo, ninja, axis, coyote, yotta, sunset, badge, FURBALLS COMBO PATCH 2.1.9R5M, touchup patch for invictus, Removable roof for bayern... és ez csak 1 ember!!!!
    Shadow: jeep, truck és 2006 sztárja a corvette!
    Racing Beat??? 72%os civic si amihez már a f***om se tudja hányadik spoiler készül, (persze 1 az 1-ben nfsu-ból átpakolt!!!) és mi van belölle??? :"ne beszéljetek magyarul a fórumon mert ez nem magyar oldal és a nem magyarok ezt nem értik" Ki a f**zt érdekel! Csináld az si-t te m*jom aztán kussoljá be a .hu oldaladon az angolnyelvű magyar barátaiddal! Szégyenlitek hogy magyarok vagytok, nem villogni kell a képekkel: itt egy fél nemzet várja már munkátok gyümölcsét, ti meg azzal vagytok elfoglalva, hogy tudatlan gyökerekkel beszéljetek angolul arról, hogy most az exe-re vagy a txt-re kell kattintani ahoz, hogy elinduljon a játék........
    builders edge: nagyon király, hogy dial uppal nem lehet cstlakozni! Foggalmam nincs hogy mi van ott!
    x-treme-imports: hmm elég sok minden van, de egyre gyengébb cuccok és egyre ritkábban!!!
    slcatalog: utolsó használható dolog a 2.1.8nocd patch decemberben!!! Alexease, hát hogy van ez???
    Ja meg itt vagyok én: nagy pofám van fikázok mindenkit, és én még ennyit se tudok felmutatni, csak reménykedem abban hogy újra lesz értelme várni! Várni az újabb és újabb autókat, felniket, textúrákat... hogy mindig mutasson valami újjat a kedvencünk!

bocsi a hosszú blabla-ért... meg a többiért, csak kissé pipa vagyok..........
  • Slymaster
    Hello skacok, szomorú vagyok! Az elmúlt 1 hétbe nem találtam semmi újjat a gamehez! Közeledik a vég, lassan minden fény kimul, bár akkad egy-egy fellángolás, de már nincs vissza út............
  • 3Error #30211
    telepitsd ujra es kezd elorol a patcheket

devil: rippelt gamet felejtsd el...
  • Devil_Gy
    Használt autó vásárlásakor kilép a gamma a desktopba! Van erre valami ellenszer??
    A game rippelt 1.8 patch fennt van + nocd!

• DJ RX7
    nem megy ezt írja ki
    Check...
    Check: cars\racers\Baiern_data\scripts\Baiern_CoupeSport.class
    CRC Error: cars\racers\Baiern_data\scripts\Baiern_CoupeSport.class
    Cancel install...
    Install aborted.
    Error code: -7
  • 3Error #30208
    valóban brutál, de szvsz már igencsak surolja az jóízlés határát... nemis.. gusztustalan..
    sajna, nem tudom, hogy van a script az ajtóhoz.

RX7: a patch(EKET!) a game könyvtárába kell telepíteni, a 2.1.5 Rx (x=ver) -ket pedig rá kell másolni. (felülírni)
    A kifagyásos dolog nálam is néha előjön, nehéz behatárolni, hogy mitől. Van amikor az error.log fileban van egy kis infó, de akad, hogy üres marad. Grafikus kártya húzás nem a legjobb nála, meg sztem. a tuning sem igazán, ill. a driverek amik számítanak. (bár nálam van tune bőven) Sok sikert mindenesetre !
  • DJ RX7
    hová kell rakni a patchet mert az irja ki hogy error kod