Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na mindegy vége az órámnak, mennem kell, de éfél után otthonról sztem benézek, hogy mi az állás!!
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Egyébként a Streetlegal.tk-ról van meg!
Meg arra gondoltam, hogyha így jó akkor kiszedegetem a többi cuccot, és megcsinálom külün-külön, hogy szerelni az lehessen -persze ez még csak terv!
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Lenne egy kérdésem!
Leszedtem a Skyline-t meg az S2000-t, és ha 3ds Max- al megnyitom, elmentem chassis.scx-nek akkor az szted mûködni fog??
Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425
Menekulesnel, sokszor ugy lehet meg szivni, hogy ha kozben talalkozunk meg rendorrel, mert akkor az is "csatlakozik".😄 Akkor van hivatalosan, veglegesen lerazva, ha kiirja a program, hogy "lehagytad" oket. Utana mar, ha meglatnak, nem fognak kovetni - persze, csak akkor, ha betartj az ember a normalis sebesseget😉))
Még mindig van olyan, aki a játékbeli kocsik "eredeti" megfelelõit keresi?

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Amugy a varosban nem is kell 2-300 HP-nal erosebb gep, inkabb a kezelhetoseg a lenyeg.
Hogyan érdemes kezdeni a játékot? Nem nagyon megy a dolog. A saját kulbomból alig találok valakit aki versenyzik velem (az aki jon meg legyõz😊 Kurva sokáig kell keresni azt is es rohadtul meguntam 😞
Az éjszakai veresenyen meg nem tudok kiválasztani ellenfelet. Ez az elején még normális?
Hogy a rákba jussak így pénzhez?
Valaki? Néhány jótanács plz. (pl. késõbbi órákban lehet utcán versenyezni (nem az éjjel verseny, csak kihívások), ha nincs nagy forgalom?)
köszi
Ez az autoba fogadas, nekem meg eleve nem is tetszik, mert ez eleve felteztelezi, hogy az ember mar 100% biztos a dolgaban, igy az izgalom is elmarad.
Nekem a kedvencem, meg a jatek eleje, amikor nehanyszaz dolarbol kell gazdalkozni, javitgatni. Foleg, ha nincs penz, es valami hibas autoval kell kiallni😉)
HA en kihivom nappal oket mindig csak Presztizsem no nem kapok lovet?
Autoban sose lehet veluk fogani?
Igen, azt elirtam😉)) De a Panoz-ra hasonlit (pedig nem, mert inkabb McLaren😉, valszeg azert😉 De a Panoz, amugy is a mumusom, mert mindig Panazor-t akarok mondani😉))))
Eddig csak draget nyomtam a városban is, de tegnap este nekiálltam - Alexease hatására - bonyolult, hosszú utakat kijelölni a nappali versenyeken. Hát, egyszerûen fenomenális... néha ugyan picit szaggat, de király, mikor a semmibõl feltûnik egy autó és ki kell kerülni 200-as tempónál.
Ez a legélvezetesebb és itt jobban nõ a presztízs meg lóvé is van benne. Azt sajnálom, hogy nappalin nincs pink slips. Ott lenne igazán király!
\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"
DualPIII 2x850Mhz, 1GB SD RAM, 140GB HDD, SB 128, Creative Annihilator PRO 32MBn nem a legújabb de szerintem gyosabb néhány P4.nél ;)
Duhen = Honda CRX
Baiern = Nissan Skyline GT-R
Ishima = Subaru Impreza
Shimutshibu = Mitsubishi Lancer EVO
Prime = Ford GT 500
Emer = BMW (5-ös sztem)
Superduty = Dodge Durango
MC = Chevrolet Camaro
DualPIII 2x850Mhz, 1GB SD RAM, 140GB HDD, SB 128, Creative Annihilator PRO 32MBn nem a legújabb de szerintem gyosabb néhány P4.nél ;)
Én ezt a városi részt ki is hagytam volna a játékból. A tesztpályát és környékét dolgoztam volna ki jobban, ott lettek volna a versenyek, kihívások, stb... Mind1, ez csak az én magánvéleményem. 😊
Alexease: Készítettem egy decal-csomagot - logo-k, díszítések, stb... Küldhetem valahova e-mailen, vagy tartsam magamban? 😊
gamertag: kenobita
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Van hozza 22 palya es 8 auto (F3000, Ferrari GT, F3 Renault, MG ZS, Mini, Ferrari Modena, Supra, Panoz Zonda)
A palya grafika nem egy nagy szam, de mivel itt tenyleg a versenyen van a hangsuly, nem is nagyon fontos. Foleg onvertalt palyak, azert ilyenek. De azert ez is valtozni fog, fejlodik majd, szepul, de elsore a fizka, vezeteselmeny a lenyeg.
A grafika nagyon fapados (kb. SL szintûnek tünik a videón), a pálya és a környezet elnagyolt, de a hangok nagyon jók. Viszont sajnos ez is kizárólag zárt versenypályás nak tûnik, ami annyira nem jön be nekem...
Ez tényleg csak a vérprofi versenyõrülteknek való game lesz...
Itt egy kis filmecske: netKar, Limerock, Supra (AVI, DivX 5.03, 7 Mb)
Az SLRR vagy az Invictus uj engine, szerintem korszakalkoto lehetett volna, ha lenne ra normalis kiado, es ugy nez ki nagyobb igeny. De nincs;(
Ami szamomra pozitiv - ami mast nem nagyon vigasztal - hogy a szimulatorok teren, azert pozitiv a valtozas. Meg ha nem is a nagy hivatalos cegek, de az ingyenes MOD- es jatekkeszitok teren. Azert van egy-ketto "bolti" jatek, ami nagyon jo (GPL, Nascar, LFS, F1C), es van egy-ket "remenyseg" (netKar - egyik kedvencem😊. Es persze, a sikeresen elfogadtatott MODozasnak koszonhetoen, azert az F1C es a Nascar engine, nagyon jo taptalaj (BMW M3, GTR, ETCC, Craftsman, Busch es meg erkeznek hamaroan az igenyesebbnel-igenyesebb modok, melyek mar komolyan dobozos jatekokat gyurnek maguk ala). En ezekkel nagyon jol elvagyok.
De aki ugy altalanossagban szeretne egy igenyesebb autosjatekot, ami nem kifejezetten szimulator - ami elsosorban nem az iranyithatosagot, fizikat jellemzi, hanem a jatekmenetet - az mostanaban kicsit meg van love.
Az utobbi idoben, a "lazabb" kategorias autosjatekok kozul, egyedul a MBWR volt, ami igenyesnek mondhato. De ott volt a Tough Trucks is, ami jo lehetett volna. De sajnos a betegsegek meg mindig megvannak;(
Persze itt van az SLRR, ami sokkal nagyobb szabadságfokkal rendelkezik (soxor a full tuning autómmal csak kocsikázni mentem ki a városba, azért van feelingje rendesen 😊), sokkal összetetebb tuning-opciókkal, normális fizikával/töréssel, ám kevésbé szép grafikával, és még mindig tele bugokkal. És bizony a kemény SL-rajongói magon kívûl szinte senki sem respektálja...
Ezek után még az is megeshet, hogy az AV egyszerûen annyit mond az Invictus-os fiúknak, hogy hagyják a fenébe a tuning-résszel való szöszmötölés, és csináljanak egy csilli-villi Budget-kategóriás NFS:U konkurenst. Egyszerûen azért, mert a játékosok most erre buknak. És én komolyan félek ettõl...
Hogyan érdemes kezdeni a játékot? Nem nagyon megy a dolog. A saját kulbomból alig találok valakit aki versenyzik velem (az aki jon meg legyõz😊 Kurva sokáig kell keresni azt is es rohadtul meguntam 😞
Az éjszakai veresenyen meg nem tudok kiválasztani ellenfelet. Ez az elején még normális?
Hogy a rákba jussak így pénzhez?
köszi

\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"
(Apu begyulladt "kiváncsiságmirigye" vagyok...
)\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"
- Ha nem voltak fent, akkor a patcheles utan az elmentett allas NEM lesz jo!!!!
- Ha megverted a Zold elsot, akkor ismet allj ki valakivel az ejszakai gyorsulasin, ver meg, es ha vissza mesz a garazsba - legjobb ESC/menubol - akkor mar a Kek garazsba tesz.
Live your life like it\'s your last day...
Érdemes foglalkozni az eredetivel, ha eddig nem tettem ?
Mi a különbség az eredeti SL és a Redline között gyakorlatilag?
Van valami az eredti SL-ben, ami a Redline-ba nincsen?
köszi
- DirectX melyik verzio?
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)