Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Live your life like it\'s your last day...
Ugyan ugy mint az SL, gyorsan keszult el az AV-nak. Nagyon jo fizika, tores, korrektul lehet festeni, egyszeruen es linealisan, de lehet tuningolni (alkatresz vetel). Korpalyas (road track vagysi kanyargos, cikk-cakk:)))) terep verseny. Csak kulsonezetek es egy lokharito. Net, demo nincs, kb. 200 mega full, es 100FPS:))
Ezt csak mind azert irtam hasonlitasnak, mert az AV eredetileg, "csak" ennyire "reszletes" kidolgozast kepzelt el. Az Invictius lott tul a celon egy kicsit. (Persze, az igaszsaghoz hozzatartozik, hogy a BugBear-nek (Rally Trophy) mar volt kesz, tuti engine-je.)
\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"
neked is tetszik alexease?
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Joccakát All!

Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
De majd csak holnap teszem fel mert a mai frissítést már befejeztem!
Más is küldhet képeket! Szívesen fogadom azokat is!
[email protected]
Nem is hibáztatok senkit sem, saját felelõségre csináltam, annyit meg értek hozzá, hogy ne basszam el.

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

Na 2.vagyok és nem adja be az elsõt.Volt már valakinek ilyen? A green csapatban vagyok.
BAsszus mennyi hozzaszolas!

Valaki segíthetne abban ,hogy agreen csapatban vagyok de a második helyen, de az elsõt nem akarja beadni ez miért van?
A pre229.
(ha már ez a divat)
Reményeim szerint 9 körûl kész lesz!!
Mi a pálya??
Foszfor - jo arc :o)
2. A BIOS menük gyártótól függõen eltérhetnek. Ennek nem sok köze van az "õskövülethez."
3. Visszatérve Alexease szólásához: lelked rajta, ha a srác az útmutatásod alapján elba** valamit...
4. Nem neked szólt, így a fentieket sem kötelezõ elolvasnod.

\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"