.
  • ZoyDes
    Szerintem erre egyszerű a válasz. Azokkal csak olyanok játszanak akik komolyan szeretik a kocsikat (nekem ezek közül csak az NFS5 nincs fenn, mert valamiért nem szereti az Xp). ezek a játékok mindössze egy dolog miatt nem populárisak, mégpedig azért, mert ezekben nincs város, ahol szabadon furikázhatsz. Az SLRR-el pedig azért játszunk immár 1éve, mert várjuk a megváltó patchet, amitől végre valóban jó lesz. És mivel az elmúlt időben átlag 2hetentte kijött új patch, még jó hogy sokat nyomulunk a játékkal.
    Amúgy meg lehet értetlenkedni, és -jeleket rajzolni, ajnározni a játékot, de őszintén tegye mindenki a szívéra a kezét: az utobbi 2patch javított valami érdemit? Az r3-nál még érezhető volt valami jótékony javulás, de sikerült megint viszazökkennünk 2.1.8 szintre. Amíthatjuk magunkat, hogy "király a játék", meg "ennél nincs realisztikusabb", de ez korántsem igaz. Most még nem az... De ÉN személy szerint rettentően várom már az a napot, mikor befejeződik a patch áradat, és végre nem a BUGokon kell röhögőgörcsöt kapva tehetetlenül nézni ennek a csodás játéknak a halálát. Sajnos itt néhány embernek úgy vettem észre csak az jött le, hogy én fikázom a játékot. Pedig ez nincs így! Igen sokat játszok vele, mert kedvencem ez a gém. Csak egyszerűen rosszul esik, hogy bármilyen hiba, BUG van, és azt észrevéve megpróbálunk szólni, a válasz a legtöbbször annyi, hogy "kösszi, megnézem", meg "hát ezt mi is észleltük", vagy a legjobb, hogy "ez nem hiba"! És nekem ez hihetetlenül kedvem szegi. Ha ez így folytatódik, akkor hamarosan ez a játék is csak egy CD lesz a polcon. Na erre mondjatok véleményt, ne pedig elszántan védjétek már a játékot (már azt kell hinnem hogy pénzt kaptok érte ).
    De ha még mindíg nem értitek mit is akarok mondani, akkor idézek, nem saját adatot,pedig lenne:

"Most sikerült egy I6-so removal gyorsulási rekordot donteni(a sajátom legalább is)
    887kg a kocsi
    3668cccm
    648HP
    494Nm
    és
    0-100 1.348
    0-200 5.373"
    by Streeter

Csak egy olyan kocsit mutassatok, ami ezekkel a paraméterekkel képes erre!!!! Könyörgöm...csak 1et!!!! Ilyet legfeljebb a több 1000LE-dragsterek csinálnak, amiket kifejezetten a gyorsulásra építenek. De azok korántsem utcai kocsik, amiket otthon a garázsban egy motorcserével, és néhány palack NOS-al buherálnak össze.
    ÉRTITEK MÁR????????????????
    Egyszóval engem leszólhattok, hogy minek játszom vele, meg bárkit aki ilyesmit beír, csak az a probléma, hogy ezzel önmagatokat is becsapjátok. Javaslom mindenkinek, hogy elöbb kérjen el egy kocsit, bújjon bele a motortérbe, forgasson megfelelő szakkönyveket, és utánna pedig gondolkozzon el az elöbbiekkel együtt már 3 hozzászólásom valóságalapján.