Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
fuel rail:16.00:1 A/F
inteake cams:-15
exhaust cams:-15
idle:900rpm
redline:7000rpm
huzd fel a nos railt is
Nos railt,inteake ezeket nem vagom mi faxert nem magyar kibaszott progi mar reg 600 loeros gepem lenne vagy faxert nem tudok angolul 😊
huzd fel a nos railt is
Nos railt,inteake ezeket nem vagom mi faxert nem magyar kibaszott progi mar reg 600 loeros gepem lenne vagy faxert nem tudok angolul 😊
Informacional most mar miert nem irja ki loerot csak hogy NA ismeretlen nem ertem !!
Le kell tesztelni elotte?
Fr33 ird le hogyan oldottad meg nyomas novelest?
Le kell tesztelni elotte?
Fr33 ird le hogyan oldottad meg nyomas novelest?
ne má,majd holnap,különben is ittvan#24589
a turbo innen van:
http://amigos.homelinux.net/~don/xi/page.php?id=200
a turbo innen van:
http://amigos.homelinux.net/~don/xi/page.php?id=200
NAh megvan sorry en voltam vaksi,mert mar kicsit almos vagyok de nem birok lekattanni errol a gamerol! 😊
En vagom autot de kicsit igy a jatekba mas mint eloben 😊)))
RAaadasul sokszor meg kicsi ize forog ott azt se latom hogy van a bill nem meg a loszart ami progo ott ez a gaz! 😞
RAaadasul sokszor meg kicsi ize forog ott azt se latom hogy van a bill nem meg a loszart ami progo ott ez a gaz! 😞
Ez mi a loszosz exhaust headert,mert kep alapjan jobbban eszembe jut majd ha latom hogy ne tegyem ra,mert igy angolul kicsit suket nekem! 😞
Oksa csak mar a turbofeltoltot nem talalom benne csessze meg en vak vki help gyorsan mert be vagyok izgulva 😊
Na mentem csicsizni!
Joccakát mindenkinek!!

Joccakát mindenkinek!!

Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim
fuel rail:16.00:1 A/F
huzd fel a nos railt is
NAh jehhh mentem tesztelni most akkor go verseny es maradt meg 7000 dollarom egesz jo!!
A motor szarsagaival akkor meg ne baszkodjak?
A motor szarsagaival akkor meg ne baszkodjak?
MEg ilyenek szamitanak hogy ha elsokereks akkor szelesebb gumi,hogy jobban tapadjon?
MEg kereknyomast lehet e allitani ,mert az sem mind!
MEg kereknyomast lehet e allitani ,mert az sem mind!
FElninel figyeltek ilyenre hogy pl 8 col szelesnel mekkora gumi megy ra vagy barmekkorat ra tudok pakolni csak traktor gumi lesz belole bar ketlem hogy 265-os gumi ramenni de ilyenekre figyelejek vagy nem lenyeg,meg kaszniba beleer e et szam mennyi legyen vagy ezeket mar tulvarialom?
Az a lengéscsillapító és a rugó "ereje". Ha nagyobb erejût raksz be, akkor keményebb lesz a futómû, ergo jobb lesz az útfekvése - sima aszfalton, ellenben nem lesz olyan elnézõ pl. a patkákra való felfutásokkal...
A rugóknál van még egy adat, mégpedig a hossza inchben megadva. A 6,5"-es a legkisebb, azthiszem 9"-es a legnagyobb. Ha kisebbet raksz be, akkor csökken a kocsi hasmagassága, ha nagyobbat, akkor nõni fog.
A rugóknál van még egy adat, mégpedig a hossza inchben megadva. A 6,5"-es a legkisebb, azthiszem 9"-es a legnagyobb. Ha kisebbet raksz be, akkor csökken a kocsi hasmagassága, ha nagyobbat, akkor nõni fog.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
a teleszkop keménysége,minnél nagyobb a szám annál keményebb és nem dülöngél😊))
a rugó aszem hosszra van és a 6.5-ös a legrövidebb
a rugó aszem hosszra van és a 6.5-ös a legrövidebb
biztos elküldted?
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE