.
  • Alexease
    Remelem nem fogok csalodni.
    Amikor az AV-nel megjelent a masik magyar csapat uj jateka (hasonlo 3 honapos fejlesztessel), tudtam hogy "egyszeru" lesz, de egy kicsit biztam benne, ha masban nem is, a fizikaban. Arrol sem volt semmi hir, polcra keszult az is, europaban nem is hallottak rola, meg sem jelent. Meg ujsagban (nyomtatott, online) sem volt semmi hir. Egy ev utan megszereztem nagy nehezen, es nem illik ilyet mondani, de olyan szar amit meg eletemben nem b*szt*m... De uzletnek tokeletes, mert olcso, gyors a fejlesztes, kiteszik a polcra nehany dollarert, bemegy a kolok, meglatja a dobozat - mivel hallani nem hallott rola, de a doboz csicsa - es beteszi a kosarba (hetente 3-4 hasonlot). Itt az a cel, hogy minnel tobb AV-s szemetet vegyenek. Senki sem panaszkodik, mert a kinti igenyt kiszolgalja. A bazi piac miatt a bevetel tokeletes. Folosleges a reklam, a weboldal stb.
    Azzal egyetertek, hogy igy, hogy az AV adja ki, gyorsan kint lesz (???), de sajnos csak a polcon. Ha masik kiado talalta volna ki, akkor lehet hogy meg 1 ev, de akkor vilagcsucs!!!
    De az Invictusban megbizok. Ha jatek menet nem is biztos, de a fizika, az autok biztos jok lesznek. Max szerelek, es autokazok... ...f*szom, meguntam a gepelest... ... meg amugy is ossze-vissza dumalok...