46059
.
  • Rigley
    igen a sok pe-patch munka meghozza majd az eredményt előbb vagy utóbb. :)
  • hali
    Muhahaha, a héten még tuti nem lesz "test verzsön", és sztem még jövhéten sem!
  • MuERTe
    Ja, összevissza :)
  • Alexease
    Remelem nem fogok csalodni.
    Amikor az AV-nel megjelent a masik magyar csapat uj jateka (hasonlo 3 honapos fejlesztessel), tudtam hogy "egyszeru" lesz, de egy kicsit biztam benne, ha masban nem is, a fizikaban. Arrol sem volt semmi hir, polcra keszult az is, europaban nem is hallottak rola, meg sem jelent. Meg ujsagban (nyomtatott, online) sem volt semmi hir. Egy ev utan megszereztem nagy nehezen, es nem illik ilyet mondani, de olyan szar amit meg eletemben nem b*szt*m... De uzletnek tokeletes, mert olcso, gyors a fejlesztes, kiteszik a polcra nehany dollarert, bemegy a kolok, meglatja a dobozat - mivel hallani nem hallott rola, de a doboz csicsa - es beteszi a kosarba (hetente 3-4 hasonlot). Itt az a cel, hogy minnel tobb AV-s szemetet vegyenek. Senki sem panaszkodik, mert a kinti igenyt kiszolgalja. A bazi piac miatt a bevetel tokeletes. Folosleges a reklam, a weboldal stb.
    Azzal egyetertek, hogy igy, hogy az AV adja ki, gyorsan kint lesz (???), de sajnos csak a polcon. Ha masik kiado talalta volna ki, akkor lehet hogy meg 1 ev, de akkor vilagcsucs!!!
    De az Invictusban megbizok. Ha jatek menet nem is biztos, de a fizika, az autok biztos jok lesznek. Max szerelek, es autokazok... ...f*szom, meguntam a gepelest... ... meg amugy is ossze-vissza dumalok...
  • Rigley
    jenki forumokon mi a helyzet ? megvan már valakinek ??
  • toMpEr
    hmm..mennyi turelmetlen ember!
  • hali
    Muháháháháháháh
  • Rigley
    ja, majd jol lebutítjuk:

- kikapcsoljuk a hiperszuper törést
    - kikapcsoljuk a gyalogosokat
    - kikapcsoljuk a forgalmat
    - kikapcsoljuk a házakat
    - kikapcsoljuk az élethű szimuláciot

- és a végén kikapcsoljuk az egész gépünket, mert rájövünk, hogy a lebutított játéknál, még a Street Rod is jobb...
  • MuERTe
    Majd jól lebutítjuk a grafikát :))
    Remélem fut majd nálam, mert meg is öl a guta, ha nem :(
  • Alexease
    Igen, a gepigeny igen huzos...
  • Rigley
    de, ha esetleg megjelenik, akkor se tudunk mit csinálni vele, mert akkora lesz a gépigénye, hogy max. a NASA-nál fognak vele játszani...
  • petee
    Én is gondoltam már erre, de reménykedek hogy nincs igazad...
  • Manta
    Nem értem teljesen ezt a logikát. Akármilyen szarokat is ad ki az AV (mint amilyen szar a SL is lesz ), "üzleti kötelessége", hogy csináljon neki weboldalt, felhajtást, stb. Hiszen a szart is el kell adni valahogy, így meg esélytelen. Viszont az hogy nincs demó, az azt bizonyítja, hogy a SL egy szar játék , hiszen, ha kiadnák, akkor mindenki meglátná milyen szar (vagy ahogy korábban kifejtettem: nem is létezik a játék), és úgy senki nem rendelné meg. Mármint Amerikában, mert csak ott fog megjelenni, ezt már el is döntötték az AV-n belül, hiszen ekkora szart az európai piac már nem fogadna be.
  • MuERTe
    :))
  • MuERTe
    Inkább csak reméljük :))
  • Rigley
    Biztosan van valami jo is az Activision Value-ban , kulonben nem választotta volna őket az Invictus. (bár, ha jol tudom a kiado kereste meg a fejlesztocsapatot)... de gondoljatok bele, nem is nagyon a feladata, hogy szuper demokat meg oldalakat készitsen a jateknak az AV, mert altalában az AV naggyon szar játékokat ad ki, az , hogy most ez egy jo jatek lesz... azt csak mi tudjuk páran...
  • hali
    AV
  • Manta
    Az AV oldalán miért nincs semmi a gammáról? Vagy csak én vagyok világtalan?
  • hali
    Muahahhaha, dehulye vagy HALI
    :D
  • MuERTe
    Muhaha :))
  • hali
    NA elmész te a..........
    pllllllllllllz
  • petee
    Miyen infot? Már mindent tudunk...
    inkább játékot böfögjenek
  • hali
    De legalább valami info böföghetnének!
  • petee
    Csatlakozom az előttem lévőhöz sajnos...
  • [Walaki]D`Lair
    Nem csodálom hidd el. Nekem is. Pedig amikor az augusztusi GameStarban megláttam nagyon megőrültem érte.Első reakcióm "-Hú bazmeg egy az egybe mint a Fast and the Furious" De azóta....

Activision Value:
  • hali
    KEzd elmenni a kedvem az egésztol!
  • [Walaki]D`Lair
    wow már csak 3 üzenet választ el a 666-tól :DDDD
  • [Walaki]D`Lair
    Hejj hogy én csak ilyen nagy élet bölcsességeket tudok íriogatni... :DDDDDDDDDDD
  • hali
    Hátja, szopjuk a nagy lofaszt!
  • [Walaki]D`Lair
    Isten verné meg az AV-t. Azt mondta Tamás hogy ha monnyuk a Codemasters adta volna ki mint az Insane-t akor később játszhatnánk vele. DE!

1.Akkor lenne demo mint annakidején az Insan-nek
    2.Most is csak karácsonykor adják ki nálunk (ha kiadják
    3.Akkor a külföldi warez site-okon tuti hamarabb fönn lenne.

Ezekután: Activision Value---->>>>
  • hali
    BROAF
  • hen-tes
    hij all
    látom nincs újj hir :(
  • hali
    wtf?
  • hali
    LoL
  • petee
    Hehe, ezt Wajk csinálta!!!
  • toMpEr
    iSO nem lesz, a boltba kell megvenni
  • toMpEr
    Hehe, ez a kep ezen a forumon volt :)
  • toMpEr
    Azt mondta,hogy e hét vége/jövőhét eleje...szoval lehet...
  • hali
    sztem nem
  • Rigley
    hétvégén nem dolgoznak a homepage-n, ugye ? (Invictusék)