.
-
Eddig pozitív. A honda az elején karosszéria nélkül kezdőpénzből 300 lóerő körüire építve elég az első pár versenyre. Később turboval 380 lóerő körül sem elég, hogy a zöld csapat első pár tagját legyőzzem. A nitró erősebb, de még így is kevés. Eddig nem versenyezhettem kocsiért, és még csak 1-2000 a tét éjszaka is, úgyhogy el lehet felejteni a hirtelen meggazdagodást. Alig tudtam összedobni egy superduty-ra. Viszont utána csak lestem, mennyivel jobban érezni, hogy orrnehéz a kocsi. Nagyon gyorsul, ezzel már tovább fogok jutni, de fejleszteni nem nagyon fogom még tudni, a természetes ammortizációt épphogy tudom fedezni a nyereményekből.
Az ellenfelek jobban vezetnek végre, és a rajtot is jól szokták elkapni. Egyetlen alkalommal fordult elő, hogy lefulladt az ellenfél, amúgy 12 sec alatti időket futnak.
Tehát a játékmenet nagyon sokat javult.
A fizika is sokat fejlődött, a fékekkel sincs már baj, és törik a kocsi gyönyörűen.
A grafika is változott, szebb fények, jobb füst, stabilabb és gyorsabb engine, jobb töltési rendszer. Kicsit több beállítás van, hasznos.
A hangnál lehet állítani, hogy software, hardware (2d), vagy hardware (3d) hangzás legyen, nálam a hw(2d) a leggyorsabb.
Az irányítást nem dícsérem sokat, magáért beszél. Tarthatóak a kocsik, 700 lóerőig legalábbis egész biztos :). Billentyűzetről tökéletesen vezethető, egérrel még nem próbáltam.
Bugokat nem találtam eddig, leszámítva egy apró menühibát, a popup helpek nem mindig ott jelennek meg, ahol kéne.
Az alkatrészek cserélhetők, és végre minden úgy működik, ahogy kell. Figyelni kell az összerakási sorrendre, mert különben nem hagy mindent betenni/leszedni.
Olyan lett, amilyennek először kellett volna, tyű.