Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[NST]Cifu
Elõször is hátsó ülés, és a hátsó ablakokat rakd be, mindféle NOS bemehet, hátulra 21 colos, 375-ös gumik, elõre a legkisebb, legkeskenyebb gumi :)

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

nekem sikerült a kétkerekezés!kösz a tippeket!
Ferci
Osztom a véleményedet
Falabu
PECS?

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––

I-NoVa
21" legszélesebb hátsókerék?

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

I-NoVa
2-esben kuplung, teljes fordulatszám, nitro, kuplung felenged, és 6-osig le nem ér az elsõ kerék, biturbo V6-al próbáld. Könnyebb is, ezzel is nyersz sújt.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

M@TriX
amit elõre nem raksz, fékek, stb...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

milyen súly kell hátra?
nekem igy se sikerült kétkerekezni!probáltam a dodge-al meg jotta-val full mindkét kocsi és mégse:(
[NST]Cifu
Nem tesz semmit :)

Amúgy a motoros gyorsulás még ennél is durvább, valahol olyat olvastam, hogy a rekord 0-60-ra kemény 0.400 (négytized!) másodperc.

A hátsókerékre állítás nem csak a Dodge-nál jön össze, hanem a többi hátsókeresnél is meg lehet csinálni, amibe komolyabb motor mehet. A lényeg, hogy elöl minimális súly (fékek, felfüggesztés, stb. kiszerelve), hátul nagy súly, és persze nem kell hátsó lökhárító :)

Ferci
123456=12346 bocsi
Ferci
123456: Nem érdemes rá cd-t pazarolni.Olyan a játék mint a topic :))
Alexease
Meg van az, csak atment a masodik oldalra. sullyed mint a jatek:))
bfg900
Ha valaki venné a fáradtságot és lefordítani a megnyerés képernyõ szövegét, annak rögtön feltûnnek, hogy ott a vége :)
Alexease
Ennyi.
Alexease
AV :))
bfg900
I-NoVa

Ferci
AV
Alexease
Ja en is izgulok. De ne futsetek be magatokat nagyon, ez csak egy gyors patch. Az, hogy meg mindig nem jelent meg, az a AV sara. Az Invictus mar egy honapja leadta nekik.

Jobban orultem volna neki, ha ez ido alatt, meg mindig csinalgattak volna. Ez van. Suxxx AV.
Ferci
Pedig kijöhetne már igazán.Már tiszta lázban vagyok hogy milyen lesz de szerintem nem vagyok egyedül.
[negativ] Cirek

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

Alexease
nincs
[negativ] Cirek
bocsi de lusta vagyok visszaolvasni....
van peccs No3?

thx

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

Alexease
A TurboGT nagyszivatas, en is beszoptam:))) Csodalkoztam is, hogy csak 100 mega az ISO. De attol meg lehet jo.
Aztan kiderult a turpissag. Mostanaban divatos a GT szo, igy az Empire, valtoztatas nelkul, ismet kiadta, a tobb mint 5 eves, Grand Touring nevu jatekat, Turbo GT neven:)))))))) Kulso nezetes szuper arkad. De meg mindig szep. Akkoriban jo volt, mert nem volt mas:))
A DC hasonlo probalkozas...
[NST]Cifu
A játékok neve nem mond semmit, de ha régebbi gamek, akkor szedd le az XP-hez a frissitéseket, vagy még jobb, ha van mellete egy Win98/Win98SE vagy WinME, mivel a régebbi játékok közül jónéhány nem fut XP alatt.

Tudod, az M$ féle felülrõl-kompatibilitás...

vki megmondano az 1 illetve 2 patch hany mb-os hogy jot toltsek le?
bfg900
Ja meg a hátsója is.
Alexease
A nonek a mellei vannak kidomboritva? :))
bfg900
Ja de a Street Legalnak kurvajó dombornyomott doboza van :) Persze a belsõ az más kérdés, de meg is érdemli, aki a belsejét nézegeti a külselye helyett :)
M@TriX
Én egyszerûen csak azt vettem alapul, hogy amerikába 0-60-ra mérik gyorsulást mérföldben, itt Európában meg 0-100-ra mérik kilóméterben. :)
Akkor viszont Amerikában jobban gyorsulnak az autók (az adatok szerint. :))

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

[NST]Cifu
Kellet nekem km/h-ban is beírni :)))

1 Mile = 1609,33 méter
60 mph = 96,5 km/h
300 mph = 482,8 km/h

Alexease
Ja, nalunk kepesek el szallni:(( A Screamer4x4-et megvettem, az tenyleg mererte. De azt is legeloszor 5000 HUF-ra reklamoztak, de csak 8-ert lehetett kapni. Raadasul, fake papir doboz, benne ures(!!!) CD tokban egy szitazott CD. Ennyi.
WiZZaRD
na erre kivancsi leszek, szvsz majd a kereskedok verszemet kapnak az lesz az 8 is...

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

KeyBoarder
Alexease azért jó fej csákó. Küldök képeket rekordokról, errõl, arról, ki nem rakja õket, vissza nem ír. Aztan 1 héten látom újabb rekordok, örülök, de enyém nincs benne... (visszajelzést küldött szerver, hogy megkapta a címzett ...) Vagy oda csak haverjai meg saját képeit rakja?
M@TriX
mivel budget kategória, így reménykedek a max 5-6 rugóba... :)

WiZZaRD
na tegyuk fel van 1.3, meg nyomjak az uj 1.3-as patchel a gamekat, meg stb, kivancsi lennek mennyi lesz nalunk az ugymond vegfelhasznaloi ara...

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

M@TriX
Egyébként sztem tökmind1, hogy 400 vagy 500-al kenõdsz fel egy fára. :)

M@TriX
60Mp/h=100Km/h
300Mp/h=500Km/

[NST]Cifu
Loco, most õszintén, te mit néztél Dragters címszó alatt? Feltúrbózott zsigulit? :D

A Top Fuel és a Funny Car Dragsterek 2002-ben már átlag 5 másodperc alatt tették meg a negyed mérföldet (cirka 400 méter), már 1995-ben sem számított rendkívülinek az 5000 lóerõs gép, 2000 után pedig már a 6000 lóerõs gépeken sem lepõdik meg senki.
Ezek a gépek 0-60mph-ra kevesebb, mint fél másodperc alatt gyorsulnak, és a 400 méter végére nem ritka a 300mph-s (~480km/h-s) végsebesség.

The Bill Miller Engineering Top Fuel Dragster (ez egy 6000 lóerõs kispolski :))
2002-es Top Fuel pilóták/autók idõeredményei, az RT oszlop a 0-60-s gyorsulást jelenti
1995-ös RaceLine Dragster adatai

[NST]Cifu
Blugy-blugy-blugy...

Jajj de örülnék, ha végre már az 1.3-as patchról lehetne mély diskurzusokat folytatni (tudjátok, pozitiv kisugárzás )...

M@TriX
patch 1.1, 1.2, 1.22 van, az 1.3 még nem jelent meg...

Lt.Balu
amugy nemhiszem hogy jelenleg van

-- AMD FX-8350 -- ASUS GTX760 -- Samsung SyncMaster P2450 24 --

Lt.Balu
van: a game options menüben a "traffic off"....

-- AMD FX-8350 -- ASUS GTX760 -- Samsung SyncMaster P2450 24 --

Alexease
A KsK Nos Power a keszito es a csomagja neve. A zip-ben van egy txt olvassd el. Amugy script tuningokat tartalmaz az osszes autohoz.
Alexease
Az AV mekkora gagyi. A FAQ reszt azota sem tudtak megcsinalni. Es csodalkoznak, hogy az AV nev egy minositest is takar...
Alexease
Megneztem (CORA3), a topic-jaban irtam par sort rola.
bfg900
LEgjobb tudomásom szerintem nem, de lehet hogy nagoyn titokban csinálták :)
Alexease
Persze szolok. Meg 1 ora es lent van, utana tesztelem.
Foleg az erdekel, hogy a Clever's csinalta-e. Biztos hogy arkad, es csak kulso nezet, de kivancsi vagyok ra.