.
-
Kipróbáltam a peccset. Hááát... Nemtom hol kezdjem. KIRÁLY!!!
Végre elfogadható a sebesség (még nem tökéletesen élvezhető, de élvezhető), nincs rögtön az elején lehetőséged Pink Slip-ezni és millákat összekeresni, jobb tuninglehetőségek, érezhető nitró (mellesleg mostmár állítani is lehet az adagolt mennyiséget), jobb kocsivásárlás rendszer (lehet hiányos, de olcsóbb kocsikat venni, én rögtön egy sunstrippel kezdtem, ha jol emlékszem a nevére). A kezdeti pénz szinte semmire nem elég és ez jó. Én rögtön csupasz karosszériával álltam oda a rejtvonalhoz alap motorral, hogy egyáltalán fedezhessem a nevezési költséget. Sokkal jobb gyorsulási versenyek (ha néző vagy akkor általában egyforma kocsikat szokott egymás mellé beosztani és így izgi a verseny). Áá, annyit lehet erröl áradozni, hogy reggel lenne mire a végére érnék. El se merem képzelni, hogy mi lesz a full peccsel, ha már a béta ekkor javulást csinált. Nekem 8, de ezt az új kezdés ki ne szedjétek, unalmas lenne ha percek alatt meglenne a millió dollár (bár tuti lesz olyan kisgyerek, akinek ez túl nehéz és majd írja a levelet az Invictusnak, hogy
"lécilegyenmárkönnyebbmertbénavagyokléci".
HAJRÁ INVICTUS!!! MEGJÖTT A HITEM!!!