Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LfS-ben lehet bill-rõl nyomni vagy csak egér mint abban a demoban ami vmelyik újság cd-jén is fent volt???
Per Aspera Ad Inferi.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Akkor játsz a DD2-el és kész. Szia!
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
És DD2 mindörökké mert az legjobb játék míg forog ez ez tetves sárgolyó!

Per Aspera Ad Inferi.
Sztem ez részben nekem is szólt...😊 Nos...útálom az NFS-t, mert egy szar arcade fos (bár a 4-5 annyira nem) De! Mint tudjuk az LFS nem = NFS...
Nameg...van akinek a SL pont a szerelgetõs része miatt jön be...én is jól szórakoztam vele úgy 2-3 napig, de aztán rettenetesen meguntam...
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Remelem lesz InCarRealMOD😊)))
És az a legszörnyûbb, hogy a játékkészítõk meg ehez a szinvonalhoz kezdenek igazodni, minimális gondolkodásigény, maximális látvány.
A magam részérõl ezért húzom fel magam a sok IQ-bajnok emberkén, akik leszólják az SL-t, "mert hát ronda, és bugos"... Menjen, játszon az NFS-el meg a hasonló arcadejátékokkal, az való neki!
Az meg azért a mai játékfelhozatalt minõsíti, hogy nemrég elövettem a MechWarrior 2-õt és az MW2: Ghost Bear Legacy-t, ami ugyan 640x480 minimálgrafika, de olyan brutális feelingje van, amit egyszerûen ma nem tudnak elérni a fejlesztõcégek a dollármilliós költségek ellenére sem...
És ha hamarosan nem jön ki az SL 1.3-as patch, akkor kénytelen leszek felrakni a Destruction Derby 2-õt, ami szintén nem mai darab, viszont eszméletlen élvezetesen lehet benne tönkretörni a járgányunkat... Grafikailag nem egy GTA3, nem is egy komoly szimuláció, de élvezetes...
Meg egyébként se szeretem a zárt körpályás gamekat, szóval SL rulz
Mikor lesz már 1.3-as patch, én a 4. városrész elején abbahagytam, hogy legyen még némi újdonság azért, és végre végig akarom már vinni a játékot 😊
Amúgy. 99%-ban nem állítják nehézre a játék nehézségi fokát, azért nem törik a verda...
Én KB. 50-el menntem neki egy falnak és igen csak szétamortizálódott.
Amúgy akkor játszon az NFS-el. Ha nekimész a falnak biztos totálkár lesz (de nem a kocsi). 😊
Az 1.3-as végignyüstölése után mát lehet valós kritikákat írni. A fejlesztõk azt mondják, hogy azt tekintik a fejlesztés végének. Szóval várjunk.. 😊
Amíg nem jön ki a patch 3, addig ajánlom, hogy nézzétek meg a GTA3-at RealMOD-al. Egyre jobban tisztelem azt a motort. Megy mint az állat, és közben minden mozgó autónak van belseje és a motortérben motor is van. Igaz csak a karosszéria elemeit lehet elhagyni, de még a hûtõ is frankón füstöl. Az autók gyorsulása kicsit irreális, de nem éppen szimulátor a program. A fizika viszont említésre méltó. A grafmotor egyik nagyobb hátránya, hogyha elfordulsz és vissza, akkor más kocsik lesznek ott. 😊
DE hát ne forgolódjon az ember.. 😊 Szóval akinek megvan a GTA3 annak csak 90MB kerül... érdemes. Ha valakit jobban érdekel, akkor GTA3 topic.
Utálom azokat a béna amatõröket akik egy **** opsönszt sem tudnak végigmászni, mielõtt lehúzó kritikát írnak.. MOst nem kezdek *** képeket beszúrni, mert nem akarlak meggyõzni. Te maradsz le valamirõl.. Ennyi.
Lehet hogy du már beszúrok pár képet, mert akkor nem reggel lesz, de most elhúzhatsz a sunyiba. 😊
Remélem nem sértettelek meg...

Per Aspera Ad Inferi.
www.liveforspeed.com
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Pedig én is vártam ám nagyon az SL-t! Csak aztán elment a kedvem az egésztõl, amikor "kijött" a 1.0...
Amúgy próbáltátok már az LFS-t? Mondjuk nem ugyanaz a 2 játék alaptémája, de próbáljátok ki, mert abba is igen élethû szimuláció van...(én pl azóta el sem indítottam az SL-t😊)
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
útálom a Street Legal-t 😄DDD de úgy legyen! Adják csak ki azt a peccset, azt felejtsék el a játékot...úgyis majd csinál valaki 100x jobbat...
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
Szóval nincs...
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
eZ
a dátum frissül, akkor talán lesz egy patch 3-unk is.....::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Bár nekem most a legnagyobb problémám, hogy reggel korán kelek.
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
Nincs 5. város, titkos föld alatti versenypálya, semmi hasonló. Van 1 útlezárás, ami nem nyílik meg a 4. város után sem, de az is csak találgatásra ad lehetõséget, hogy mi lesz. Valószínûleg semmi.
Amúgy van egy beépített screenshot gomb, ha jól emlékszem, F12 (readme-ben benne van), az 1.0-ban azonnali fagyást okozott, azóta nem próbáltam.
NINCS UNDERGROUND RACING CIRCUIT!!!!
5. pálya se.
Csak azt nem értem hogy mire összegyûlik vagy 30000, megint elsõ leszek a club-ban és még nincs pl Kurumma-m, közbe meg már megint újak vannak.... neeem?
Per Aspera Ad Inferi.
Ha átmész a 2. városrészbe (jobb felé a térképen, alul és felül is van átjáró), és versenyzel egy ottani taggal, akkor megkapod az új garázst, és 4 féle új kocsit vehetsz.
A streetlegal.fw.hu-n találsz editort, a pénzed, státuszod tudod változtatni, de értelme nincs. Ha azonnal megveszed a legjobb kocsit, legerõsebb motort, eltûnik a kihívás.
Amúgy az 1.0-ban nem is kell belepiszkálni dolgokba hanem alapból lehet tenni V6-ot Remo-ba?
Egy fél órája lettem elsõ a clubban és írta hogy a másik banda "vár"... szal új kocsik mikor lesznek?
Meg még a múltkor akartam kérdezni de mindig elfelejtettem hogy nem tudna-e valaki nekem olyan progit mondani amivel a pénzünket lehet növelni?
Per Aspera Ad Inferi.