.
  • Blasta
    Jaaaa, nem lettem ideges. :-)

Csak még mindig nem válaszoltál arra kérdésemre, hogy számodra miben merül ki a támogatás?

Mellesleg az ötlettel a világon semmi baj nincs, anno a Street Rod már bebizonyitotta hogy ez a stilus mennyire jó és élvezhető, csak sajnos nem sikerült az Invictusnak a feldobott labdát lecsapnia!

Hozzátenném még, hogy ha olyan lett volna a játék GRAFIKÁJA és JÁTSZHATÓSÁGA is mint a tuningolási lehetőségek, akkor esetleg NEM csak az Activision Value-nak kellett volna a gém, hanem nagyobb kiadóknak is, lásd erre a mostani példát: Codename:Panzers.

És ismét más kérdés, hogy ki mit gondol a lejáratásról. Szerintem ha egy olyan kvalitásu játék készült volna anno mint most pl a Panzers lesz, akkor nagyobb hype-ot kapott volna, sokan elismerően bólogattak volna a game showkon, hogy "hinnye ezek a magyarok aztán télleg", meg talán a PC-s szaklapok sem sajnálták volna a lapszámot ennek a játéknak a bemutatására (mert ugye ez nem történt meg).
    Ergo ebből a szempontból a játék valamiért (a kiadó vagy az idő vagy az invictus jóvoltából) nem hozta azt a szinvonalat amit más magyar játék hozott eddig.

Hogy ki és hol hibázott, azt nem tudom megitélni, minden esetre én félek ettől az SLRR-től.