.
-
akinek nem tetszik ne nézze:(tudsz mai viszonylatba felmutatni valami komolyabb autoverseny stilü filmet?ezek a filmek nem a történetröl szolnak hanem az autokrol,csak elég hülyén jönne ki ha végig verseny lenne benne,de ha szar autos filmröl beszélünk akkor ott van a szálitopl mikor kézifékkel lefüstöli a gumit és álto helyböl átugrat az 1m-es korláton,vagy vegyük a szintén luc benson filmet a taxit....1 rész elég jo lett volna ha nem basszák el a kit féle baromságokkal, a 2 rész a repülös marhaságtol majdnem hánytam,a 3iki rész.......ne is mondjunk inkább rolla semmit,vagy a régi mantás film,nem a manta manta,hanem a mittomén milyen manta:)vizen is ment...hát sztem ezekhez képest még mindig a halálos iramban a legütöképesebb autos derbis film a piacon,nem mindig mindenben a hibát kell keresni,birom az ilyen gyerekeket akik ennyit szürnek le ,vagy szolnak hozzá valamihez hogy "ez szar fos és hasonlok"jo van benne némi tulzás de azért hogy az elhizott amerikai nyálbercik is megnézzék muszály felspanolni kicsit,a második részt még nem láttam de elég jol letörtetek,remélem nem annyira sikerült roszra mint mondjátok,és a zenékröl nem is beszélve rég láttam olyan filmet amiben ennyi cool zene volt összeválogatva