.
-
dav #13511 Jójó, én ezt mind értem, csak amikor ezt írtam, akkor még nem olvastam el a cikkedet (mert kicsit nagyobb terjedelemre számítottam és emiatt későbbre hagytam).
Én már nem hiszek a csodatévő javításokban. A már meglévő négy patch alatt is elég változatos "fejlődésen" ment keresztül a játék, hol rosszabb, hol jobb lett. Jó, összességében pozitív a mérleg, de csak egy paraszthajszállal.
Nemrég csalódtam az Invictusban véglegesen, eddig nem írtam le, mert nem akartam beszólni, de most nem állom meg. Tamás írt nekem egy levelet, mert olvasta itt a fórumon, hogy valami gond volt nálam az egérkurzorral. Azt írta, hogy minden hibát ki szeretnének javítani, ezért küldjek neki egy dxdiagot. Hú, mondom magamban, ez ám a nem semmi! Micsoda korrekt emberek! Úgyhogy küldtem. Aztán válaszolt, egy "vicces" levélben közölte, hogy a Detonator driverem ősrégi, biztos attól van, aztán kész, tovább nem is foglalkozott a problémával. Végülis majdhogynem elküldött melegebb éghajlatra. Igaz ugyan, hogy ez a régi driver tökéletesen működött az 1.0-1.22 verziókkal, az 1.3 pedig a legújabbal is ugyanazt produkálja, de ez már nem érdekelte.
Jó, nem egy nagy dolog, tudom. Csak az első levele után a második kicsit (nagyon) kellemetlenül esett (végülis Ő kért segítséget tőlem, nem én fordultam Hozzá).
Bocs a sok dumáért.
Üdv:
dav