46059
.
  • M@TriX
    amúgy te mire tippelsz (ugyanis feltettem egy körkérdést hogy ki mire tippel), hogy milyen stílusú lesz a következő Invictus gém?
  • M@TriX
    jah. Bocs. :)
    De PIII TUCel-nél is gyengébb a Cel PIV1.7
  • I-NoVa
    A tualatin P3-nál szinte minden gyengébb, Tualatin celeront akartál gondolom írni?
  • M@TriX
    PIV CEl 1.7?
    Mert az gyengébb, mint egy PIII Tualatin.
    Amúgy sajna elég nagy a gépigénye a játéknak.
  • Halios
    HI mindenkinek!Kérdés :mi a gépigénye a legalnak,mert nálam akad,pedig annyira nem kicsi a gépem 1,7-es .Ötlet,javaslat,mit tegyek?
  • M@TriX
    még nem tudtam nagy cikket írni. :) Ugyanis csak ennyi infó van. Ezt is csak nagy nehezen tudtam kipréselni belőllük. :)
    Ami meg nem hivatalos infó azt meg ide írom a fórumba. :)
    Amúgy én korrektnek és segítőkésznek ismertem meg őket. Remélem a következő játékuk minden kétkedőt meggyőz arról, hogy tudnak valamit nagyon a fiúk. :) Aztán majd meglátjuk.
  • [HUN]T-Rex
    ja ok. Akkor sorry.
  • dav
    Természetesen frissítettem, amikor írt, és azóta is a legfrissebb driver van fent. Előtte sem kőkorszaki volt éppen, bár tényleg nem volt a legfrissebb. De nem is igazán ez a lényeg.

Üdv:
    dav
  • [HUN]T-Rex
    nem akarok beleszólni, de miért nem frissítesz drivert?
  • dav
    Jójó, én ezt mind értem, csak amikor ezt írtam, akkor még nem olvastam el a cikkedet (mert kicsit nagyobb terjedelemre számítottam és emiatt későbbre hagytam).

Én már nem hiszek a csodatévő javításokban. A már meglévő négy patch alatt is elég változatos "fejlődésen" ment keresztül a játék, hol rosszabb, hol jobb lett. Jó, összességében pozitív a mérleg, de csak egy paraszthajszállal.

Nemrég csalódtam az Invictusban véglegesen, eddig nem írtam le, mert nem akartam beszólni, de most nem állom meg. Tamás írt nekem egy levelet, mert olvasta itt a fórumon, hogy valami gond volt nálam az egérkurzorral. Azt írta, hogy minden hibát ki szeretnének javítani, ezért küldjek neki egy dxdiagot. Hú, mondom magamban, ez ám a nem semmi! Micsoda korrekt emberek! Úgyhogy küldtem. Aztán válaszolt, egy "vicces" levélben közölte, hogy a Detonator driverem ősrégi, biztos attól van, aztán kész, tovább nem is foglalkozott a problémával. Végülis majdhogynem elküldött melegebb éghajlatra. Igaz ugyan, hogy ez a régi driver tökéletesen működött az 1.0-1.22 verziókkal, az 1.3 pedig a legújabbal is ugyanazt produkálja, de ez már nem érdekelte.

Jó, nem egy nagy dolog, tudom. Csak az első levele után a második kicsit (nagyon) kellemetlenül esett (végülis Ő kért segítséget tőlem, nem én fordultam Hozzá).

Bocs a sok dumáért.

Üdv:
    dav
  • ÁjjLe BoBBi
    sziasztok!
    meg szeretném kérdezni hogy hol tart a gamma a fejlesztésekbe? én kb. az 1.1-es peccsnél mentem el asszem :)
  • M@TriX
    csak úgy fogalmaztam. Tamás mondta, hogy az európai premierrel egyetemben nálunk is lehet majd kapni.
  • Fefe_W
    Már fent vagyok :)
  • rami-g
    nem,hanem a midnight outlaw .... miért a midnight club2 van pc-re?
  • Fefe_W
    I_S ha megvan akkor itt az ICQ számom: 163355445
  • ent

A midnight club 2-ről van szó?
  • ent
    Az ár nem lehet más mint az összes legújabb játéké: 12.500 Ft.- körüli. Ha meg nem lesz valami újdonság a kiadandó progiban, akkor nem érdemes megvenni annak aki már végigjátszotta.
  • rami-g
    nekem megvan a midnight és k...va szar.nem jelent meg valami uj tuningolos játék?
  • Fefe_W
    mert tömörítve is kb 100MB szal kicsit macerás lenne mailban :)
  • Fefe_W
    van ICQ-d?
  • Fefe_W
    Kiváncsi vagyok mennyibe fog kerülni és mennyit javítanak a bugokon, meg hogy lesznek-e új autók.
  • Alexease
    Ez a "mi Europaban vagyunk", nem mindig stimmel:)) Az Insane-nek, az europai megjelenes utan, 3 het kellettt, amig ide ert:))))
  • M@TriX
    Nem ezen a játékon dolgoznak júniusig!! :)
    A következő játékukról akkor dobnak ki képet és videót. :)
    A Street Legal-on drasztikus változás nem lesz. Mint írtam június 20-án fog a boltokba kerülni Európában és mi Európában vagyunk. :)
    Talán egy javítás még jön ki addig, és azzal lesz felpatchelve a dobozos verzió.
  • dav
    Szerintem a két variáció helyesen:
    1. Nem változtatnak semmit, esetleg kap egy magyar dobozt.
    2. Ki sem adják Magyarországon.
    Bocs, ha a rajongók lelkébe taposok, de _nekem_ ez a véleményem :(

Üdv:
    dav
  • ent
    Két variáció van az itthoni kiadásra:
    1. Nem változtatnak semmit, max picit tuning, picit gördülékenyebb autók, picit jobb kürt!!!
    2. Átszabják: setét vezetés, több fa az utcákon, nyorsabb progi!
    De ha már azt mondják, hogy ezerrel dolgoznak a júniusi (ha jól emlékszem) kiadás előtt, akkor bízhatunk mind a kettőben!
  • M@TriX
    tudtam-tudtam, csak nem sejtettem...
  • M@TriX
    én az előbbire szavazok. :) Az ilyen "Midnight"-os autósjátékok nem túl jók. :)

CORA3=Cabelas Offroad Adventure 3
  • Alexease
    OFF
    Megjelent a Midnight Outlaw. Az ISO 150Mbyte:)) Ez most vagy nagyon szar, vagy nagyon jo:))
    ON
  • M@TriX
    habár a név nem lényeges, csak a név már lejáratta magát előttem. :)
    Szóval tőlem nevezhetik Rút kiskacsának is ha az léesz amit szeretek. :)
  • M@TriX
    remelem nem. A CORA maradjon inkabb bevásárló központ. Autószimulátorban nem valami jó. :)
  • Alexease
    Mivel Activision, akkor az Value. Es ha AV es Insane szeru es terepjaros, elofordulhat hogy Cabelas Offroad Adventure 4. :)))))

A CORA2-ot a Clever's csinalta, nagyon szar lett. A legujabb CORA3 eleg jo lett, meg az auto is ugy-ahogy jo ment, csak nem volt belso nezet. De mar lehetett alkatreszeket venni, autot mosatni, vadaszni(?!?!) stb.
  • M@TriX
    Sztem lehetne tippeket tenni, hogy milyen stílus lesz a gém. Mivel egyszer egy olyan mondatot elejtettek, hogy 1NSANE inspiráció is van benne így én arra tippelek, hogy off-road tunning lesz. :)
    Na kinek mi a tippje? :)
  • M@TriX
    sztem nekem is csak mazlim volt. Éppen most lesz a 2. gyereke Tamásnak és nagyon elfoglaltak. Lehet éppen jó percben értem el...
  • Alexease
    Franko!! En is probalkoztam veluk, de nekem nem valszoltak...:((
  • M@TriX
    Az Invictus az E3-ra ígérte, hogy bemutatják az új játékukat. Mivel nem hallottam róluk, ezért e-mailriportra kértem őket. :)
    Helyzetjelentés @Játékhírek.hu
  • Fefe_W
    Jó gyere ha nem válaszolnék akkor várj türelemmel, mert most megyek fűrdeni meg stb.
  • Fefe_W
    a port legyen 6667,az IRC szerver: irc.quakenet.eu.org, csoport: QuakeNet

ha bejelentkezett akkor ird be a szöveg mezőbe mintha valakinek írnál hogy: /join #ut,nkc
  • Fefe_W
    Mert ha fel tudsz jönni IRC-re akkor én szívesen átküldöm neked.
    Gyere ide: irc.quakenet.eu.org és a #ut.nkc szobában megtalálsz mint [NI{C]Fefe (egyébként ez egy Unreal Tournamentes szoba) :))
  • Fefe_W
    I_S van fel tudsz jönni IRC-re?
  • Fefe_W
    Sziasztok!
    Csináltam új nitrópalackot (csak design), Ninja xenon elsőlámpát, hátsólámpát, akinek kell dobjon egy e-mailt: [email protected]

Nova hogyan kell ide képet betenni?