.
  • dav
    Az egér problémát én is tapasztaltam: olyan, mintha rosszul állították volna be a hotspot-ot. Ezért az egérgomb lenyomásakor nem a nyíl hegye, hanem a közepe alatti dolgot aktiválja. Ugyanez érvényes a csavarkulcsra is (legalábbis nálam).

Írjátok, hogy a tapadás megint csökkent. Én tegnap csak a Chargeremet (Bagde, ha úgy jobban tetszik) probáltam ki, de ott éppen ellenkezőleg tapasztaltam. A legnagyobb motor van a kocsiban, de tuning nélkül, és sima Detroit kerekek (hiába, nekem még ilyen alapkiszerelésben is a kedvencem a Charger). A fentiek ellenére a kocsi nem tudta kipörgetni a hátsó kerekeket, induláskor úgy lőtt ki, mint a puskagolyó. Kézifékkel sem tudtam kifarolni. Hátramenetben elkaptam a kormányt, hát inkább felborult, mint kifarolt volna.

Szóval én már megint csalódtam a játékban. A leírásban van valami említés mindenféle "driving aid"-ekről, gondoltam, biztos emiatt nem tudok rendesen menni a kocsival. De a menüben hiába kerestem, semmit sem találtam. Pontosabban a "redefine car controls" menüben van a bal alsó sarokban néhány csúszka ("accelerate...", "brake...", "steering..." feliratokkal), amit hiába állítok el, a játék állandóan visszaállítja, mikor a "back"-re nyomok. Nem emlékszem, hogy ezek régebben is ott voltak-e, és egyáltalán mire jók?

Üdv:
    dav