Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GregSB
Megjelent?!?!

Amcsiknál már lehet kapni, iso meg még sehol nincs :/

petee
Már végignyomtam C-64-en 5-ször pc 3-szor!
kösz nem, inkább várok!

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

Petyus_
Jól van, jól van, de ha nagy durranás lenne, nem a Value adná ki imho.. underground siker még lehet. :) Street Rod feelinget nem tudta megközelíteni még semmi a szememben, én is szeretnék már egy jó ilyen jellegû játékot... szóval reménykedem. :)

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

petee
Dehogy, lesz!

Ams
a faszt! GOTY

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

valami olyasmi :)

Petyus_
Activision VALUE? Akkor ez suxx gém lesz?

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Ams
írd le még1x pliz

Ams
ugye gondolsz rám? :)

toMpEr
en mar amugy leirtam neked IRC-n,hogy honnan tudod majd leszedni, csak valoszinu nem figyeltel elegge :)

Ams
nekem kell! 50k-val tudok lefele tölteni.

toMpEr
Ha kell 1-2 Adsl-es usernek en is at tudom kuldeni

Ams
én 12 nyertél! :D

toMpEr
Kinek van jobb, kapcsolata, mert akkor azoknak kene elobb "osszebeszelniuk", nem?
en kb 120k-val tudok feltolteni...

toMpEr
Egy FTP korrektebb lenne, nem?

skorpio7
Még nincs kint , max. akkor szólok majd .

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Ams
na fiuk!! irjatok má!

petee
Ha nekem +engeditek a letöltést,akkor én az itt lévõ supergamez Street Legal fórum olvasóinak vagyis SL fan clubnak megosztanám a DC-n,oszt töltsék biztonsággal!

Ams
mért muertenek meddig nyaljak hogy nekem is tötsd... kérlek.

skorpio7
Bekacs . :)

MuERTe
Icq!!!
skorpio7
Nos 6 órát visszaszámolva és persze azt , hogy mennyire érdekli a játék a warez csapatokat , talán reggel várható vmi link .Majd kérjétek DJCOM-ot , hogy rakja ki a site-jára .Én max egy privát ftp-rõl fogom csak letölteni ... MuERTe-nek .

Ams
inkább ISO-t szerezz!

skorpio7
Szóval ez egy FRISS HARDWIRED-es cikk !
Köszönjük nekik . :)

skorpio7
Street Legal a boltokban!
Dixie Flatline, 22:52 - Játék: Versenyautós - (hozzászólás?)

(Avault) Az Activision Value kedden bocsátotta vízre a magyar fejlesztésû, tuning mûhellyel egybekötött autó szimulátort Street Legal Racing címen. Az Invictus égisze alatt felcseperedett PC-s játék külföldön bárkinek beugrik a kosarába 20 dollárért, s remélhetõleg kishazánkba is mielõbb megérkezik.
A Street Legalban a nyugodt, kiegyensúlyozott városi autóktól a felhergelt sportautókig mindennel nyomulhatunk. Kedvünk szerint tuningolhatjuk, cicomázhatjuk és versenyeztethetjük egyetlenünket, továbbá versenyklubokhoz szegõdhetünk exrta profit reményében.

Az interaktív környezetet járókelõk, forgalmi dugók, útakadályok teszik változatossá és a rend urai próbálják betartatni a sebességkorlátokat, több-kevesebb sikerrel. A törvény megszegése azonban súlyos következményeket von maga után, ugyanis a börtönbõl, 120 kilós cellatársunkkal a hátunkban nehéz a felpörgetett paripákat karban tartani. A versenyek során valós törésmodell gondoskodik az autó megfelelõ, élethû kezelésérõl. A felmelegedett fékek kevésbé fognak, a kormánymû ejektálása pedig beláthatatlan következményeket von maga után.

Gyorsan vadászok egy külföldi szájtot, ahol megrendelhetõ a termék.

Ams
ut-ja?

Alexease
WLAK:)))
petee
Jahh, ez eddig is tudtuk:(

Alexease
Elmagyarazta, hogy naluk az USA-ban olyan jo meg fasz, hogy csak beul a kocsiba, vagy gyalog megy nehany haztombot es mar van is UT-ja.
DE amugy irni nem tudott, vagy legalabb is helyesen nem, vagy csak sietett...
Ams
+jelent az US-ben! bemész a boltba és +veheted!

petee
ez mit jelent, ich verstehe nicht.

Ams
+vagyunk áldva!:
yea its ut here in the shops in the US i dunno bout other countries but if u live in the US just get in ur car drive for few blocks wlak into a store then wlak out with the game hehe

petee
Jaja, tiszteletbõl.

Ams
szóval tesztelünk, majd buy! értem! :)))

petee
Full nagy láma ez a cikkiró, nem is értem hogy lehet egy gamer- lap írója, mikor ilyen baromságokat ír, hogy azt se tudja mi az a Gearhead Garage,ilyen bunkóknak csak UT 2003, DOOM3 van semmmi más!! Fölbaszta az agyam rendesen!!!!!
Én személy szerint jókat eljátszogattam a GG -gel,csak a versenyt hiányoltam belõle,de sebaj majd a Street Legalban!!!!

Alexease
tiszteletbol:))
Ams
mért "teszt" verzió!?

petee
Szerintem,ha kijön a "teszt" verzió akkor,DC-n kéne megosztani vkinek, és onnan leszedni,vagy inkább maradjunk az extránál????

Ams
én azthittem ez nem elõrendelés. azért írtam. énse vagyok hülye (annyira).

nem mondtál rosszat, csak egy elõrendelésbõl nem következik hogy már kint van
Ams
én...

Alexease
Hanyan fognak itt elhalalozni, ha tenyleg 2 het, ahogy az Invictus mondta?
Ams
nem értem. rosszat mondtam?

na igen...nem ismeri a gearhead garage-t sem........
Alexease
Nem irja. Sima megrendeles. De legalabb magyarorszagra is szallitanak. Potom 70$ dollarert hazhozszallitjak...
látom vágod az elõrerendelés fogalmát
petee
Idézet a HCgamer-rõl:
Street Legal

Elkészült a debreceni Invictus (az Insane mögött álló fejlesztõcég) legújabb játéka, melyben ismét autók volánja mögött bizonyíthatunk, amint elér a boltokba (ez állítólag még az õsszel megtörténik, bár a cég site-ján még említést sem tettek a játékról, és a kiadó sem ismert, legalábbis nem sikerült kinyomoznom eddig). Ez a Street Legal cím alatt fut majd. A játék valami Gearhead Garage nevû licenszbõl készült, ami gõzöm sincs mi fán terem, talán valami mûanyag játék szétszedhetõ autókkal, ugyanis olyan Street Rod-os tuningolgatásra, alkatrészvásárolgatásra, szerelgetésre számíthatunk majd a versenyek között. A game már nem az Insane grafikus motorját használja, hanem teljesen újat írtak hozzá a srácok, így már akár alagutakba is bemehetünk, teljesen 3D-s a terep, nem magasságtérképes. A fizikai motor is meg lett reformálva, még élethûbb lesz, emellett állítólag nagyon életszerû törésekre, sérülésekre, sározódásra is számíthatunk. A játékban Driver szerûen egy gyalogosokkal és autókkal telített nagyvárosban kocsikázhatunk, nagymértékben ihlette az anyagot a Halálos Iramban, a Tolvajtempó és a Taxi 1-2 is.

Fingja sincs a cikkirónak a játékról!!

Ááá, dehogy, ezt Wajk mester fabrikálta össze photoshopban.