46059
.
-
Sero #11800 Engem nagyon érdekelne az 1.3 Patch ,de gondolom mindnekit érdekel. Tud esettleg valaki,valami linket ahol van Riphez cucc???
Előre is köszi mindent! -
#11799 Kibekkeltük a patch 1.3-at is :) -
#11797 lentebb írtam, az invictus oldalát nagyban gyűrték, de nem raktak rá még semmi újat. :)
Kozák Tamás írta, hogy ma adják ide. Kéretik nem engem rugdosni ha mégsem. :)
Amúgy szerintem kivárjuk ha még pár napot is kell kibekkelnünk nem? De. :) -
#11795 én csak most vizsgázok, ráérek. :)
Szóval, nem árt elolvasni a cheat readme-jét. :)
A cheatkészítő csinál egy file-t amit át kell nevezni. Hogy mire nem emléxem, de ott van a mentett állások mellett...
Mondjuk nemtom, hogy az 1.31-essel megy-e, de valószínű... -
dav #11794 Az egér problémát én is tapasztaltam: olyan, mintha rosszul állították volna be a hotspot-ot. Ezért az egérgomb lenyomásakor nem a nyíl hegye, hanem a közepe alatti dolgot aktiválja. Ugyanez érvényes a csavarkulcsra is (legalábbis nálam).
Írjátok, hogy a tapadás megint csökkent. Én tegnap csak a Chargeremet (Bagde, ha úgy jobban tetszik) probáltam ki, de ott éppen ellenkezőleg tapasztaltam. A legnagyobb motor van a kocsiban, de tuning nélkül, és sima Detroit kerekek (hiába, nekem még ilyen alapkiszerelésben is a kedvencem a Charger). A fentiek ellenére a kocsi nem tudta kipörgetni a hátsó kerekeket, induláskor úgy lőtt ki, mint a puskagolyó. Kézifékkel sem tudtam kifarolni. Hátramenetben elkaptam a kormányt, hát inkább felborult, mint kifarolt volna.
Szóval én már megint csalódtam a játékban. A leírásban van valami említés mindenféle "driving aid"-ekről, gondoltam, biztos emiatt nem tudok rendesen menni a kocsival. De a menüben hiába kerestem, semmit sem találtam. Pontosabban a "redefine car controls" menüben van a bal alsó sarokban néhány csúszka ("accelerate...", "brake...", "steering..." feliratokkal), amit hiába állítok el, a játék állandóan visszaállítja, mikor a "back"-re nyomok. Nem emlékszem, hogy ezek régebben is ott voltak-e, és egyáltalán mire jók?
Üdv:
dav -
#11792 Emberek az miert van nekem,hogy nem tudom felrakni a patchokat mert valamit kiir,hogy nem jo az elso felmegy a tobbi nem -
#11791 az invictus.hu-t nagyban heggesztik...
remélem valami jó dolog kerül fel. Mondjuk egy jó kis tutorial a mára ígért DevKIT-hez... :) -
#11787 no cd patch nincs hozzá? -
#11783 nekem lenne egy olyan kerdesem,hogy ha elinditom a jateokt siman megy minden a menu is jol meg ilyenek de ha bemegyek ahol a kocsit akarom venni akkor koplett elkezd szagattni mitol lehet ez???Es a jatek is szagatt :o( help meee -
#11778 akkor jól emléxem. :) -
#11777 járókelő mellett duda. Megkérdezheted a boltot, meg hol van ellenfél, de szerintem ez a lentebb említett lapok egyikén mintha fennt lenne.. :) -
#11776 idetessek -
#11774 ajj, csak jönne már vissza a CDm. :) -
#11773 A sebességgel nincs bajom, hiszen az 1200-as tualatin bármennyire is nem szeretném, de már low endnek számít, mégis rendesen fut.
Hatalmas hurrá a turbohangnak, kellett . -
#11771 - Az ut csuszasat, tapadasat, most is at lehet irni:)) Kereds az SCM file-okat:)
- Ha meg lesz a DevKit, es ha ki lehet majd bontogatni a script-eket, akkor at lehet majd irni sokmindent (pl. alapertelmezett YES).
Az Insane-t is teljesen atirtam:)) Nekem 16 fele tajat tud generalni (a havastol az afrikaiig, kulonbozo sivatagok, erdosegek stb. stb.), alapban beleepitve plusz palyak, sokkal intenzivebb reszecske efektek (sar, por, viz, koszolodas stb), es meg nehany dolog, amihez hozza fertem:)))))) Lekezeli az 1024-1024 vagy a 2048x2048 auto vagy palya texturakat is:))
A lenyeg, ha hozzaferunk hivatalosan, lesz itt meg valtozas:) Kiveve az engine-t, amivel gyorsitani lehetne, de ez ugyis hosszutavu program, majd hozza fejlodik a gep:)
-
#11770 Elég jó, bár néha ok nélkül berezonál, de nagy átlagban jobb, mint az átlag.
Érdekes, és pozitív, hogy váltásnál nemcsak lenyúl a vezető, mint a többi játékban, hanem csuklómozgással együtt ki van dolgozva a váltás mozdulata, és végigjárja a 6 fokozatot a keze, nem mindig ugyanott vált.
A füst és gumicsíkok jól sikerültek, szikrákat még nem sikerült előhoznom, a forgalom szebben deformálódik, a törésmodell jobb, és a lengéscsillapítók fizikája is javult. Kiakadás nincs, a desktopfelbontást visszaállítja.
A tapadáson megint csökkentettek, kicsit reálisabb, igaz így a modolt remommal eddig 1 métert nem tudtam stabilan menni, kidobja a farát (600hp, 17" kerekek).
Egyelőre bugmentesnek tűnik.
2 dolog zavart eddig: Még mindig minden alkatrészhez 5 matrica jár, és senki nem fog 1000 matricát felpakolni.
A másik, hogy a repairnél nem a yes az alapértelmezett. -
#11769 Szerintem az atlaghoz kepest nagyon jo. Az automozgas is sokkal jobb lett.
Latszik hogy tudnak nagyon a fiuk, vilagcsucs program lett volna ebbol, csak hat kellett volna az a ket ev.
Talan ha jovore rendel az AV egy SL2-ot, akkor mar tuti lesz. Mar "csak" a kesz, tutin mukodo engine-re kell "raultetni" a progit, es lehet elvezkedni. -
#11768 amúgy milyen a force? -
#11767 Ha esetleg szerelési tanács, vagy autóinfó kell, akkor iDE, ha meg rekordokat akarsz feltenni vagy minden egyéb, akkor meg emide látogass... -
#11766 olvasva nekem is, de játékban még nem láttam az 1.3-as patchet.. :( talán holnap. brühühü.. -
#11764 Csak nekem tűnt fel, hogy végre támogat force feedbacket? -
#11763 én tudom ám, hogy mikor lesz devkit. :)
Na jó, nem is akarok egyedül örülni. A kérdésemre a következő mail érkezett:
"
Holnap azt is kiadjuk.
Udv,
Kozak Tamas
Invictus"
Juhejj! -
Webmozi #11760 Mikor jelenik meg az európai verzió?
mert azt mondták, hogy ezzel a Patch-e egy időben -
#11759 Lennt van, de nincs itthon a CDm baz. Csak holnap.
Mi is a labelje a CD-nek? Tudja valaki mit néz a CD-n, mert akkor gyorsan megcsinálnám virtuális meghajtóként. -
#11758 honnan veszed hogy fagy? Amúgy 10 perc és lennt van nálam... -
#11757 bocsi! Te Street Legal fan vagy! Nem számítsz! Te mindent előbb tudsz. :)))) -
#11756 Nem biztos, hogy onhatalmulag. Valszeg szerzodestol fugg. Egyszeruen csak lassu az AV. Multkor ket hetig nem ment az oldaluk, amire eszrevettek.:))) -
Loco #11755 ez tényleg érdekes
az AV oldalán nincs semmi új.
Sztem az invictus önhatalmúlag atta ki -
Loco #11754 Vaahhh.
Télleg fagy?
Baszki akkóföl se rakom.
Idegesítő: Meg kell írnom egy oop zh.-t mielőtt tesztelnék. -
#11753 Ha van idod megnezni egy kicsitt jobban, akkor irhatnal hogy milyen josagokat talaltal benne.
Gondolom, a varos arnyekot nem sikerult befejezniuk?:( -
#11752 Ha az en oldalamat nem szamitjuk, akkor tenyleg elso voltal:)))) -
#11751 :( kár. Na ha lekaptam remélem jobbnak látom a helyzetet. :)
Amúgy így a fórumozásnak hála, meg nektek így a játékoldalak közül elsőként közöltem le a hírt, hogy megjelent. :)
..::::::..
A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót. -
#11750 - A DevKit majd csak ezutan jelenik meg. Hogy mikor? Passz...
- Sajnos, latvanyosan nem gyorsult. Hasonlo a helyzet, mint az elso patch-eleseknel. Gyorsitottak az engine-nen, de uj feature-ok kerultek bele, ami ismet kicsit vissza fogja. Sajno, el kell fogadni, hogy egy fejlesztes alatt allo engine fut alatta...
- Hogy mik konkretan az ujdonsagok, es hogy milyenek, pontosan nem tudom, mert csak 1-2 percet futott eddig az uj patch-el. Kereknyom, es jo fajta fustok azok vannak. Ja, es varosi "hatter zaj". -
#11749 én is, de nekem elhiheted, mert utálom április 1-ét.. :) -
#11747 Amúgy az Activision-ön semmi... -
#11746 És most mindenkit megelőzve: mikor lesz már Peccs#4?? :))) -
#11745 Baaaaz!
Azt vártam mikor nyögitek be, hogy április elseje van. :)
Erre elmegyek a honlapra és tényleg ott van...
Minek pont április 1-ére tették. :)
Biztos az AV tiszteletére... :)
Amúgy az Invictus.hu-n nincs kinnt a hír, én meg pont azt néztem. :)
A Devkit meg nincs is benne basszus...
Amúgy én most szaggatom lefele...
Alexease... gyorsult?, a keréknyomok szikrázódások állatak? Mond hogy igen.. :) -
#11744 - NoCD nem tudni mikor lesz.
- Gyorsabban tolti a texturakat. -
#11743 2 kérdés:
-Mikor lesz várhatóan 1.31-es NoCD?
-Aki kiproszálta,attol kérdeném,hogy a kocsik texturáit gyorsabban tölti-e bé?
THX
Lt.Balu(HA-FUN) -
#11742 Ez azert lehet, mert hosszu volt a varakozas. Pedig a patch-el alig tobb mint egy honapot tudtak foglalkozni, a tobbit az AV tokolese tette ki.