.
  • M@TriX
    Ami nekem mondott valami a következők voltak:
    1. "Moderator: (TIGAZ): lesz-e patch és ha igen, mikor lesz kész a Street Legal-hoz?
    [14:41:15] Kozak_Tamas: A legújabb Patch3.0-et a héten küldjük tesztelésre, és remélhetõen egy pár nappal késõbb már meg is jelenhet.+ "
    Ez jó hír. :) Kivéve azt, hogy ez is tesztelésre megy ami szerintem nem "pár nap" lesz. :)

2. "Moderator: (bp_): Mit csinál most az Invictus?
    [14:47:20] Kozak_Tamas: Jelenleg egy újabb PC-s, autós játékot fejlesztünk.+ "
    Süti!! Ez lényeges hír!

Tetszett az illegális másolatra való reagálásuk is. :)
    Amúgy meg nem volt nagy szám az egész, ahogyan Alexease is mondotta. faggatni kellett volna őket a fejlesztés alatt lévő játékról, a kiadásra váró 3.0-s patch-ről. Tisztán érződik, hogy annyit tudtak, hogy van a Street Legal...

Ez meg szerintem qrvára nem illik ide már bocs:
    "Moderator: (ragranor): Nem gondolkoztok játék orientált párszáz szavas fordító programokról amit a NET-es játékokba be lehetme illeszteni ,és ezáltal "korlátlná" tenni a online játékokat?
    [15:04:50] Kozak_Tamas: Jelenlegi technológiánk és a kiadók által felkért projectek mellett nem valószínü, hogy ilyen jellegû feladaton dolgozzunk.+ "

Hogy a jó életbe jön ez ide? Vagy csak én nem fogtam föl a lényegeét? Ha most 2 ember utánam azt mondja, hogy márpedig ez ide való volt, akkor fejet hajtok, de addig nem!!! :))