46059
.
-
#10576 hát valószínű... :)
Amúgy mint riport jó, de nekünk, mint Street Legal-osok és játékfanok nem volt nagyon érdemleges a pici elejtéseket leszámítva...
Na mostmár meg is nyugodtam. :) -
#10575 Az is lehet, hogy az Origo "emberei" irtak elore a kerdesek naggyreszet:)) -
#10574 Persze ha azt nezzuk, hogy "altalanossagban" egy program/jatek fejlesztotol kerdeztek, akkor lehet hogy jo volt. -
#10573 "Moderator: (ragranor): Nem gondolkoztok játék orientált párszáz szavas fordító ..."
Na ez volt az "ertelmisegi" kerdes:)) Meg a "Milyen felsofoku vegzettseged van..." Mint ha k*rvara szamitana. Es a kedvencem: "Mit csinalsz husz ev mulva?" Hat b*zd meg a kerdesed:))) -
#10572 Ami nekem mondott valami a következők voltak:
1. "Moderator: (TIGAZ): lesz-e patch és ha igen, mikor lesz kész a Street Legal-hoz?
[14:41:15] Kozak_Tamas: A legújabb Patch3.0-et a héten küldjük tesztelésre, és remélhetõen egy pár nappal késõbb már meg is jelenhet.+ "
Ez jó hír. :) Kivéve azt, hogy ez is tesztelésre megy ami szerintem nem "pár nap" lesz. :)
2. "Moderator: (bp_): Mit csinál most az Invictus?
[14:47:20] Kozak_Tamas: Jelenleg egy újabb PC-s, autós játékot fejlesztünk.+ "
Süti!! Ez lényeges hír!
Tetszett az illegális másolatra való reagálásuk is. :)
Amúgy meg nem volt nagy szám az egész, ahogyan Alexease is mondotta. faggatni kellett volna őket a fejlesztés alatt lévő játékról, a kiadásra váró 3.0-s patch-ről. Tisztán érződik, hogy annyit tudtak, hogy van a Street Legal...
Ez meg szerintem qrvára nem illik ide már bocs:
"Moderator: (ragranor): Nem gondolkoztok játék orientált párszáz szavas fordító programokról amit a NET-es játékokba be lehetme illeszteni ,és ezáltal "korlátlná" tenni a online játékokat?
[15:04:50] Kozak_Tamas: Jelenlegi technológiánk és a kiadók által felkért projectek mellett nem valószínü, hogy ilyen jellegû feladaton dolgozzunk.+ "
Hogy a jó életbe jön ez ide? Vagy csak én nem fogtam föl a lényegeét? Ha most 2 ember utánam azt mondja, hogy márpedig ez ide való volt, akkor fejet hajtok, de addig nem!!! :)) -
#10571 Egyébként nekem is ATI 8500-am van, de a #2.2-es patch után semmi színzavart nem láttam... -
#10570 Mit vártál az Origo-tól? :))) -
#10569 Hogy pontosan hogyan is mukodott a dolog, az holnap kiderul... -
#10568 Aki volt a Chat-en, vagy olvasta az anyagot, az lathatja, hogy nem sok derult ki. Elvileg semmi...
En, szemely szerint, az Origo "ertelmisegi" Chatben es az "ertelmisegi" Moderatorban latom a hibat, aki szerintem komolyan valogatott a beerkezett uzenetek kozul. Nem azt mondom hogy fasza kerdeseim voltak, de egy-ketto helyett el tudtam volna kepzelni. Es meg nem is lattam a HSW es a Hardwired kerdeseit, akik ezzel foglalkoznak, vagyis profik. -
#10566 Felkerult a mai Invictus Chat teljes anyaga:
StreetLegal Catalog -
#10565 www.trefort.net, Chat, #Vendeg szoba.
-
#10564 Ok megyek de mejik szoba? -
#10563 Du. 2-kor gyere a www.trefort.net chat-re.
Ott mindent meg tudsz:))) -
#10562 Sziasztok!
Tud valaki valamit az ujj patch-rol valamit?
Milessz benne,mikor jelenik meg,lessze benne
multi stb...????? -
#10561 aha szal ez bfg ? :)))))) -
#10560 Jó, hát te is tudod, hogy nem értek a PS-hez -
#10559 béefgé a régi logód jobb volt
ez most tájcsiul van írva? -
#10558 Oké, de ha mircel csatlakozok, mi a szoba neve, ez érdekelne főleg. -
#10557 Direkt széthúzza 120x20, ra akármekkora is legyen... -
#10556 van beépített beszélgetőgép is...
De lehet Mirc-el is... -
#10555 De basszameg, csináltam egy keskenyebbet, de hiába töltöm fel, a régit mutatja. grr -
#10554 Teszt
-
#10553 Nemtudjátk hogy lehet treforton az origo társalgójába keveredni, ja mirc-el csatlakozok rá? -
#10552 nekem is ati van 7200-es rajta van a catalist 3 driver es nemcsinal ilyen szepkis bugokat..
ocsemeben 8500 van azis rendesen megy, tuti a driveretek sz@r.. -
#10551 1 én szeretem a szuzukit
2 az egy honda.. -
Webmozi #10550 Köszi szépen!
Én is várom már az új peccset! -
#10549 Talán faragnak rajta. Nemsokár (remélem) itt az újabb patch... -
#10548 úgytom, hogy az 1.22-essel már javítottak valamin, de nekem nem ATI van... -
Webmozi #10546 A patch-csel eltűnnek ezek a színek? -
#10545 Semmi különös csak épp nincs optimalizálva ezért kéne nekem az a retkes patch(nekem 8500-am van) -
Webmozi #10544 Amúgy mi a baj az ATI-val? -
Webmozi #10543 Igen ATI-m van, de egy 9000 Pro
Fasza kártya penge képpel, de úgy látszik, hogy akkor ez nem a játékok kártyája:-((
Köszi a segítséget! -
#10542 ezt akartam én is mondani, azért kérdeztem a konfigot. Én videók driverre vagy arra gyanakodok, hogy ATI-ja van... -
hihetetlen #10541 Nagyon nagy gépigény. :((( -
#10540 Nem jön le az a kibaszott paccs, segítsetek please!!! -
#10539 Én tudom mitől olyan szép szines a kép!
A srácnak biztos valamien Ati kártyája van ez tuti!!! -
#10538 Amúgy nem ártana egy konighot meg egy videok driver verziószámot mondani... -
Webmozi #10537 Köszi szépen!
Amúgy te sem tudod, hogy mitől lehet? -
dashed_ #10536 < img src="http://www.freeweb.hu/webmozi/miez.jpg" >
csak az elejen ,es a vegen nem kell a space..
ide= < img nem kell a space
es ide= " > -
Webmozi #10535 Dashed: Köszi szépen el tudnád küldeni mailben, hogy mit csináltál, hogy neked müxik?