.
  • hen-tes
    Street Legal

Olvasói cikk

Emlékszem még amikor megjelent a gearhead Garage autó tuningolós játék, amely igencsak jó volt ,de egy idő után ott volt a bogár az ember fülében hogy jó-jó de a kocsival miért nem lehet menni? Miért nem csináltak egy olyan játékot ahol lehet kocsikázi? Hát ITT van . MEGÉRKEZETT.Amint a kezemba vettem a cd-t (tudni kell hogy a játék 1 CD-s). rögtön az installnál feltűnt hogy elég lassan tette fel a Játékot, gondoltam valami nagyon komoly játék lesz. viszont ami kicsit gyanús volt hogy a haverom adott a játékhoz már alapból 3 Patch-et. Azt mondta tegyem ezeket fel, mert külömben elég gagyi.semmi probléma a játék felment, utána sorban a 3 Patch. Elindítás után két "intro". Ez már jó.a főmenü király. Kezdem a rosszal: jött a hidegzuhany. a játék grafikálya és grafikus motorja egyszerűen elrettentő (hát még milyen lehet a 3 patch nélkük).És Ami mindennek a teteje: Nekem Athlon xp 1900+,Geforce 3 TI128mb DDR!! 256 MBddr Ram stb.... 640X480 16 bit-en és néha kicsit beakad.Végülis ami a játékkal negatívum az "csak" (mintha nem lenne elég) ennyi. Jöjjön a jobbik oldala a játéknak:"sok"(asszem 16) kocsi. !!RENGETEG!! tuningolási lehetőség és matrica.TESZT PÁLYA.....és VÁROS. 3 pálya(város van a játékban). Versenyeket kell nyerni hogy legyen tuningolásra és kocsira pénz. Még az irányításról essék pár szó. Elég realisztikus, És ami a TÖRÉSEKET illeti: Eszméletlen.ilyen jó törésmodellel még nem találkoztam(még a gumit is el lehet durrantani). Nem is tudok erről többet mondani. Nagyon jó kis játék tényleg olyan ami engem is odaragasztott napokig a gép elé(4 nap alatt végigvittem).Elsősorban azoknak ajánlom akiknek jobb gépük van és szemet tudnak hunyni a grafikai hibák felett a csodálatos , eszméletlen...!!játékélmény!! érdekében. Azért kap a játék annyi százalékot amennyit mert a -Grafika Fontos Dolog, de nem a legfontosabb.
    Értékelés: 85 %

bocs ha már volt