46059
.
-
#10177 LOL :D -
#10173 #streetlegal -
#10171 Turbóval az nem 100valahány hanem 200valahány. (ez általában azért van mert valamit rajta felejtettél az SC-ből és attól kevesebb lesz) -
#10167 Az 1.0-as eredeti?? -
#10166 TRACTION: Meg jott a valasz a levelre:)) Nem gyorsulas meg tapadas, hanem meghajtas:))
thank you , but is not the engines of the cars , the problem is the TRACTION of the cars , like 4WD , etc... how i can change the TRACTION of the cars , from already thank you.
Elvileg Gyiiik nyert, mert ez script tuning lesz...:))
-
#10165 Street Legal
Olvasói cikk
Emlékszem még amikor megjelent a gearhead Garage autó tuningolós játék, amely igencsak jó volt ,de egy idő után ott volt a bogár az ember fülében hogy jó-jó de a kocsival miért nem lehet menni? Miért nem csináltak egy olyan játékot ahol lehet kocsikázi? Hát ITT van . MEGÉRKEZETT.Amint a kezemba vettem a cd-t (tudni kell hogy a játék 1 CD-s). rögtön az installnál feltűnt hogy elég lassan tette fel a Játékot, gondoltam valami nagyon komoly játék lesz. viszont ami kicsit gyanús volt hogy a haverom adott a játékhoz már alapból 3 Patch-et. Azt mondta tegyem ezeket fel, mert külömben elég gagyi.semmi probléma a játék felment, utána sorban a 3 Patch. Elindítás után két "intro". Ez már jó.a főmenü király. Kezdem a rosszal: jött a hidegzuhany. a játék grafikálya és grafikus motorja egyszerűen elrettentő (hát még milyen lehet a 3 patch nélkük).És Ami mindennek a teteje: Nekem Athlon xp 1900+,Geforce 3 TI128mb DDR!! 256 MBddr Ram stb.... 640X480 16 bit-en és néha kicsit beakad.Végülis ami a játékkal negatívum az "csak" (mintha nem lenne elég) ennyi. Jöjjön a jobbik oldala a játéknak:"sok"(asszem 16) kocsi. !!RENGETEG!! tuningolási lehetőség és matrica.TESZT PÁLYA.....és VÁROS. 3 pálya(város van a játékban). Versenyeket kell nyerni hogy legyen tuningolásra és kocsira pénz. Még az irányításról essék pár szó. Elég realisztikus, És ami a TÖRÉSEKET illeti: Eszméletlen.ilyen jó törésmodellel még nem találkoztam(még a gumit is el lehet durrantani). Nem is tudok erről többet mondani. Nagyon jó kis játék tényleg olyan ami engem is odaragasztott napokig a gép elé(4 nap alatt végigvittem).Elsősorban azoknak ajánlom akiknek jobb gépük van és szemet tudnak hunyni a grafikai hibák felett a csodálatos , eszméletlen...!!játékélmény!! érdekében. Azért kap a játék annyi százalékot amennyit mert a -Grafika Fontos Dolog, de nem a legfontosabb.
Értékelés: 85 %
bocs ha már volt -
#10163 Mit szeretnél a harmadik patchben?
Még több fps-t
389
Változatosabb hangokat
88
"Városárnyékot"
48
Új alkatrészeket
289
Napszakokat
39
Idõjárást
39
Jobb fizika, törés, AI
108
Összes szavazat: 1000
:DDD
enyim az ezredik :)) -
#10162 Nem gond. -
[Walaki]D`Lair #10161 bocs...csak utána vettem észre hogy rossz helyre írtam...:) -
#10159 Igaz!!:)) E szerint a tapadas is lehet.
Max megirom neki, hogy hasznaljon bazi gumikat is:))) Meg elore lagy, alacsony felfuggesztest:)) -
#10158 Amugy megirtam neki, hogy hasznaljon Nitrot meg SuperCharger-t, aztan jol van:))) -
#10156 traction
- the action of pulling something along a surface;
- the power that is used for doing this: diesel/electric/stream traction;
- the force that stops somethig, for xample the wheels of the vehicle, from sliding on the ground.
Itt, e szerint "teljesitmenyt" es "fekerot" jelent - elvileg:))) -
#10155 Szo szerint en is tudom, de az egy dolog.
En is a gyorsulasra tippeltem, de az angolban sose lehet tudni:)))
Megneztem az Oxford-ban, minjart begepelem. Meglepo:))) -
Nyiri #10154 traction húzast, vontatast jelent -
#10153 Ez meg az "Angol Tanulas" c. topicba kellene:))) -
#10152 Most gyorsulas vagy tapadas?
En gyorsulasra tippeltem amugy.
De mindjart megnezem valahol... -
#10151 Ingyen?? Arakat, fizetesi-, megrendelesi felteteleket nem irnak.
(Amugy ez a masik topicba kellene:)))) -
[Walaki]D`Lair #10149 LFS első negyede februárban fog megjelenni.... -
Nyiri #10148 Hogy tudom megvaltoztatni a kocsik gyorsulasat... -
#10147 Kellene egy kis segitseg. Sok levelet kapok kintrol is, a nagyreszevel nincs gond. De van egy-ketto, ami kicsit kifog rajtam. pl.:))
hello i want to now , how i can change the traction of the cars , in the case is the ninja tranction, from already thank you
A kiemelttel - bold - van a gondom. Itt mit ertenek alatta. Foleg a TRACTION erdekelne.
Koszi! -
#10146 A jatek meg mindig nincs teljesen kesz. Folosleges felsorolni a fejlesztesek kozbeni hianyossagokat.
Amugy a Patch#2.2-vel mar elg jo. Az eger problemara itt talalsz megoldast: StreetLegal Catalog -
Redfox #10144 jóccakát! -
Toya #10143 Írtam neked ezzel kapcsolatban a múltkor... -
#10142 Remélem a devkit hamar lesz, most épp a ninját downgradeltem, a 4. városban a legkissebb motorral leggyengébb alkatrészekkel, legalapabb kasznival még tudok nyerni, csak nagy forgalom kell. Élmény, ahogy a 14"-es kerekekkel csúsztatom a kanyarokban a kocsit 40-el :). -
#10141 Amugy az oldal frissites kesz, de felmasolni nem tudom, mert a FW ismet szarakszik. -
#10140 Hogy hivatalosan lesz-e varos bovites, azt nem tudom. De lehetoseg az van ra. Hogy a DevKit-ben a varos fejleszto resz is benne lesz, asssem tudom. De jo lenne... -
#10139 Amúgy találtam egy utat, ami kimegy, és a vége el van barikádozva. 5. város kezdemény? A gyártelep, a temető, a kikötő mind jó lenne versenyezni, remálem valamelyik majd benne lesz.
3. patchról valami? Devkit? -
#10138 Nem vagyunk egyformak...
De mar "kertem" korabban az Invictustol, ha tudnak epitsenek be egy-ket mas terkep funkciot is.
Leggyen fix es forgo, es kulonbozo nagyithatosag is. Esetleg, az egeszet is mutathatna.
Engem neha az zavar meg, hogy nem latom at a terkepet, nem tudok menetkozben utvonalat tervezni. Persze ez eltoltott jatekidotol fugg, mert ha az ember "megtanulja a varost", akkor terkep sem kell, akkor a leghatekonyabb. De kinek van annyi ideje. Amire megszoktam a varost, addigra mar atkerultem a masikba. De ugy is vegeig jatszom meg nehanyszor, akkor majd jol jon. -
#10137 "Szerintem pedig ha az ember autoban ul es terkep alapjan vezet akkor termeszetes hogy az utiranynak megfeloen forgatja a terkepet,es nem 180 fokkal megforditva probal tajekozodni rola."
Hát lehet hogy én vagyok a hülye, de én még embert nem láttam, akinek forgatni e kellett volna a térképet ahhoz, hogy tudja merre megy. Szóljon már valaki hogy én vagyok túl intellignes ahhoz, hogyha lefelé mész, akkor fel vannak cserélődve az irényok, és ez alapján tudom merre kell menni ;)
-
Redfox #10136 jó, kösz a választ -
#10135 Ma frissitek!
Sajnos, ahogy meg decemberben mondtam, ha beindul a munka, akkor meg kevesebb idom lesz, vagy semmennyi...
Ez be is jott sajnos, fuszerezve egy 3 napos FW leallassal:(
Kozben azert az adatbazis programot is hegesztgetem az oldal ala, es talan ebben a honapban meg egy "sajat" szerver is be lesz allitva. Akkor azert rugalmasabb, gyorsabb, egyszerubb lesz a frissites online-on keresztul.
Addigra a program is jobban "beindul", es megerkeznek az elso "igazi" kiegeszitesek is. -
Redfox #10134 Alexease, mikor frissíted az oldalt? -
#10133 :)
szard már le :)
szegény ide szokott, pedig utálja a gamat. -
#10132 jellemző... -
[Walaki]D`Lair #10131 Én élveztem :DDDDDDDDD
LFS powahhh -
#10129 :( -
#10128 még nem -
#10127 patch 1,2,2.2
ezek után van ujjabb ? -
#10124 virtual memory -ra keress ra helpnel szepen leirja utvonalat hol talalod :) -
#10123 XP alatt?