Barracuda IV a Leghalkabb ?
  • llacee
    Köszi a gyors válaszokat :)
    Gerry & All:
    Igazából,ha bekussolna a gépem teljesen és nem kéne a másik 3 tápventit a jó szellőzés miatt jártnom megelégednék egy Lasabb sebességgel is....
    Most egy AzonaClassic 400W-os Midi 4nagy 3kis helyes házam van.Abba az iró a DvD,rack és két vinyó meg a floppy úgy fért csak,be hogy szellőzésük is legyen,hogy a legalsó 3.5"-os helyre tettem az egyik vinyót fölötte egy szünet és afelett a floppy és a ház aljába egy szivacsra rátettem a másik vinyót fejel lefelé.
    A kettőjük közé merőlegesen meg egy tápventit ami a ház elejéből húzza a friss levegőt rájuk+ a házba.
    Ha kikötöm a vinyókat a tápventit akkor a gyári Intel P4-es hűtőn kivül nincs más hangja a gépnek,de a kazánlemez vastag házból az nem hallatszik.
    A vinyók sajnos igen ezért gondoltam,hogy lecserélem egy Seagate-re amit a kishelyek aljába beteszek és akkor jólva az magában.
    Úgyhalottam a MAxtor vinyót átlag olvasás irási sebességben otthagyja mivel a tányér végén sem nagyon csökken a sebessége.Igaz Stripe-ba szarabb,de nem raidelnék mindenáron.
    Laalee:
    Nemtudom milyen új Maxtorokra gondoltál ,mert ezek max egy hónaposak ennél nemhiszem van újabb.
    Általában 2-3 hét müködés után jön ki a sipoló hangjuk.Kishazánkban még "L" típusú Maxtort még nem láttam.
    Lala: és meg vagy elégedve a sebességével ?valami rossz tapasztalat esetleg ?Régóta van meg ?És még a méretére lennék kiváncsi,hogy hány GB-os :)