Icewind Dale II
  • mad mind
    Nekem sikerült!
    Szóval sorrend van. Előszőr ki kell szabadítani a rabokat. Ehez az egyik nyújtópad tekerőjét kell elforgatni(a bal oldali) ekkor jön egy adag őr akiket le kell vágni.(megszólal a riasztó, amit én nem tudtam kikapcsolni, elméletileg lehetséges) Beszélni kell a rabokkal és Nheero Fhutma-val. Ő megkér, hogy nézz utána mi történt a társával.
    A második szinten a legszélső folyosó végén van a hullája(vigyázat a guruló kővel). Vissza Nheerohoz aki megkér, hogy keresd meg a kardját különben nem fog békében nyugodni és keresd meg a módosított mandragóra gyökerét.
    A harmadik szint majdnem közepén (a sebző ajtókkal körülzárt szobában)van a kard. A karddal vissza a hullához, aki megmutatja hová rejtette a gyökeret. Ell kell baktatni a gyökérért az Ancient Wyvernhez. A gyökér nekem csak azután jelent meg, hogy megtudtam hol kell keresni. Vissza Nheerohoz aki megkér cseréld ki az eredeti gyökeret a laborban az övére és csinálj neki löttyöt, majd rakd vissza az eredetit.
    El a laborba és a középen lévő asztalokból a jöbbszélsőre rakd a hamis gyökeret(legyen a zsebedben az eredeti gyökér).
    Most több lehetőség is van. Vagy az itt rohangászó fickót veszed rá hogy kapcsolja a kart, vagy, ha van 15-ös alkímiája valamelyik karinak, akkor vele húzod meg a kart(mostmár működik). Pár pillanat és elkészül az ital, akkor a hamis gyökeret és az elkészült italt elvinni, helyükre az eredeti gyökér, és már kész is a feladat. Ezután a bal oldali asztalra Wyvern fullánkot rakva a karral lehet mérget gyártani.
    Sok sikert.