484
Icewind Dale II
  • mad mind
    Nekem sikerült!
    Szóval sorrend van. Előszőr ki kell szabadítani a rabokat. Ehez az egyik nyújtópad tekerőjét kell elforgatni(a bal oldali) ekkor jön egy adag őr akiket le kell vágni.(megszólal a riasztó, amit én nem tudtam kikapcsolni, elméletileg lehetséges) Beszélni kell a rabokkal és Nheero Fhutma-val. Ő megkér, hogy nézz utána mi történt a társával.
    A második szinten a legszélső folyosó végén van a hullája(vigyázat a guruló kővel). Vissza Nheerohoz aki megkér, hogy keresd meg a kardját különben nem fog békében nyugodni és keresd meg a módosított mandragóra gyökerét.
    A harmadik szint majdnem közepén (a sebző ajtókkal körülzárt szobában)van a kard. A karddal vissza a hullához, aki megmutatja hová rejtette a gyökeret. Ell kell baktatni a gyökérért az Ancient Wyvernhez. A gyökér nekem csak azután jelent meg, hogy megtudtam hol kell keresni. Vissza Nheerohoz aki megkér cseréld ki az eredeti gyökeret a laborban az övére és csinálj neki löttyöt, majd rakd vissza az eredetit.
    El a laborba és a középen lévő asztalokból a jöbbszélsőre rakd a hamis gyökeret(legyen a zsebedben az eredeti gyökér).
    Most több lehetőség is van. Vagy az itt rohangászó fickót veszed rá hogy kapcsolja a kart, vagy, ha van 15-ös alkímiája valamelyik karinak, akkor vele húzod meg a kart(mostmár működik). Pár pillanat és elkészül az ital, akkor a hamis gyökeret és az elkészült italt elvinni, helyükre az eredeti gyökér, és már kész is a feladat. Ezután a bal oldali asztalra Wyvern fullánkot rakva a karral lehet mérget gyártani.
    Sok sikert.
  • Viking
    Kérdés: mekkora egy full plate mail max dexterity bonus-a? Mer' ahhoz állítanám be harcosomat meg tempus papomat!
  • Falabu #149
    Csáá!!
    Ha minden igaz akkor az egy Baldur's Gate Playstation-re!!
  • noxon
    Hali! A BlackIsle com-on mi az a Baldur's Gate: Dark Alliance? Tudja valaki? Gondolom nem egy új gamé...
  • OYYO
    3-as vége
  • Hypo #140
    aha, sajna 3 napja egy perc idom se volt gamelni, de majd a 7 vegen, bar a syberiat kene lenyomni elotte, mert ha a realmsbe elmerulok elszall a hetvege:}}
  • Hypo #137
    feher sarkany?:}
  • OYYO
    Akkora faszság hogy nem igaz:
    A Dungearok vezére megkér, hogy nyírjak ki mindenkit a barlangjáratokban,ezt megtettem,mégsem tudtam azt válaszolni,hogy megöltem mindenkit,csak"nem még nem végeztem vele,Itt aludhatnék?"
    Tiszta ideg vagyok,mert a küldetés teljesítéseken kívül semmiért nem kapok xp-t(értsd:mindenki gyengébb nálunk)Egyszerűen faszság ez az új szabályrendszer.Persze nem minden pontban,mert az tény,hogy a túl táposítás semmire sem jó,de azért legyen már egy kis esélyem a fejlődésre
  • Hypo #133
    azert a pathfinding resze az eleg bugos, alig talalnak meg neha egy ajto bejaratot
  • noxon
    Csákó fiókák!
    Nagy végre megszereztem az Icewind Dale 2-öt, erre bazzeg generálok nagyban karikat és szónélkül kilép a windowsba, minden hiba üzenet nélkül... ezt állandóan elljátsza, így még a karaktereken nem jutok túl.
    Ti nem tapasztaltatok ilyet? Esetleg tudtuk ajánlani valamit?
  • Hypo #126
    Bin, hat gaz az erdo, en le se tudtam irni:}}} az segitett hogy teleraktam a map-et noteokal, minden kijarat elott egy note quick save kimentem, majd lecsekkoltam hova jutottam, aztan vissza load es irtam a notehoz hogy hova vezet epp az az osveny
  • Evil
    egy link nekem is jol jonne mert szerintem a coyote rol toroltek ,legalabbis nem jon.
  • Jacky
    Segitsetek legy szives megszerezni a jatekot! Nem tudom letolteni. Irjatok: [email protected]
    Koszonettel.
  • Hypo #116
    Jaja ezek kiraly dolgok, en drow/ranger-el nyomom azt se szeretik mindenutt:}}}
  • Hypo #113
    maotun, hát sok hatása nem lesz, csak arra vigyazz hogy ha nem evil partyval jatszol akkor kicsit furán veszi ki magát a dolog. Ha ilyen game-el játszol mint az IWD, vagy a BG sorozat, érdemes úgy nyomni mintha tényleg benne lennél a történetben, sajnos sokaknak ez is olyan mint a diablo, ami persze biztos élvezetes dolog, csak hát nem szerepjáték. Szóval ha én nem evil partyval nyomulok, akkor soha nem csináltam olyat, hogy idegenek házába bemegyek és lopok össze vissza:}
    Amúgy ha 3 karival nyomod nem gáz, de azért elég kemény ellenfelek vannak, viszont az xp is jobban jon ugye mert hat csak 3 fele kell osztani, szóval hamarabb érsz el ütősebb szinteket.
  • Hypo #103
    Ja amikor már mindent megcsináltál, újra vissza kell menned az erdőbe, átverekedni magad, aztán lesz egy hely ahol egy csomo fa rád támad, ha legyakod őket egy rész az erdöből eltünik és ott tudsz tovább menni a következő részhez, egyre vigyázz, pihenj elötte mert a következő páján 9,10 kemény pók támad, plusz csapdák, illetve 4,5 jég troll is szóval nem egyszerű
  • Falabu #102
    Végre elkezd beindulni ez a topic is!!
  • Hypo #98
    OYYO: Figyu csak ugy tudod megcsinalni ha minden helyre ahova mesz a map-en teszel noteokat, minfden kijarathoz is, es vegig probalod, MERT egy csomo helyzin ugyan ugy nez ki de megis egy masik, azert nem tudok pontos utasitast adni mert en is ugy tudtam megvcsinalni hogy be note-ztam es orrba szajba mentegettem
  • Hypo #95
    ja egyebkent ha a dyrad tol balra mesz ott van egy rakas pok de az ilyen holt palya mert onnan nem tudsz beljebbmenni csak vissza
  • Hypo #94
    Van jobb felul egy osveny azon menj be, aztan.....nem emlekszem pontossan ugyanis rengeteg kicsi helyszin van mondom note-okat irj a mapre
  • Cölöpverő
    Icewind Dale első részéhez kéne leírás tudna valaki címet mondani ahol találok?
  • Hypo #90
    Hat en tul vagyok rajta de vert izzadtam. Az elso dolog hogy minden egyes teruletet ahova bemesz rogton terkep ott area note aztan valassz egy utat azt is jelold meg a terkepen nevezd el pr-nek peldaul aztan quick save es mehetsz. ezt minden helyen el kell jatszani ugyan is nagy szivattyu az erdo. Altalaban 2, 3 osveny van, az egyik teljesen kivisz az erdobol, a masik altalaban ugyan oda visz, es persze van egy tovabb is. A lényeg hogy mindent jelolj a terkepen. 3 dolog van az erdoben. 1. az eltunt arany ivo szarv, amit a falunal levo szellemtol loptak el. Ez az erdo kozepen van odaig jutottak a rablok. A 2. dolog a falubol a ferj szellemenek rejtejere is itt lehet eljutni. Szoval szerintem aki ezen az erdon tul lesz az mar fellelegezhet. Ja es ha mar mindent megcsinaltal es mar azt hiszed hogy vege ahhoz hogy tovabb lepj a game-ban ujra at kell magad ragnod az erdon, csak most eleg kemeny ellenfelek lesznek. Nekem megvan az osszes area bejelolve, ha nagyon elakadnatok bar szerintem mindenki jegyzetelje a sajat terkepet, ugyan is egy csomo helyszin tok ugy nez ki azt hiszed mar voltal de megse. ami az elejen van kis fa es 3 osveny olyanbol 5 van es a tobbibol is legalabb 3, 4 helyszin sok sikert
  • oz
    A 201-es patch csak a Kyro alapu kartyak alatti hibat javitja. Roppant mod orultem neki, mert enelkul elszallt a progi.
  • Jacky
    Mondjatok egy helyet legy szives, ahonnan le lehetne tolteni!
    Please [email protected]
  • I.C.ram
    hosszabb ez a jatek mint a bg2?
  • M.A.D.
    szopók...ki használ patchet hozzá?
  • Falabu #74
    Csá!
    Van rajta pár MP3, képek, és pár nagyon ritka tárgyat tesz bele a gaméba!!
  • Hypo #73
    Es mi van ezen a bonusy cd-n?
  • Falabu #72
    Figy!
    Nemtudok mondani. Bocs :(((
    ezt is a saját izémre töltöttem fel!!!
  • Evil
    es a teljes iw2 hoz nem tudsz cimet ami nem ftp-s vagy dc-s?
  • Falabu #70
    oppá!!
    egy kis gond
    adok másik címet!!
    innen el lehet érni mind a 2-t!!
    web.interware.hu/pagonyi
  • Falabu #69
    Na szóval itt a link!!!
    Valszeg nem fogom leszedni!!!
    http://web.interware.hu/pagonyi/ID/EPH-ICEB.BIN
    ez a Bin
    http://web.interware.hu/pagonyi/ID/EPH-ICEB.CUE
    ez a Cue :))
  • Falabu #68
    Ha kell a bonus CD akkor felrakhatom a webre!!!!
  • M.A.D.
    http://dchun.hq.hu/ itt a hub címeknél van 4 HUB
    Én az egyiken az alkönyvtárát már megtaláltam.
  • M.A.D.
    Hát most nem találom..:(( A vicc az, hogy nekem megvolt....de nem bírtam felinstallálni a gamet, nbemountoltam Daemonnal a 2-es cd-t..azt nem látta...pedig jó volt a méret...szóval delete volt. Most akarom megint lehúzni.
  • M.A.D.
    nem hinném...én sima dc-t használok (már egy éve)
  • M.A.D.
    Húúú...most láttam valamelyik svéd HUBon

pill.
  • M.A.D.
    No emberek. Most húztam le DC-ről a 201b patchet. Játszik valaki így vele?
  • Hypo #57
    uhh ne is mond, csak kerulj a jatek belsejebe, egy apro labirintus aztan nezhetsz ki merre:} az en karaktereim valoszinu mind felnek egy ajto elott mert amig atmennek rajta megoszulok
  • Dikkma
    Nem úgy néz ki, mintha akkora siker lenne a játék, mint számítottam rá.. meg csak úgy megjelent, semmi általános infó (hírek, shotok múvik) na mindegy.