Help!
  • matyi0323
    #5290
    Hali.
    Igazából nem tudom vírus-e vagy mi ez.. fogalmam sincs, csak nagyon idegesít.
    Pár napja van az, hogy amikor meg van nyitva egy ablak (böngésző, word, játék, bármilyen program ) akkor csak úgy magától lerakja a tálcára.. ez ment 2 napig. Ma az megszűnt, most azt csinálja egész nap, hogy mintha kikattintanék az éppen nyitott ablakból. Szóval például gépelek most ide, de közben vagy 5x rá kell kattintatnom a megnyitott böngészőre, mert olyan mintha az asztalra kattintanék egyet és így ettől ez nyitva van ugyan, csak nem csinál semmit.
    Ez még a kisebbik gond, a nagyobbik az, hogy a mai nap már folyamatosan dobál le a wifiről. Ez egy asztali gép, kb. 3 hónapja megy wifiről a net rajta, eddig semmi baja sem volt, igaz 3 hete messzebb lett a routertől, de eddig ez sem befolyásolta, a jelerősség még mindig 90+%. Van egy laptop is, azon meg sosem kapcsol szét a net, se a napokban, se korábban nem volt hasonló. Routert, modemet ki-be húztam.. többször is, nem változott semmi. Szóval mi lehet vajon a probléma? Azért írtam ide, mert feltételezem vírus, mivel eddig minden rendben volt.

    Lefuttattam ma egy Avast teljes vizsgálaton, az nem talált semmit.
    Lefuttattam még egy Malwarebyte's antimalware-t, ez talált 4 fertőzött fájlt, azt töröltem is. Ezek után lefuttattam mindkettőt, de nem találtak semmit, viszont mindkét említett problémám ugyanúgy fennáll.

    Valami ötlet? köszi