Help!
  • zvaragabor
    Én személyszerint az Outpostra szavazok, szerintem jobb. A matousec tesztjén az Outpost negyedik lett, míg az F-Secure kicsit lemaradt(15.). TOP10 Review tesztjén is hasonló a helyzet, Outpost második, F-Secure tizenkettedik, bár ez a teszt inkább support, terméktámogatás szemszögből teszteli a falakat.

Az F-Secutre Internet Security tartalmaz tűzfalat. Tudtommal különálló tűzfaluk nincsen.

SpyEraser, SpyBot mellé a szokásosak: Ad-Aware, Terminator, AVG AntiSpy free, a-Squared Free, ezek ingyenesek, ha fizetős kell, akkor Spyware Doctor, CounterSpy, SpySweeper. Bár ez utóbbi három, főleg a CS, és a SS kicsit fogja a rendszert.

"ugye ott nemnézik ki és milyen serialt használ?"
    De biztosan nézik valahogy/valamivel. Ők sem buták, tudják, hogy van ilyen, és biztosan tesznek is valamit ellene. De azt már nem tudom hogy hogyan, milyen hatékonysággal. Most nem akarok senkit sem warezolásra buzdítani, nagyon távol álljon tőlem, én ingyenszoftver párti vagyok, de ha valaki "használt" serial-t használ, az nem föltétlen jelenti azt, hogy a szerverek már másnap kiszúrják. Itt is előfordul, hogy akár több hónapig gond nélkül lehet frissíteni, de az is előfordulhat, hogy 4 nap múlva azzal a hibaüzenettel jön a szoftver, hogy a termékkulcs lejárt, szerezzen újat.