Help!
  • Rudee360
    Üdv emberek, egy teljesen off dolgot akarok megosztani veltek, igazából ide kapcsolódik nagyjából...Tehát 2 éve tapasztalok érdekes dolgokat, amikor úgymond amatőr netes voltam, mindenféle jobbnál jobb vírus írtót és antispyware-t raktam fel, csak hogy biztonságban tudjam a gépem. De úgy gondolom vak voltam és nem csak én az összes netes szinte vak aki elhiszi azt hogy ezek bármelyike ér is vmit...több mint egy évig ment a szarakodás hogy mit használjak hogy végre tiszta legyen a gépem és ne baszakodjon...egy 160 gigás winyót tönkre is bazstam emrt annyiszor kellet formázni, mert ezek a ,,vírusírtók,, nem segítettek...Szóval úgy döntöttem nem fogok szart sem használni...és nem is volt gond, és ez komoly a windows tűzfal felvolt küldve maxra és semmi más, és ugyanúgy járkáltam veszélyes odlalakon. De ami biztossá tette azt hogy télleg szart sem érnek az az volt amikor újra felraktam egy írtót egy haverom tanácsára mert hoyg ez snassz hogy semmi sincs... és biztonság képp futassam le (nod32)... akár hiszitek akár nem úgy belassult mint a picsa a gépem, és utánna le is töröltem a faszba, és azóta már van új winyó és azon nem volt eddig semmi alkalmazva és ennek kb egy éve...semmi gondom nincs! Úgygondolom a nagy virus írtó cégek tesznek róla hogy a sztár virusírtójuk találjon vmit a gépen...vagy iylesmi. Mind1 sorry a kurva hosszú regényért, muszály volt leírnom vhova nah peace