Help!
  • zvaragabor
    Kisvinyóra feltettem a VCatchot, telepítésnél felkínálta a lehetőséget, hogy akarom-e telepíteni a UCmore-t, ez egy IE toolbar, ami valami keresés optimalizáló, szörfözési szokások alapján. Alapjában véve, kém, nem kívánt alkalmazás, de NEM potenciálisan nemkívánt. Következőoldalon a telepítésben szintén egy ajánlat, most egy BargainBuddy nevű biszbaszt akar rámtukmálni. Reklámokat mindenféle témában, a szokásaimtól függően jelenít meg, ezt írja a bevezetőben. És hogy nem használja fel a személyes iformációim. Szal ez egy adware. Szerencsére egyiket sem kötelező telepíteni, nem is telepítettem egyiket sem. Telepítés befejezése előtt kidobott vaglami hibaüzit, nem foglalkoztam vele, leokéztam, és kért egy restartot. Felállt a rendszer, vártam hogy betöltsön ő is. Nem töltött. Stat menü mappája üres volt, program files-ban megtaláltam az exe-t. Indít, GUI betölt, itt már nem tudom mi volt, kattintottam valami OK vagy start vagy nem tudom milyen gombra, kérte hogy készítsek valamilyen buddie(budi lol :D ) listát. megyek budi listát csinálni, erre hibaüzi, majd a program kilép. :D
    Meguntam, uninstall. Per pill nem tudom hogy miket hagyott maga után, 1-2 antispy-t majd lefuttatok a napokban.