Help!
  • zserrbo
    Szerintem, hogy cooldoc a "robosztus" szó alatt a nagy erőforrásigényt és ebből fakadó esetleges renndszerlassulást értette. Ez a gép teljesítményétől is függ. Szerintem egy 3 GHz-s proci/ Core... -val és 1 GB rammal nem lesz érezhető a lassulás. Én nem néztem még ekkora gépen, de szerintem ennyin már biztos nem lesz lassulás.
    Igen jó a CounterSpy. H aabszolút nem lassítja a gépet mehet, de én most ezeket használom: NOD 32, Outpost 4.0... tűzfal, Windows Defender, DMR, XP-AntiSpy (ez nem hagyományos kémprogram írtó) és nemsokár már felrakom a Spyware blaster. Ezen kívül fontos a jó böngésző. Ismertebbek FF és Opera. Nekem az utóbbival gondjaim vannak egyes oldalaknál, köztük egy fontossal is.
    Ezenk víül még a Spyware Doctort haszálom offline scanre, de cookieken kívül egy ideje mást nem talál már. Főleg a DMR és az Outpost használatakor vettem észre, hogy alig jönbe valami, vagyis semmi 1 hónapja, amit nem vettek volna észre.
    És igen a CounterSpy ugyanazt a motort használja, mint a Windows Defender, ha jól tudom Giant a neve a motornak.

A DMR-hez itt egy kis leírás. Én ez alapján értettem meg.