Borg#9
Azért ehhez már tényleg bőr kell.
Csak húzzák még és még...
Egyébként nem ez az egyetlen szemétség a matáv részéről.
Történt ugyanis egy hete, mikor jöttek a matáv számlák, hogy nekünk is, nagymamáéknak is, és több ismerősünknek is 2db számlát küldtek ki, ami teljesen megegyezet!
Természtesen mind2 összege le volt vona a lakossági betétről, mivel automatikusan van ugyebár.
Nagy reklamáció, a sárga földig lehordtam az ügyfélszolgálatosat, de persze szabadkozott, hogy admin hiba történt, és visszautalják akövetkezö havival a pénzt.
Na most nem tudom emléxik e valaki, a pár hónappal ezelőtti worldcom vagy mi volt a neve botrányra.
Ugyanezt tette, DIREKT duplaszámlázást csinált, hogy úgy tüntesse fel, mintha marhanagy forgalma lenne, ezzel mindneféle gazdasági folyamatokat megbundázva, amihez én már kevés vagyok hogy felfogjam.
Ugyanezt teszi most a matáv. DÖGIVEL csökken a forgalma, telefonokat mondanak le tömegesen, az új dijszabások stb miatt. Ennek ellenére neki "nő" a forgalma, a részvényei magasan maradnak stb.
EGÉSZ ADDIG MIG MEG NEM BUKIK! És tiszta szivemből kivánom neki, hogy kurvanagy felhajtás közepette bukjon bele az egészbe!