Emeli a telefondíjakat a Matáv
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cimboram aruvasarlasi hitelt szeretett volna felvenni, de a banknak kellett a vezetekes telefon szamla is. (Viz, gaz, villany szamla nem volt elegendo...)
bocs az off-ert
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Az egeszben az a szar, hogy nem azert kell magasabb arakat fizetni meg nem azert emelnek, hogy aztan azt itt mAgyarorszagon befektessek, hanem azert, hogy a nemet anyavallalat ne menjen tonkre ... es ez a leggusztustalanabb az egeszben.
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
jó ahhoz viz gáz villany stb havi számla is
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

A legnagyobb luxus ár/teljesítmény viszonylatában a telefonos modem-kapcsolat. Én a kábelemért jóval kevesebbet fizetek, hogy más elõnyét már ne is mondjam.
Beindul az ördögi kör: drágább tarifák -> kevesebb elõfizetõ -> még drágább tarifák -> még kevesebb elõfizetõ...
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket
Mennyi pénzt akarnak még kisajtolni az emberekbõl???
Rohadt, pióca vérszívó banda!
\"Born to Lose, Live to Win\" --Motörhead
Csak húzzák még és még...
Egyébként nem ez az egyetlen szemétség a matáv részérõl.
Történt ugyanis egy hete, mikor jöttek a matáv számlák, hogy nekünk is, nagymamáéknak is, és több ismerõsünknek is 2db számlát küldtek ki, ami teljesen megegyezet!
Természtesen mind2 összege le volt vona a lakossági betétrõl, mivel automatikusan van ugyebár.
Nagy reklamáció, a sárga földig lehordtam az ügyfélszolgálatosat, de persze szabadkozott, hogy admin hiba történt, és visszautalják akövetkezö havival a pénzt.
Na most nem tudom emléxik e valaki, a pár hónappal ezelõtti worldcom vagy mi volt a neve botrányra.
Ugyanezt tette, DIREKT duplaszámlázást csinált, hogy úgy tüntesse fel, mintha marhanagy forgalma lenne, ezzel mindneféle gazdasági folyamatokat megbundázva, amihez én már kevés vagyok hogy felfogjam.
Ugyanezt teszi most a matáv. DÖGIVEL csökken a forgalma, telefonokat mondanak le tömegesen, az új dijszabások stb miatt. Ennek ellenére neki "nõ" a forgalma, a részvényei magasan maradnak stb.
EGÉSZ ADDIG MIG MEG NEM BUKIK! És tiszta szivembõl kivánom neki, hogy kurvanagy felhajtás közepette bukjon bele az egészbe!
tök unalmas már az állandó visszaélés az erõfölénnyel...
és ide miért nem lehet smiley-t beszúrni??? 😊
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az o szintjükre, és legyoznek a rutinjukkal.
Hát van bõr a pofájukon...
<< Matáv, a fizetésen túl! >>
<< Matav, az Unión túl! >>
😊))
\"De én elszegényedtem. Csak az álamim maradtak. Álmaimat a lábad elé terítem. Óvatosan lépdelj, mert az álmaimon lépkedsz\"