Minden amit a II. világháborúról és a Harmadik Birodalomról tudni lehet
-
Renegade #9596 na meg azt se feledjük, hogy nagyon könnyű nekünk Magyaroknak szalonnácivá válni, könnyebb azonosulni a szövetségeseinkkel, akik maguk voltak a földre szállt angyalok az ellenségeinkhez képest. Persze van benne valamennyi szemellenzősség ez vitathatatlan, ez tény, de amikor a kilencvenes években van lehetőséged először igazi történelmet tanulni, és rájössz hogy kutyául bántak velünk, lemészárolták és megerőszakolták a civileinket, és ha ezt szóvá teszed, hova tovább fészkelődsz a minden héten holokauszt, minden héten Hitler az ördög jellegű agymosás miatt, akkor csípőből lenácizhat a közvélemény, hát akkor én gond nélkül bevállalom, hogy náci vagyok :)
Nehéz nekem elfogadni azt, hogy partizánnak kell hívni azt, aki amellett hogy harcol a megszállás ellen Jugoszláviába + büntiből Magyar civileket öl tízezer szám, de terroristáknak kell hívni azt aki a közel-keleten a saját országát védi a NATO csapatokkal szemben.
Konklúzió: Szerintem ma Magyarországon az a szalonnáci, aki igyekszik reálisan látni a II. VH szörnyűségét, attól függetlenül jót vagy rosszat mondani az adott személyekről, népekről, hogy melyik oldalon harcoltak. Na ez elég ciki szerintem.