Minden amit a II. világháborúról és a Harmadik Birodalomról tudni lehet
-
Én akár hogy is nézem.. gyakorlatilag németország hadban állt a létező világ felével.
És ki tehet róla? Hogyan jön ez a fejlettségez? Mi is hadban álltunk mindenkivel. Ettől még nem voltunk fejlettek...
Harcolt a ruszkikkal, franciákat gyakorlatilag 2 hét alatt tönkre verte.
Nem technikai, vezetési okai voltak ennek. Egy épkézláb szövi vezetés simán meg kellett volna állítania a német erőket...
Lengyelországi benyomulás gyakorlatilag csak egy szimpla hadigyakorlat volt.
Ez az, ami akkora téveszme, hogy szavak alig vannak rá. A sokkal kisebb és kevésbé pontens ellenfél ellen nézd meg, hogy a totál superior Luftwaffe milyen veszteségeket szenvedett. Ja, és a szovjetek is beszálltak... Ja, így könnyű...
Harcoltak a vízen, földön levegőben.
Ahogy UK, USA az oroszok és Japán is...
Ez az egész rész kb. egy hobbináci hőskölteményre emlékeztet engem...
De nem volt akkora zsarnok mint sztálin vagy mao.
Nem is tudtam, hogy létezik ilyen skála. Ez kb. olyna, mint különbséget tenni nemi erőszak és nemi erőszak között, meg gyilkosság és gyilkosság között. Bár a jog némi különbséget tesz még a szándékos eseteknél is, de azért morálisan ilyet leírni. Tudod ez olyan, mint a terhesség, az vagylagos állapot és nem lehet "kicsit terhes", ahogy kicsit zsarnok sem...
A történelem ismétli önmagát, mint azt tudjuk..
Az ilyen közhelyeknél szokott felforrni az agyvizem... Késő van, ezt inkább nem fejtem ki...