Minden amit a II. világháborúról és a Harmadik Birodalomról tudni lehet
-
Nagyon frankó leírás, végig olvastam találtam is benne több érdekességet de egyet kiemelek:
"Ez az egyszerű tény nagyban befolyásolta az elkövetők megbüntetését, vagy annak elmaradását. Jelen írásomban egyetlen esetet mutattam be, melynek során az elkövetőt életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték hadifoglyok meggyilkolásáért. Ezen kívül egyetlen másik eset ismert, melynek során, egy többszörösen büntetett előéletű, mentálisan sérült, súlyosan antiszociális amerikai katona több német hadifoglyot megölt, vagy megsebesített az Egyesült Államokban felállított egyik átmeneti fogolytáborban a háború után. A katonát a hadbíróság nem beszámíthatóvá nyilvánította, és bizonytalan időre pszichiátriai kezelésre és elzárásra ítélte."
Azt nem írja hogy mikor vált ilyenné, de ha a bevonulása előtt is ilyen volt akkor hogy a francba került a hadseregbe? Valószínűbb hogy a háború után tette azt amit tett... ugye?
Arról sincs semmiféle írás hogy a Csendes óceánon hogyan bántak a Japánokkal, pedig ott ennél durvább volt a helyzet.