Minden amit a II. világháborúról és a Harmadik Birodalomról tudni lehet
  • ambasa
    OFF

Nem értem a problémádat? Miből gondolod, hogy megváltoztattam az álláspontomat? Nem tetszik, hogy NoBear és én normálisan beszélgetünk és nem hülyézzük egymást? Hiányzik a gyíkháború, ami itt eléggé megszokott? Tudom, hogy szokatlan, de ha esetleg valaki számomra megfelelően igazolja az álláspontját akkor is körömszakadtáig ragaszkodnom kell az eredetihez, és természetesen a beszélgetőpartneremnek is az övéhez? Vagy csak egyszerűen szokatlan, hogy a névtelenségünket nem használjuk ki és arctalanul is úgy viselkedünk, mintha ezt szemtől szembe tennénk? Szokatlan, hogy hagyunk egymásnak kiutat és nem döngöljük agyagba egymást, és nem kényszerítjük egymást olyan helyzetbe, hogyha már saját magunk sem értünk egyet a korábbi véleményünkkel akkor is ragaszkodnunk kelljen hozzá, mert ha esetleg visszakozunk akkor kitudja mi történik velünk?

Egyébként nem véletlenül fogalmazok úgy ahogy, pl én nem írtam azt, hogy "teljesen hülyeség" azt írtam "tűnik" (az egy hangsúlyos szó ott) remélem érzed a különbséget. NoBear érezte.

Tudod NoBear és én ismerjük egymást más fórumról, ahol az ittenitől eltérően, még a legkeményebb vitákban is szokás megadni a másiknak a kötelező tiszteletet, tehát itt is megtesszük egymásnak (és szerintem másnak is). Tudod az a probléma ezen a fórumon is, hogy nem hagytok kiutat az elegáns távozáshoz, és ezért durvul el a legtöbb vita a legpitibb dologból.

Természetesen írhattam volna azt is, hogy na ugye, akkor nem is volt gyakorlat, pár eset nem a világ, mire NoBear visszaírhatta, volna hogy csak a szavakon lovagolok, de akkor is úgy van. Ezt szeretted volna inkább?

TG