Minden amit a II. világháborúról és a Harmadik Birodalomról tudni lehet
  • Molnibalage
    Én nem erre gondoltam. Nagyon sok dologban igaza van, csak nagyon vad dolgokat jelent ki pár példa alapján úgy, hogy a vizsgált környezetet leszűkíti, ergo kiszór mindet, ami neki nem szimpatikus és torzítaná az ő világképét.

Mintha és odamennék egy 14 évese srácokhoz és jól elvernék 10-et zsinórban. Ezek után feltételezni, hogy a világ összes férfiját képes vagyok laposra verni, az elég meredek. Ő pedig lényegében ezt teszi...

A műszaki részével nem tudok vitatkozni. Igazából az ő általa említett szakértők elemzéseit nem nagyon ismerem, de felesleges is. A valóság ismert. A külnöböző páncélelrendezések teljesítményei ismertek. A Tirpizt egy nagyjából 20-25-ször akkora bombától 1/4- akkora kárt szevedett, mint a Yamato vagy más "all or nothing" hajó. Ha azokat kapta el volna a Tallyboy, akkor szerintem azok örültek volna, ha nem süllyednek el ott helyben. Tényleg fel nem fogom, hogy ezek a "szakértők" milyen optikával nézik a világot.

Náha beleolvasok egy-két vadászrepülős youtube video hozzászólásaiba. Hát nehogy azt higyjük, hogy gyökerekkel csak a magyar oldalak vanak tele. Olyan hülyeségeket írnak le sokszor, hogy legszívesebben üvöltene az ember. :)

politikia következtetés és gondolatmenete nem már túlontúl merdek.