Minden amit a II. világháborúról és a Harmadik Birodalomról tudni lehet
-
Az általad leírt dologokra jó lenne valami pédát mutatni, mert ez így szájakarate.
Kiváncsi lennék, mi lenne az amcsikkal, ha nem lenne légkondi a barakkjaikban.
Akkor nyisd ki jobban a szemed te szerencsétlen hülye, mert erre már nem találok szavakat. Az ODS alatt a jenki (és más erők is) sátortáborokban éltek hónapokig, a semmi közepén. Légkondiról szó nem volt meg a szokásos ellátási szintről, amit te vízionálsz. Szórakozási lehetősége sem volt, pia és nő sem. Más egyéb?
Unom, hogy a jenkiket puhpöcsű senkiknek tartod, te ezek az alakok elég sok segget szétrúgtak. Az oroszok '45-óta nem vettek részt komoly háborúban, ahol voltak, ott is vesztettek.
Afganisztánban a nem harctéri veszteségek megalhadták a harctérit. Tudod olyan nevetséges dolgok miatt, hogy a katona fertőzött vizet ivott. Gratulálok...
Egy orosz katona az 50-70 kilós szerelvényével járőrözik napi 25-40 km-et.
Az átlag sorkatona. Aha, persze. Szeretném én azt látni. A MNH szintje beleillet az átlagos VSZ szintbe. Ők is ezt csinálták ugye napi szinten? Ne fárasszál már.
Egy 190cm/100kg-os jenki erre mirét is ne lenne képes? Valami okot mondjál és ne baromságokat. Az ő kiképzésük nem terjed ki az erőnlétre? Mert a baka PS3-mal háborútik? Vagy az is volt a '80-as évkben? Jaj...
A vietnámi háborúban az amerikai katonák nem voltak hajlandóak gyalog járni, mnidenhova teherautóval akartak menni.
Komolyan mondom itt már tényleg röhögnöm kell. A vietnámi veterán ismerősöm kicsit máshogy vélekedett erről. Ugyanis ahol nincs út, hogy nem megy teherautó...
A "keresd fel és kutasd" személettel kirakták őket valahol és hetekig is kint lehettek terepen.
Ok tudom, hülye vagyok.
A jelek szerint igen. Nem kicsit, nagyon.