Minden amit a II. világháborúról és a Harmadik Birodalomról tudni lehet
-
horthy #4398 Honnan tudod hogy pontosan akkor mi volt ? Ezt szerintem csak az tudja aki ott volt ! De Mondanak még igy is százfélét az eseményekről ! A történelmet mindig a gyöztesek irják a saját szájuk ize szerint ! Érdekes modon a Holokauszt-ot törvénnyel kell védeni mint valami dogmát vagy " vallást " pápai inkvizitorokkal a " hivatalos " eseményekben kételkedők ellen . Kutatni nem lehet csak egy irányba " Izrael " szájának ize szerint áldozatok számát felfele nővelni ( csökkenteni tilos ) . Vajon miért ? Ha tudja az ember hogy minden ugy történt ahogy az Izraelik mondják akkor azt aki ezt kétségbe vonja legfeljebb " ketyerének " nézik . A holokauszt átment egyfajta propagandába amit Izrael nagyon szivesen előhuz amikor valmilyen erős nemzetközi kritika éri , ezt én egyszerüen csak " náci " kártyának hivom . De ez sajnos már magyarországon is divat . Hazai történelmünk legfontosabb részévé akarják tenni más eseményekkel szemben ami a magyar népet jobban érinti , a politikában is . Erről nagyon hosszasan lehetne irni és vitatkozni . Lényeg a lényeg amiért haragszok az egészre hogy ez egy 65-évvel ezelőtti esemény elmult vége van tul kéne már lépni rajta , és nem sulykolni a magyarokba , németekbe a kollektiv büntudatot politikai érdekek felhasználása végett . Megrobáltam szalonképesen fogalmazni !