II. világháború
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
What you want? Total War! Yes we want: Total War! What we want: Fucking War!
Ugye az Ószövetségben is az áll, hogy a sokat szenvedett zsidó nép (=rabszolgaság, nélkülözés): éppen mint az elsõ vh. utáni Németország.
Jön egy vezetõ, akik kivezeti e népet a rabsorsból és naggyá teszi... Na ez a Mózes éppolyan mint Hitler.
Elindulnak a földet megkeresni, ami a tejjel mézzel folyó kánaán, és ahol boldogan élhetnek a zsidók... Nicsak Lebensraum?
Ráadásul aki az útjukba állt azt lemészárolták... Németország vs. Lengyelország?
Hoppá hoppá... Tehát ne pesztonkáljuk már a terroristákat (itt mai idõkre gondolok), azaz az izraelitákat...
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Nem kéne annyit szapulni a németeket !!!
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
A héber törzsek is kiírtottak mindenkit. Legalább öt ország népét írtották ki vallási fanatizmusból. Ezek a Bibliában is benne vannak: Isten adta kezükbe a sok ártatlan életet. Meg ott a Dier Jasszin-i mészárlás stb... Õk sem jobbak Hitlernél...
Mindíg voltak csúnya dolgok és lesznek is... nem kell itt amúltra hivatkozni, mert egy gyermek ugyanúgy sírt 5000 éve mint 50 éve... 5000 éve éppúgy könnyek közt tört ki az anya, akinek gyermekét felkoncolták Mózes hordái, mint a palesztin nõ, akinek Dier Jasszinnál ölték meg gyermekét a zsidó terroristák! Tökmindegy hogy mivel csinálták: karddal vagy géppuskával... Az elsõ koncentrációs tábort angolok húzták fel a búr háborúkban, majd Lenin követte õket... Hitler ekkor még vagy meg sem született, vagy még csak álmokat szövögetett.
Az elsõ gázkamrát is zsidók alkalmazták: barlangokba terelték az elfogottakat, megkötözték õket, benn tüzet raktak és eltorlaszolták a kijáratot... Szénmonoxid, dioxid mérgezés... Most mirõl beszélünk?
Ugye sosem évül el egy háborús bûncselekmény... Jogilag ez azt jelenti hogy 3000 év múlva is bûn a bûn. Igaz már nem tudunk kit felelõsségre vonni...
Tömegmészárlás, népírtás csúnya dolog. Akár hunok követték el, akár metéltek, akár nácik, akár komcsik és kész... és az is mindegy hogy mikor...
TRehát nem kell itt pesztonkálni senkit sem. Akinek hozzátartozója náci haláktáborban halt meg, az emlékezzen rájuk és ítélje el, de akinek nem inge ne vegye magára... Én sem veszem... Nekem egy rokonom sem szenvedett ily módon... Mindenki törõdjön a maga dolgával és kész!
Nekem is megvannak a magam gondjai, bajai, nem fgom magam bûntudattól gyötörni a gázkamrák miatt. Én követtem el? Nem. Csak azér tmert magyar vagyok, szégyelljem magam? Nem fogom. Szégyelje magát az aki bûnös...
Ha valaki meg Sieg Heil-ezik, az sem zavar... Horst Wessel Liedet énekli? Tök jó a dallama... énekelje.
Mindeki törõdjön a maga dolgával és sussz passz!
Itt e topicban a világháború téma. Véleményt mondhatunk, de nem ítélkezhetünk... Ott fönn ítélkeznek! 😊
Napoleon ehhez képest az elsõ fagyba belebukott.
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
a németek csak annyival rosszabbak, hogy elvesztették a háborút 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
UI.: Napoleon és Szaladin szerintem most forog a sírjában amiért együtt emlegeted õket Hitlerrel...
Mondjuk legalább külföldrõl lopták haza. =)
Az elõzõ náci üldözésre meg csak annyit tudok mondani hogy a nemzeti szocializmus nagyon jó találmány, remélem elõbb utóbb megvalósítjuk idehaza vagy különben szétlopják az országot a politkusok és barátaik.
Egyébként nem is fogsz olasz sikert találni. Mindenhol megvetették õket a németek. Rommel alatt harcoltak úgy-ahogy eredménnyel, köszönhetõen Rommelnek...
Még azt sem mondhatnám, hogy az I. Világháborúban nagyot alkottak volna. A több sebbõl vérzõ Monarchiának a vonalait csak az utolsó napokban tudták áttörni.
Igazából az I. Világháborúban is csak kb. 1 sikerük volt. Amikor elsüllyesztették a Szent István csatahajót.
Azért háborodtam fel a felfelé mutogatós pasik láttán, mert olyan boldogok, mint akik 1939-40-ben a gyõzelmek közepén lendítették a karjukat. Csak azóta sok minden kiderült a nácikról.
S nem értem, miért követik még mindig pár ezren az elveiket...
Lehet, ha én is németnek születtem volna és 1937-1940 között látom, hogy fellendül az ország (persze kisember szemszögbõl), legyõzzük a gyõzedelmes franciákat stb, akkor átszellemülten éneklem a többiekkel a Horst Wessel songot. Az árnyoldalakat akkor nem látták, mert akik beszélhetnének róla, már "táboroznak".
De ma... Ma már szinte mindent tudunk róluk. Már a könyökén jön ki az embernek.
Véleményem nincs, mert nem foglalkozok vele. Megteszik helyettem mások...
Ami radikális vélemény, az az hogy ebbõl élnek sokan... Kártérítések, turizmus... Az igazi áldozatok bizonyára forognak a sírjukban, amikor látják hogy mi lett a "holokausztból"... Jó hogy nem árulnak Auschwitz-es nyalókát, lufit, Arbetit Macht Frei feliratú baseball-sapkát... Érted mire gondolok?
Nem vagyok metélt, "csak" félvér roma. Ráadásul Szlovák õsfelmenõkkel. Szóval a sem a White Poweresekre, sem a Turulmadaras Árpádsávos õsmagyarokra sem lehetek túl jó benyomással így az alap infók alapján.
Mégis kijövök velük. Egyébként senkim sem halt meg (ha jól tudom) haláltáborban. Harcolni harcoltak mind2 világégésben és 56ban is az õseim.
Egyébként miért kérdezted meg, hogy mennyire érint a holokauszt? Van valami radikális véleményed a dologról?
Bár kivételek persze vannak az utóbbi három párttal szimpatizálók között, de ez nem hinném hogy az a topic... úgyhogy nem offolok és téma lezárva...
Nem B&H-sok az biztos! 😊
Amúgy inkább nem kommentálom... Meghökkentõ és undorító... Nem a srácok, azok majd kinövik az effajta külsõségeket, hanem a sír... de szerintem, ez katyn... Vagy Drezdában a bomba-terrorban meghaltak csoportja? Vagy esetleg japánok? Vagy netalántán a Vörös Hadsereg áldozatai?
Amúgy Téged mennyire érint a holokauszt? Bevallhatod, semmi gáz, ha mondjuk családodat érintette, mert akkor tiszteletben fogom tartani és nem hozom fel... Nem szekálás, és tényleg nem cink ha mondjuk zsidó vagy. Legalábbis nálam nem.
<#law>#law>
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
♥kis Cicaa♥
- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!
Gondolom a chat-et keresed...
Hú, az a Ferrari bombajó!
Rühellem a sportkocsikat, de ez így egy baromi jó kis cucc lehet!
Különös tankok! =)
Tud-e valaki valami érdekeset a Kwantung hadsereg harcairól 1945-ben a szovjetek ellen . Tankcsaták légicsaták bombázások ? Meg arról hogy mi lett a Kwantung hadsereg fegyvereinek tankjainak , repülõinek sorsa ? Bár nem tartozik II Vh-os témához de ugy olvastam hogy a kinai kommunisták is föleg japán fegyverekkel verték le a nacionalistákat , mert Sztálin nem adott nekik valami sok fegyvert , nem ugy mint az USA Csang Kaj Sek csapatainak ! Találtam egy keveset a japán-szovjet 1945-ös légiharcokról ? Hát nem valami sok volt !
http://www.j-aircraft.com/research/joe_brennan/order_of_battle.htm
- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!