Minden amit a II. világháborúról és a Harmadik Birodalomról tudni lehet
  • Molnibalage
    most mondom nektek azt a szót,hogy "nehézvíz" mind elkezditek vakarni a fejeteket,vagy rohantok a google-ra,hogy az micsoda...

Te most komolyan nekünk kezded magyarázni, hogy mi az a nehézvíz? Ezt viccnek szántad? Menten lefordulok székről.

Semmiféle nyom nem utal rá, hogy a németek rednelkeztek volna ilyesmivel. Az USA már 1942-ben többet tudott a témáról, mint valaha a németek. Ők teljesen rossz úton indultak el és tördék erőforrásból dolgoztak.

amúgy ti engem hülyének néztek...

Nem alaptalanul.

pedig tudhatnátok,hogy Hitler nagy spiritszta volt,és sok dologban hitt

Nem értem, hogy a hit az hogyan kapcsolódik ahhoz, hogy volt -e náciufó meg atomfegyver. Egyiket sem a hit építi.

pl. kereste a végzet lándzsáját(amivel Krisztus tüdőn szúrták)
    továbbá a Szent Grált és egyéb dolgokat akart birtokában tudni...

Kereshetsz a lantlényeket akik hülyéket esznek és benzint pisálnak. Sőt, hihetsz is benne. Csak ezután ne csodálkozz, hogy miért nézünk hülyének.

rengeteg expedíciót szervezett arra,hogy kutassanak eme ereklyék után...de mivel esetleg ti erről nem hallottatok,így én hülye vagyok és nektek van igazatok...

A túl sok Indana Jones megárthat. Érdekes időszakok voltak a történelemben, érdekes módon a '80-as években volt ez divatos, hogy